A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

[APRÓ MAGVAK A NAGY FERTŐZÉSEKRE]

Ahogy az almára szokás mondani: “napi egy alma az orvost távol tartja”, úgy a grapefruitot sem szabad alábecsülni, sőt Ma már számos országban külön hónapot tartanak számon neki, a grapefruit hónapja a február. Ez nem is rossz ötlet, mert ilyenkor már úgyis kikoptak a belső készletek és ideje újratölteni.

Nőként bizonyára már átéltél egy húgyúti fertőzést, vagy nagy valószínűséggel majd fogsz. Sajnos anatómiailag szerencsétlenebb a helyzet, mint a férfiaknál, emiatt a kórokozók különösebb nehézség nélkül bejutnak. Onnan ismerheted fel ezt a problémát, hogy vizeléskor fájó, égő érzést tapasztalsz, vagy éppen alig tudsz kipréselni magadból valamit, holott nyomást érzel a hólyagban.

Mielőtt az antibiotikumhoz nyúlnál, próbáld ki a grapefruitmag kivonatot! A grapefruit mag híres antibakteriális, vírus– és gombaellenes hatású lehet.

 

Grapefruitmag csepp

GRAPEFRUIT-MAG KIVONAT (GLICERINES) - 30 ML

3.190 Ft 

Ha kicsit gyengébb az immunrendszered, akkor hajlamos vagy benyelni mindenfélét. Bár nem minden esetben ezen múlik, mert immunrendszer ide vagy oda, például egy visszatérő hüvelygombának többszörösen ki vagy téve akkor, ha fogamzásgátló tablettát szedsz. Egy biztos, valahogy kezelni kell.

A mesterséges gyógyszerek előtt teszteld a grapefruitmag hatását! Alkalmazható pattanás, allergiás tünetek, ekcéma, ajakherpesz kezelésére, de fáradt, megfázásos időkben is, illetve láb-és hüvelygomba esetén.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés