A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Arthritis, izületi gyulladás legyőzése - szelíden

Arthritis, izületi gyulladás legyőzése - szelíden "Nem tudták mozgatni kezeiket, egy tollat sem voltak képesek megtartani vagy saját nevüket leírni.  ....narancslével és almaecettel végeztette a léböjtkúrát...... A betegek éjjel sírtak a fájdalomtól. Végül meggyógyultak."

Az állapot független kortól és nemtől.

Emlékeztető, hogyan érheti az arthritis fájdalmainak megszűnését:
1) Komoly léböjtkúra citrus juice-okkal.
2) Intenzív forró és jeges terápia a fájó területeken.
3) Cayenne olajos masszírozás, mely behatol az ízületekig.

Citrus juice léböjtkúra

Különböző természetgyógyászok különféle léböjtkúrákat használnak és ajánlanak.
Az idős Paavo Airola arthritis megoldása jobb és gyorsabb, mint bárki másé.
Azért, mert nem gondolkodott a fájdalmon, amely végigkísér a gyógyulási folyamaton.
A betegeket citruslével és almaecettel kúrálta. Természetesen az almaecet nyers, szűretlen és nem fehérített.

Az ötlet alapja az, hogy az almaecet és a citrus juice nagyon magas mennyiségű organikus savat tartalmaz. Ezek kimossák és kitisztítják az ízületeket, az inorganikus savakat, a húgysavat stb.
Kiemelik az embereket a tolószékből, akik 3 héten belül már masírozhatnak. Ariola soha sem mondott nemet válaszként. Tipikusan európai intenzitással dolgozott. Narancslével és almaecettel léböjtkúráztatott.

Almaecet és juice

Néhány evőkanál szükséges 2 vagy 4 dl vízbe, naponta 3-4-5 alkalommal. Ezzel együtt ajánlatos citrus léböjtkúrát tartani. Lehet citromot és lime-ot is használni, melyek hatása jóval erősebb.

A gyógynövényes doktor írja:
"Feleségem 3 egész, organikus lime-ot rak a turmixgépbe, feltölti desztillált vízzel, elindítja. Utána lehámozza és lime italként megissza. Megteszi a hatását. Köszvényes típus, amikor fut, fájdalmat érez a térdében. Az ital helyrehozza."

Dr. Jensen néha nem citrust használt az arthritishez. Azt mondta, túl intenzív. Másfajta juice-t alkalmazott, szintén jó hatással. Az ő betegei 6 hónap után lettek jobban. Micsoda különbség!

Ariola betegei 3 hét alatt gyógyultak. Ilyen gyorsan lehetett látni a változást. Ezért mondják, hogy a citrus reakciókat vált ki. Túl intenzív. Fájdalmat okoz, ahogy tisztítja az ízületeket. Miért lassítsuk a gyógyulást? Ha már úgyis kényelmetlen, miért ne legyen 3 hét a gyógyulási idő - azután úgy is eltűnik.

Nagyon sok beteg elvégezte ezt a kúrát.  A legnagyobb dolog az, hogy szinte mindenki azt gondolja, talál egy csodanövényt, amely meggyógyítja. És ez igaz is. A gyógynövények elvégzik a dolgukat, de fontos az étkezési szokásunk, a különböző tisztítások, hidroterápia és az érzelmi állapotunk is - nem csak gyógynövények.

Reménytelen arthritis esetek?

Az első dolog a savképző ételek elfelejtése. Ezt a nyálka nélküli táplálkozást, finomító vagy egészségépítő tápláléknak nevezzük. Nyers ételek szükségesek, egészen addig, amíg az arthritis állapota jobb lesz.
Léböjtkúra és nyers ételek. Nem ehet semmilyen állati eredetű táplálékot, tejterméket, halat, semmi olyat, mely húgysavat tartalmaz, és beépülne a szervezetbe.

Nagyon sok ember megrökönyödik a pH érték hallatán.
Holott semmi köze ahhoz, hogy egy teszt milyen pH értéket mutat. Úgy értve, hogy mit tesz a szervezettel?
A legmagasabb savas pH-s ételek, mint a citrom és lime lúgosítják a legnagyobb mértékben a szervezetet. Nos, mi a fenét kezd Ön a pH értékkel?

Rengeteg citrust kell fogyasztani, és ha ezeket nem bírja, akkor az alma és grapefruit is jól működik. Igyon azokból töménytelenül sokat. Végezhet 30 napos léböjtkúrát is.

A gyógynövényes doktor írja:
"30, sőt 60 napos léböjtkúrát is tartottam".
"Nem lett csont és bőr?"
"Veszítettem súlyt, de nem drámai mennyiséget."

Forró és jeges terápia az ízületeknek

Stimulálni a testét. Fagyos vízzel, aztán forróval. Olyan, mint a forró és hideg zuhany, csak jobb. Egy sokk. És csodálatos a hatása, ha arthritisben szenved: jeges pakolás, forró pakolás, forró, majd hideg víz. Célja, hogy stimuláljuk a vérkeringést.

