A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü
Épp itt vagy: > Kezdőlap >

arginin

arginin

2022. 04. 07. 20:22:15

Stresszes az életed? Néha túlzásba viszed az edzést? Akkor az L-Arginin a segítségedre lehet. 

Az L-arginin nem esszenciális aminosav - azaz a test képes előállítani, de a termelése a kor elörehaladtával, a stresszes életmóddal, a megnövekedett fizikai igénybevétellel lecsökken. Mivel számos területen van nagy szerepe a szervezeted működésében érdemes a kellő szintjéről gondoskodni.

2021. 09. 24. 17:40:02
“Itt van az ősz, itt van újra…” Ez pedig azzal jár, hogy oda kell figyelni a vitaminok bevitelére. De azért ennyivel még ne tudd le teljesen a dolgot, különösen ha nagyobb stressz ér, intenzív edzést végzel, vagy éppen hullik a hajad és bőrproblémákkal, fertőzésekkel küzdesz.
2021. 06. 04. 18:51:50
Először is az arginin aminosav nélkül nem működnél rendesen. A DNS-ed képzi az aminosavakat, így az arginint is, ami meg a fehérjéket építi fel, és még egy csomó hasznos funkciójáról olvashatsz lejjebb.
2021. 06. 04. 13:41:29

Az L-arginin esetében az ember majdnem hátradőlhet, hogy erről legalább nem kell gondoskodnia. De csak majdnem! Az arginin ugyan nem egy esszenciális aminosav, a szervezet elő tudja állítani - bár meglehetősen lassan. Ám mégis szükséges pluszban bevinni a táplálékkal, ha gyors fehérjeszintézis zajlik a testedben, ha épp sok stressz ér, vagy intenzív edzést végzel.

Keresés