A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Arthritis, izületi gyulladás meszesedésének eltávolítása

Arthritis, izületi gyulladás meszesedésének eltávolítása

2 liter csapvíz klórtalanításához 1 szem elég. Méregtelenítő hatása miatt első alkalommal hasmenést okozhat, a későbbiekben ez elmúlik. 4 kg súlycsökkenés esetén mindkét térdére és bokájára nehezedő nyomás 20 kilogrammal csökken.

Senki sem szereti a fogyás szót.
Ettől még tény, hogy minden 40 dkg súlycsökkenés, 2 kg nyomással csökkenti az izületek terhelését.
Ha ezen a szemüvegen keresztül nézi állapotát, könnyebben megérti, hogy miért hatásos az arthritisből gyógyulási folyamatában a súlycsökkenés.
Kamionos vásárlónk mondta, hogy 30 kg-t fogyott két növényi őrleményből készített ital ivásával. Azóta is rendszeresen rendeli a kóladió és guarana port.

Arthritises fájdalmak és nem hajló, mozdíthatatlan kézujjak

Az ujj erőteljes ízületi meszesedése meggátolja, hogy ujjaival megtartsa a kanalat.

Számtalan klinikai kísérletben olvashatunk arról, hogy a nátrium tioszulfát 10%-os oldata segíthet a meszesedések eltüntetésében.

Alkalmazások:

A nátrium-tioszulfát cseppek használata első nap a méregtelenítés miatt nagy valószínűséggel hasmenést okoz. Ne ijedjen meg, a májban levő mérgek kezdenek kiválasztódni. Javaslom, hogy olvassa el a méregtelenítéssel kapcsolatos Herxheimer-hatást. A tapasztalatok szerint a második napon és a későbbiekben nem lesz hashajtó hatása. Nagyon sokan azért nem gyógyulnak meg, mert az első napokban tapasztalható méregtelenítés miatti ideiglenes állapot romlástól megijednek. (Párom térdporckopásánál az algák fogyasztásának első hetében erős végtag fájdalmak jelentkeztek. Utólag mondta, hogy nagyon fájt, de annyira bízott bennem és a gyógyulásban, hogy folytatta. Cserébe az orvostudomány által gyógyíthatatlannak mondott állapotából 100%-ban gyógyult.

A meszesedés elmúlása és az arthritis problémája közvetlen kapcsolatban áll a mycoplazma és mycobaktérium fertőzésekkel. A mycoplazma megeszi és elpusztítja a porcszöveteket és a mycobaktériumok a saját maguk által felépített kálcium héjban élnek. Eljutottunk a csontokban felgyülemlő kálcium és a fogyó porcszövetek okainak gyökeréhez.

A mycobaktériumnak és mycoplazma baktériumnak a gombákéhoz hasonló szokásai vannak. A borax kiemelkedő gombaölőszer. A két tény eredményeként borax hozzáadásával a DMSO + magnézium olaj eltünteti az arthritis és a kálcium csontokba felépülésének okozóját.

Mycobaktérium, mycoplazma, gomba vagy penész probléma esetén naponta fogyasztható a boraxos víz.
Nőknek 1/8 teáskanál (300-400 mg), férfiaknak 1/4 (600-800 mg) javasolt 1 liter vízben.
500 mg borax 57 mg boront tartalmaz.


Az arthritis 3. csomag keverékek összeállítása

Az arthritis 3. csomag, 3 keveréket foglal magába, amiket egymást követő napokon felváltva kell használni. Első látásra bonyolultnak tűnik, de higyje el, hogy a hatás bőven kárpótolja majd azt a 10-20 perc ráfordítást.
Fontos, hogy bízzon a keverékben és ne hagyja abba, ha az első hét végén még nem érez változást. Akár több hét is kellhet a lerakódott kálcium eltávolításához!

Keverék #1: Mangéziumolaj

A 100 gr magnézium-kloridot keverje össze 100 ml (1 dl) forrásban levő ásványvízzel. Keverje meg fakanállal, majd kézmelegen öntse át az oldatot a kapott spray fejes flakonba.

Keverék #2: Nátrium-tioszulfát oldat

Elkészítéséhez öntse a 10 gr nátrium-tioszulfátot a kapott 100 ml-es üres üvegbe, majd töltsön hozzá 90 ml vizet (az üveg tetejétől kb. 1 cm-ig érjen). Most használhat csapvizet is, mert a tioszulfátból 1 szem 2 liter vizet képes klórtalanítani. A nátrium tioszulfát közvetlenül felszívódik a vérkeringésbe - alkalmazható a kezeken és az érintett területeken lerakódott, túlzott mennyiségű kálcium eltávolításához.

Keverék #3: DMSO & magnéziumolaj

A 100 ml-es üvegben levő 30 ml DMSO-hoz adjon az előbb elkészített magnéziumolajból 50 ml-t (vagyis a felét) - így az oldatnak kb. az üveg tetejétől 2 cm-re kell lennie. A maradékot töltse fel tisztított-, ásvány- vagy desztillált vízzel (kb. 20 ml).
Használat előtt az üveget rázza fel!