Sokkos kezelés a testnek? Igen. Ezt írtuk fel. Töménytelen forró és hideg zuhanyozás. Hidroterápia.
Nem túl brutális a forró és hideg? Minden beteg elvégezte. Még egy 4 éves gyermek is. Forró és hideg.
A hideg, az jégkockákat jelent? Igen, jégkockákat. 8-10 perc jég, utána 8-10 perc forró víz vagy forró pakolás. Éjszaka hosszú időn keresztül, több órán át is végezhető, ha szükséges. Gyorsan rutinos lesz. Jobban stimulálja a vérkeringést, mint bármi más.

A vérerek nem gyulladnak be? Mert a hőmérséklet ilyen változtatása bűntett.
Egyáltalán nem. Ha megfigyeli, az állatokkal is ugyanezt teszik. Menjen ki egy lóversenyre, és meglátja. A futam előtt jegelik majd meleg vizzel kezelik a ló lábait, a minél jobb vérkeringés érdekében. Csak az emberek nem végzik már.

Egy ortopéd orvos ajánlotta a váltófürdőt egyszer. Kérdeztem "Azt hogyan?" "Nos, felelte: meleg és hideg".
A régi ortopéd orvosok mindig alkalmazták, de ma már nem használják. Ma úgy tekintik, mint orvosi történelmet.

Melegítő cayenne olaj

Létezik egy arthritis mélyszövet helyreállító gyógynövényes keverék, melyet senki sem ismer. Mondhatnánk, hogy egy harmadik lépés az arthritis fájdalmainak megszüntetésére. Ismert tény, hogy a cayenne bizonyítottan csökkenti a fájdalmat és a gyulladást.
A probléma az, hogy a hagyományos cayenne készítmények, melyeket a gyógyszertárak kínálnak hihetetlenül gyengék, és szintetikus összetevőkből készültek. A régmúlt idők gyógyító keverékei már nem léteznek, ezért bemutatjuk az olvasóknak hogyan lehet elkészíteni.

A gyógynövényes orvos írja:
"Bemutatom a formulát és megadom a használati előírásokat, de először elmondom, hogyan készítettem. Nem szenvedek arthritistől, azonban valamit akartam készíteni magamnak. Egyáltalán nem volt eszemben az arthritis. Először azért készítettem, mert karatéztam. 22 évet töltöttem küzdősporttal. 3 fekete övet nyertem. Bajnok voltam téglatörésben. Valami természeteset akartam, ami csípős, és bedörgölhetem a bőrömbe, kémiai irritációk nélkül.
Európában cayenne, gyömbér és mustármagot használnak a vérkeringés stimulálására. Síeléskor cayenne és mustármag keverékét rakják a zokniba a láb melegítésére. A cayenne, mustár és gyömbér belsőleg és külsőleg is stimulálja a vérkeringést. Ezért az olajokba beáztattam a három fűszert és ebből készítettem a melegítő balzsamot."

Nézze a tv-ben, amikor az amerikai profi csapat játékosai a karjukra öntik. Az olajok a legjobb antiirritánsok. A formula a kívánt terület felé elindítja a véráramlást, csökkenti a gyulladást és a fájdalmat. De ennél többet is tud. Árnika, körömvirág és orbáncfű - a 3 sárga virág - a leghatásosabb sérülés és traumatikus szövetek esetén, mivel azok az arthitis jellemzői tüneteit mutatják. A kulcs a bedörzsölés. Vegyen előtte forró zuhanyt, és azt követően kenje a bőrére. Kellemetlen lehet, mert erősen csípős. De micsoda gyógyító!!! Vigyázzon, ne kerüljön a szemébe és intim területek közelébe.

A mélyszövet regeneráló keveréket használhatja izom, ínszalag, porc, ízület és csont sérülések helyreállítására. Külsőleg bármi másnál jobban hat a vérkeringésre. Minden arthritisben szenvedőnek meg kell ismernie az elkészítését, ha szükséges. Nem csak csökkenti a fájdalmat, hanem gyógyítja a sérült szöveteket is.

Érzelmi tanácsok arthritis esetén

Az arthritis "kristályos" betegség. Más szavakkal: nagyon sok gyógyító úgy gondolja, hogy az arthritis elsősorban olyan embereknél fordul elő, akik túlságosan zárkózottak.

Amikor szervezete elkezd befagyni, mi történik Önnel érzelmileg? Miért nem megy tovább? A legtöbb arthritises beteg meglehetősen "beragadt", fásult gondolkodású. Valószínűleg ez az egyik oka, amiért az emberek nem érzik jobban magukat arthritis esetén. Olyan, mint a fogyás. Beveheti az összes tablettát, eheti a legegészségesebb zöldségeket, ha nem emeli meg a fenekét, egy kilót sem fogy.

Ízületi gyulladás esetén beveheti az összes tablettát, magára kenheti az összes készítményt, de ha nem követi az étkezési programot, és továbbra is inorganikus ásványokat és savakat juttat be szervezetébe, az ízületek gyulladása soha nem szűnik meg. A gyógyulás a gondolkodásában is nagyon fontos. Legyen gondolataiban is sokkal nyitottabb és rugalmasabb személyiség. Az ízületi gyulladás kihívásai fizikálisak és érzelmiek.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés