A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü
Épp itt vagy: > Kezdőlap >

ashwagandha

ashwagandha

2022. 03. 11. 19:21:22
Gyakori fáradtság, zilált életmód, csökkent teljesítőképesség? Stressz, aminek a hatásai alól nem tudsz szabadulni? Akkor most megmutatjuk, mit tehetsz azért, hogy változtass ezen és megteremtsd a sikeres mindennapok alapfeltételeit. Ráadásul ebben a segítségedre lehet még egy ősi gyógynövény is. 
2022. 01. 28. 12:35:56
Változni a változókorral nem egyszerű feladat. Főként akkor, amikor még a nagy felvilágosultság ellenére sem szeretnek az emberek erről beszélni. Tabutéma, amit mindenki kerül, pedig valamennyien szembesülni fogunk vele. Kinél jobban, kinél kevésbé, de valamilyen kellemetlen tünet formájában jelentkezni fog a hormontermelés szabálytalanná válása és a hormonok mennyiségének csökkenése.
2021. 11. 26. 12:29:47

Az ashwagandha ayurvédikus fiatalítószerként növelheti a testi és szellemi teljesítőképességedet.

Withania somnifera, Ashwagandha, indiai ginzeng, téli cseresznye, álombogyó - valamennyi elnevezés ugyanarra az Indiában őshonos növényre utal, amit kedvező élettani hatásai miatt kutatások sokasága vizsgált. Az ashwagandha gyökerét, leveleit és narancsvörös gyümölcsét használják fel, a bennük található szteroid laktonok csoportjába tartozó witanididok jelenléte miatt.

De mit tud ez az adaptogén gyógynövény, amit az ayurvédikus orvoslásban már több mint 2500 éve használnak?

2021. 07. 17. 19:29:31
Indiában évezredek óta kiemelt szerepet kap a gyógyászati tulajdonsága miatt. Az 5000 éves ayurvédikus orvoslásban a testi és lelki egészség megtartására, a szervezet védelmére, a betegségek iránti ellenállásra, illetve az öregedési folyamatok lassítására használják. Erejét a lóhoz hasonlítják, mivel közvetlen jelentése: a ‘ló szaga’. Számos pozitív hatása mellett most itt van 6 dolog az ashwagandháról.
2021. 07. 17. 19:19:10
A pajzsmirigyzavar népbetegséggé nőtte ki magát hazánkban, különösen magas arányban a nők körében. A problémák közül is az élen a jódhiányos pajzsmirigy-alulműködés szerepel. A túlhajszolt termőföldek már szinte nyomokban sem tartalmaznak jódot, így ételeink sem, pont emiatt jódozzák a konyhasót, na de az mire elég?!
2021. 06. 12. 20:08:15
Észrevetted már, hogy az életed lényegében kisebb-nagyobb stresszhelyzetek elháríthatatlan sorozata? A reggeli kapkodás, a zsúfolt városi utcák, a munkahelyi kihívások, a bevásárlás, a családi ügyek... - sorolhatnám a végtelenségig a téged érő ingereket, amelyekhez alkalmazkodnod kell.
2021. 06. 11. 10:11:31
Manapság elég könnyű stresszhelyzetbe kerülni, aminek pedig a szorongás a válaszreakciója. Valószínűleg már a gondolatától is herótod van a reggeli dugó, a főnököd, a szorító határidők, a vírushelyzet miatt…
2021. 05. 28. 11:08:29
Nem olyan időket élünk, amikor bátran felvállalja az ember az öregedés jeleit. Félünk elmondani a valódi korunkat, takargatjuk az ősz hajszálakat, küzdünk az öregedés mindennemű megnyilvánulása ellen. Vehetünk ugyan ránctalanítót és hajfestéket (már natúr cuccokat is, ami jó!), de nem sokat tehetünk a testben végbemenő változások ellen. És ugyan miért kéne?!

Keresés