A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Aloe-vera olaj, 50 ml - Mayam

Ingyenes szállítás

Ár:
1.150 Ft
Készletünk állapota: RAKTÁRON
Várható szállítás: 2021. január 28.
Átlagos értékelés: Segíts nekünk és mondd el mit tapasztaltál a termékről!
Egységár: 22.999,95 Ft/l

Az aloe vera olaj számos felhasználása közül hangsúlyozzuk a sérült, ekcémás, napégette, kiszáradt, ráncos és rugalmatlan bőr ápolását; elismerten bőrvédő, tápláló és regeneráló hatású.

Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Kakaóvaj tömb, nyers - 100 g Kakaóvaj tömb, nyers - 100 g
1.190 Ft -tól
Mangóvaj, 100 ml - Mayam Mangóvaj, 100 ml - Mayam
1.270 Ft
Shea vaj, BIO-Finomítatlan - 100 ml Shea vaj, BIO-Finomítatlan - 100 ml
1.690 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Aloe-vera olaj, 50 ml - Mayam

Az aloe vera az egyik legismerteb és legelterjedtebb gyógynövény. Napjainkban szószerint többezer kozmetikai és gyógyszerészeti termék tartalmaz aloe verat, a szervezetre és különösen a bőrre kifejtett sokrétű gyógyító hatásának köszönhetően.

Ennek a macerátumnak az alapja - a szójaolaj - egy sor adottsággal rendelkezik, a kozmetikaipar mégsem értékeli eléggé. Omega 9, 6 és 3 eszenciális zsírsavakat tartalmaz, magas az izoflavon- és fitoszteroltartalma. A fitoszterolok segítik a gyulladt, égett, viszketős bőrt, így azon személyek számára, akik ezekben a kóros állapotokban szenvednek, a szójaolaj és az aloe vera hatóanyagainak együttese figyelemreméltó szinergikus hatást fejt ki.


 

Előállítás módja: a géltartalmú leveleket finomított szójaolajban áztatják, ily módón kivonva a zsírban oldódó hatóanyagokat; antioxidánsként E vitamint adnak hozzá

Érzékszervi tulajdonságok: enyhe jellegzetes illatú, kissé sárgás, közepes viszkozitású tiszta folyadék

A bőrön: elég jól bőrbeszívódik, nem túl zsíros érzést kelt

Összetevők (INCI): glycine soja oil, aloe barbadensis leaf extract, tocopherol


 

Az aloe vera tulajdonságai

  • gyulladásgátló lehet, nyugtatja a bőrt
  • táplálja a bőrt és a hajat
  • regeneráló hatású, elősegíti a hegesedést
  • lágyító hatású, növeli a bőr rugalmasságát
  • elősegíti a kollagén és elasztén termelődést


 

Javaslatok, alkalmazások

  • testápolásra, haj- és fejbőr ápolására, illetve normál és száraz arcbőrre alkalmas
  • kiszáradt, repedezett, hámló bőr ápolására
  • érzékeny, törékeny bőr ápolására, az irritált bőr nyugtatására
  • önmagában vagy más olajokkal, vajakkal keverve, kéz és lábápolásra
  • érett, száraz, ráncos, fakó bőr ápolására
  • a sérült, környezeti tényezőktől szenvedő vagy napégette bőr ápolására


 

Hogyan használjuk a kozmetikában

  • önmagában, közvetlenül bőrrevihető
  • arcápolásra szánt kozmetikai készítmények összetevőjeként: krémekbe, szérumokba, lotionba
  • testápolók összetevőjeként: krémekbe, balzsamokba, kenőcsökbe, testvajakba
  • önmagában vagy összetevőként: a napozás után, borotválkozás vagy szőrtelentés után használt készítményekbe


 

Speciális szinergiák

  • körömvirág olajjal és levendula olajjal, napozás utánra
  • sheavajjal és kamilla illóval vagy bisabolollal, a sérült bőrre
  • murumuru vajjal, kézápoláshoz


Tárolás: száraz, hűvös, közvetlen napfénytől védett helyen

Biztonsági adatok, használat közbeni fontos óvintézkedések:

  • a szójára allergiás személyek ne használják
  • kozmetikai felhasználásra szánt termék

Zsíros olajok

Vásárlói vélemények

Miért volt hasznos, miben segített a termék használata és miben nem?
Írja meg véleményét!

Ezek is érdekelhetnek

Keresés