A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

A rosszindulatú daganatok 5 oka

A rosszindulatú daganatok 5 oka

Egyre több természetgyógyász véli úgy, hogy a rosszindulatú daganatok kialakulásának 5 különböző oka van, melyekkel egyszerre kell foglalkozni.

Öt és hatjegyű összegek vándorolnak a gyógyszertárakba, illetve táplálkozáskiegészítőket áruló boltokba a valószínűleg daganattal diagnosztizált emberek pénztárcájából. Az elmúlt 40-50 évben forintban kimondhatatlanul hatalmas összegeket költöttek a gyógyszergyártók annak kutatására, hogyan lehet a daganatos betegségeket gyógyítani. Ennek ellenére a mai napig nem tudnak magyarázatot adni a több, mint 200 féle daganat okára és hatásos gyógyítására.

Az alternatív kezelések többsége kérdéses, amíg nem derül ki, hogy a személynél milyen ok(ok) miatt alakul ki a daganat. Lehetséges, hogy az egészséges ételek és a szervezet kitisztítása sikeres, azonban nem mindenkinél hozza a várt eredményt.

Ha stressz okozza a daganatot, hatástalan a táplálkozás megváltoztatása?

Egyre több természetgyógyász úgy találja, hogy a rosszindulatú daganatok kialakulásának 5 különböző oka van.

  • A hosszú évtizedek alatt kialakult helytelen táplálkozás.
  • Mérgező anyagok, szennyező anyagok, nehézfémek vízből, levegőből.
  • Vérkeringés elégtelensége miatti oxigénhiány, nyirokrendszerben, belekben fermentálódó, rothadó anyagok.
  • Stressz, melyet családi, kapcsolati vagy munkahelyi probléma okoz.
  • Spirituális gyökerek, üresség, félelem, harag, vagy a szeretet, empátia, moralitás hiánya. Az elveszett lelkek.

Az öt okkal egyidejűleg foglalkozás olimpiai teljesítményt igényel. Az első három hónap elején még homály fedi az alagút kijáratát.  Eljön az idő, amikor hányinger, hányás, influenza tünetei következnek. A szervezetből távoznak a mérgek. A harmadik hónap végére a tünetek teljesen eltűn(het)nek, és a szervezet újjászületik.  Természetesen ezt követően is szükséges az 5 ok folyamatos kezelése és a szervezet tisztítása.

Visszatekintve úgy fogja találni,  mintha csoda történt volna.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés