A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Adatvédelmi nyilatkozat

A jomtom.hu website tulajdonosa és üzemeltetője JomTom Hungary Kft. (továbbiakban: Vállalkozó) tiszteletben tartja és védi mindazok magántermészetű adatait, akik az interneten és/vagy személyesen kapcsolatba kerülnek vele. Vállalkozó felelősséget vállal a látogatók által megadott személyes adatok kezelésére az 1992. évi LXIII. törvénynek megfelelően.

Jomtom.hu weboldalon bárki szabadon böngészhet anélkül, hogy előtte személyes információkat kellene megadnia. A website tartalmához korlátlan és ingyenes hozzáférést biztosítunk minden látogatónknak, regisztrációs kötelezettség nélkül. 

A website látogatóiról gyűjthetünk automatikusan generálódó információkat: látogató IP-címe, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, keresett termékek, böngészőprogram, operációs rendszer - ám ezen adatokat kizárólag a forgalom analizálása szempontjából dolgozzuk fel, a trendek és a statisztikai információk nyomonkövetése céljából. A generálódott adatokat semmilyen olyan más adathoz nem kötjük, amely alapján Ön személyesen azonosítható lenne. 

Az érdeklődő látogatók önkéntesen irhatnak levelet, küldhetnek információt, feliratkozhatnak a hírlevélre. A hírlevélre feliratkozáshoz kizárólag a felhasználó nevének és e-mail címének megadását kérjük. Ha a továbbiakban nem szeretne hírlevelet kapni, jelezze az info (kukac) jomtom (pont) hu e-mail címre a tárgysorban "Leiratkozás" szöveggel, vagy a honlapon bejelentkezés követően jelölje be, hogy nem kér hírlevelet. Minden hírlevélben közzétesszük a leiratkozási oldalt, egyetlen kattintással bármikor lemondhatja.

Az elektronikus úton történő megrendelésekhez a szállítási cím, a számlázási cím, a mobil vagy vezetékes telefonszám és az e-mail cím megadását kérjük. Ezeket az adatokat Ön nem köteles weboldalunkon megadni, azonban az adott szolgáltatást csak a kért adatok egy részének vagy teljes egészének a megadása után veheti igénybe.

A jomtom.hu oldalain látogatóink különböző termékeket rendelhetnek meg. 
A megrendelés pontos teljesítése érdekében megadott adatokat egyéb célra nem használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk át, és nem értékesítjük. 

A jomtom.hu weboldalainak tartalma Schramm Tamás szellemi tulajdonát képezi. A jomtom.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Írásbeli engedélye nélkül sem on-line, sem nyomtatott formában nem használható fel. A weboldal egyes részeit Ön kizárólag saját felhasználás céljából a merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, ám ebben az esetben sem válik jogosulttá a weboldal így többszörözött részének további használatára, terjesztésére, fénymásolására, átvételére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatalára. 

Cikkeink első néhány sorának publikálásához abban az esetben járulunk hozzá, ha forrásként szerepel honlapunk vonatkozó tartalmának elérhetősége.

jomtom.hu oldalainak tartalma esetenként olyan hivatkozásokat tartalmaz(hat)nak, melyek más szolgáltatók weboldalaira vezetnek. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért és tartalmáért Vállalkozó nem vállal felelősséget. 

A szerződés nyelve: magyar

Ha kérdése merül fel az adatok kezelésével kapcsolatban, kérjük jelezze felénk.

A szolgáltató neve: JomTom Hungary Kft.
Székhelye: 1083 Budapest, Práter u. 65. I/16.
Adatvédelmi nyilvántartási száma: folyamatban
Mobil: +36-20-986-0571
Voip: +36-21-380-7165
Email: tom_jbm {kukac} beltav {pont} hu

Keresés