A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü
Épp itt vagy: > Kezdőlap >

AllergiaszezON

AllergiaszezON

Quercetin Plus étrend-kiegészítő
 

QUERCETIN ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KAPSZULA - PHARMATIX

12.680 Ft

Régebben miért nem volt ennyi allergiás?

Még az elején szólva két feltétel kell hozzá: az egyik a genetikai hajlam, a másik pedig az allergénekben bővelkedő környezet. (Manapság abból nincs hiány.) Azt mondják, annó /részben/ azért volt ritka az allergia, mert leginkább anyatejjel táplálták a kicsiket, valamint a nagyobb familiákban a testvérek szépen adták át egymásnak a bacikat, így edzve a másikat.

Szerencsésebbek voltak a falvakban élők, mert ott általában minden háznál volt háziállat. Ezáltal jó pár bacit megkaptak a gyerekek, így az allergiát csak hírből ismerték.

A kemény légszennyezettség korát éljük, amely miatt agresszívabbá válnak a pollenek is, de a túl steril házak (meg a lurkók túlóvása) sem segítik az ellenállóképességet, vagy ha korán találkozik az embergyerek az antibiotikummal.

A quercetin jól jöhet neked, ha Te is másképp reagálsz a környezetedben található ártalmatlan dolgokra, és nem hagy békén az orrfolyás, szemviszketés, orrdugulás, könnyezés, torokirritáció, vagy esetleg asztma.

Mivel a quercetin egy flavonoid - mely sok-sok növény gyógyhatású vegyületcsoportja -, támogathatja az egészségügyileg hasznos hatások előidézését. Például: segíthet megkötni a szabadgyököket melyek roncsolják a sejteket és felelősek a krónikus betegségek kialakulásáért (rák, szív-és cukorbetegség).

Az emberek kedvelik, mert segíthet növelni az immunitást valamint alacsonyan tartani a vérnyomást, bevethető akár gyulladás esetén is, illetve ahogy fent már említettük, az allergia ellen.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés