A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Alzheimer-kór - 3 hónapos gyógyulás

Alzheimer-kór - 3 hónapos gyógyulás

Az Alzheimeres betegnek felírt gyógyszer ront az állapotán - natursziget.hu
Gyógyíthatatlan, de nem reménytelen - hazipatika.com
Mostanában egyre több mindent elfelejt? - patikamagazin.hu
Alzheimer videók - richter.hu

A feleség egyfolytában imádkozott férje egyre rosszabbodó demencia állapotának visszafordításáért. Közben a kutatási eredményeket olvasta.

Blogjában ezt írja:
"Férjem az első néhány evőkanál organikus, hidegen préselt kókuszolaj elfogyasztása után három vagy négy órával ismét tiszta mondatokban beszélt. Volt egy kis visszaesése, röviddel a kezdet után, azonban ez csak egy napig tartott. Állapota visszatért, olyan dolgokat végzett, melyekre hosszú ideje képtelen volt. Tegnap járt az orvos nálunk. Elcsodálkozott. Újabb kognitív tesztet írt elő, de csak azt tudta megállapítani, hogy férjem állapota sokkal jobb. Csupán annyit mondott: "Folytassa, mert amit végez, az működik".

Alzheimer-kór visszafordítása

Másfél évvel ezelőtt 45 éves házasságunk során azt láttam, hogy feleségem sebesen távolodik tőlem Alzheimer betegsége miatt. Letörtség, reménytelenség és méreg volt a részem. Az érzelmi válság szinte elviselhetetlenné vált.

Néhány héttel később feleségem elkezdett fogyasztani 6 evőkanál organikus, hidegen préselt kókuszolajat.

Három hónappal később az Alzheimer-kór legrosszabb tünetei (hallucinációk, vezetés közbeni elveszettség érzése, ellenséges viselkedés, depresszió,  vizuális dolgok megértésének hiánya, képtelen volt matematikai műveleteket végezni, mobiltelefont és televízió távkapcsolót használni) teljes mértékben eltűntek. Azóta sem jöttek vissza. Egyetlen időszakosan megmaradó tünete, a legújabb eseményekre visszaemlékezés.

Ma már képes egyedül vezetni anélkül, hogy elveszettnek érezné magát, boldog és elfoglalt, visszajöttek képességei, tud kivonni, szorozni és osztani nagy számokat, ismét megérti a filmbeli eseményeket, és hangosan tesz megjegyzéseket a filmen látottakkal kapcsolatban.

Nagyon érzékenyen dolgozza fel a valós élethelyzeteket.

Az organikus kókuszolaj segített neki az elmúlt 3 hónapban.
Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés