A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü
Épp itt vagy: > Kezdőlap >

A vitamin

A vitamin

2022. 04. 14. 23:02:08

Az aszalt vörös áfonya valódi szuper csemege, azon kevesek egyike, amelyik a magas tápanyag-, vitamin és ásványianyag-tartalom miatt nemcsak étkezési, hanem egészségmegőrzési célokra is felhasználható. 

A vörös áfonya összetevői közül kiemelten fontos a C-vitamin és azok az erőteljes antioxidáns hatású vegyületek, amelyek segítenek megvédeni a szervezetet a szabadgyökökkel szemben. Emellett található benne cink, vas, foszfor, kalcium, mangán és K-vitamin hozzájárulnak csontjaink egészségéhez és erősségéhez. Gazdag forrása a látás egészségéért felelős A-vitaminnak, a B-vitamin család számos tagjának és az E-vitaminnak is.

2022. 01. 12. 21:35:24
Az A-vitamin - más néven retinol - olyan zsírban oldódó vitamin amely a májban raktározódik, ezért a túladagolása veszélyes. Szervezetünk szükségletének csak egyharmadát vesszük fel kész vitaminként – májból, tojásból, vajból–, a többi elővitamin, - elsősorban béta-karotin formájában jut a szervezetünkbe és ott alakul át A-vitaminná.
2021. 10. 23. 13:41:34
Vitaminokra az emberi szervezetnek feltétlenül szüksége van ahhoz, hogy zavartalanul működhessen. Ezeket a kis molekulasúlyú szerves vegyületeket képtelenek vagyunk előállítani, ezért kívülről kell bevinni a szervezetünkbe a kívánt mennyiséget.
​Immunerősítő hatásukról már számos esetben szó esett, de nem is hinnéd ezen felül, milyen sokféle élettani hatással rendelkeznek.
2021. 07. 21. 14:21:18

 

Minden fésülködés kész gyötrelem. Nem csak azért, mert nehéz kibontani a hajszálaidat, hanem azért, mert egyre félelmetesebb látnod a fésűben maradt végeredményt. Néhány kihulló hajszál miatt nincs okod az aggodalomra: teljesen természetes folyamat. De, amikor már naponta 100-130-nál is több hajszálat veszítesz el, jogos a szorongásod.

Mi okoz kóros hajhullást, mit tehetsz ellene?  Következzen minden, amit tudni akartál a hajhullás okairól.

2021. 07. 09. 14:56:06
Elég sokan dolgozunk a négy fal között, tehát valószínűleg a Te bőröd sincs annyira hozzászokva a hosszan tartó napsütéshez. Épp emiatt is rázós, ha nyaralás alatt hirtelen kifekszel egész napra az ultraibolya sugárzás alá, ami valójában egy váratlan “napsokk” a bőrnek.

Keresés