Az arthritis csomag használata

Valamilyen szöveg vagy pamut anyagból vágjon akkora darabot, ami betakarja a fájó részt. Ha kézujjai fájnak a meszesedéstől, akkor lehet ujjait külön-külön vagy egy nagyobb, oldattal átitatott anyaggal betekerni (ezt éjszakára cérnakesztyűvel vagy gézzel áttekerve rögzítheti). Mindenkinek saját igénye szerint érdemes próbálkozni a legjobb megoldás eléréséhez.

1. nap: A fájó rész nagyságától függően töltsön át egy széles pohárba a DMSO + magnéziumolajból (keverék #3) 2-5 teljes cseppentőnyi mennyiséget, és adjon hozzá a nátrium-tioszulfát oldatból (keverék #2) 6-10 cseppet. A keverékből öntsön az anyagra annyit, hogy átnedvesedjen, de ne csorogjon. Ezt helyezze éjszakára a fájó részre.  

2. nap: A következő nap öntsön a DMSO-magnéziumolajból (keverék #3) 2-5 cseppentőnyi mennyiséget az anyagra és azt tegye a fájó részre, de NE adja hozzá a tegnapi nátrium-tioszulfátot (keverék #2)!

3. nap: Használja az első napon készített keveréket, ugyan úgy.

4. nap: Iszogasson a kapott boraxból, hogy méregtelenítse szervezetét. Nők 1/8 (300-350 mg), férfiak 1/4 csapott evőkanál (600-700 mg) boraxot önthetnek 1 liter vizhez (lehetőleg üvegkancsóba) és azt fogyaszthatják egész nap. A borax gombaölő szer és helyreállítja a hormonrendszert. Kb. 2 hét után már érezhető a hatása.

5. nap: Használja ismét az első és harmadik napon használt keveréket, ugyan úgy.

Miután az oldat méregteleníti a májat, öt nap használat után hagyjon ki két napot, hogy mája és endokrin szervei pihenhessenek és kezdje a fenti folyamatot elölről.

A DMSO miatt 1 hónap után érdemes 1-2 hét szünetet tartani.
FONTOS! Amelyik napon nátrium-tioszulfátot használ, NE használjon boraxot, mert a két anyag közömbösíti egymás hatását.

Ha bármilyen kérdése van, vagy elakadt az információk között, keressen bennünket telefonon (+3620-986-0571) vagy e-mailben!
Mi is kérjük, hogy tapasztalatait ossza meg velünk, így másoknak is tudunk segíteni.


Menopauza időszakában levő hölgyek figyelmébe

Menopauza idején a borzasztó izzadás hatására kiürül a szervezetből a magnézium jelentős része. Hatására idegfájdalmak, alvási zavar, pánikroham, testfájdalom vagy depresszió jöhet létre. A magnézium szintjének csökkenése hatással van a fogazat, a pajzsmirigy, a parapajzsmirigy, a hasnyálmirigy, a haj állapota és a hormonegyensúly működésére. Ha tüneteik enyhítésére a reklámokban ajánlott modern szójatermékeket is fogyasztják, még rosszabb állapotba kerülnek, mert a magnézium hozzákötődik a szójaételekben levő fitátokhoz, így nem tudja a szervezet hasznositani azt.
A fermentálatlan szója termékek (különösen a szójatej) antitápanyag.

890 Ft-ért, 100%-ban felszívódó és beépülő, hasmenést nem okozó magnéziumolajat kínálunk. A magnézium nélkül hiába fogyaszt kálciumot, nem képes beépülni csontjaiba. Kedvezőbb ajánlatunk nincs. Mi a porokat helyezzük előnybe, mert látjuk, hogy mi jut szervezetünkbe.


A borax a probléma magját kezeli és gyógyítja, míg a tioszulfát segít a kálcium lerakódás gyors lebontásában.
A gyógyító keverékek mellett DMSO + Aloe vera olaj + lugol jód is nagyon hatásos. A ricinusolaj érintett felületbe dörgölése is kiváló hatású. A terpentin vagy fenyőolaj, levendula és narancs illóolajok is ajánlottak arthritis esetén külsőleges bedörgölésre. Egy evőkanál kókuszolajba 3-4 cseppet használnak a fenti olajokból, a fájó területre bedörgölve. Felszívódás után az olajok belsőleg pusztítják a fertőzést, ezzel a probléma gyökerének eltüntetését segítik.

Figyelem! A nátrium tioszulfát, borax és jód nem keverhető, mert egymással reakcióba lépve haszontalanná válnak!

A meszesedés eltávolításához nincs gyógyszer.
Az Európai Unió Gyógyszerügynöksége 2016. január közepén adott engedélyt a klinikai kutatásra és előkészítésre.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés