A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

baktériumellenes

2022. 05. 06. 12:23:32
Végre itt a tavasz! Ennek azonban nem tud mindenki felhőtlenül örülni, hiszen ez egyben azt is jelenti, hogy a szezonális allergiás tünetei is megjelenhetnek a pollenekre érzékenyeknél.
2022. 05. 04. 21:45:24

Az allergia sok ember mindennapjait nehezíti meg, hiszen a betegség folyamatos küzdelmet jelent a kellemetlen tünetekkel. Ezek nagyon változatos skálán mozoghatnak, kezdve a szemviszketéstől, orrfolyáson, tüsszögésen, torokkaparáson, köhögésen, asztmán át, az enyhébb-súlyosabb bőrelváltozásokig, emésztési problémákig. 

2022. 05. 04. 21:32:16

Milliók szenvednek a különböző allergiák tünetei miatt. Az allergia az immunrendszer helytelen és kóros válaszreakciója olyan anyagokra, amelyek általában ártalmatlanok. Az allergia hajlamot a vérből kimutatható magas, allergén specifikus IgE-szint jelzi. Az allergiás betegségek közé tartozik: allergiás kötőhártya gyulladás, szénanátha, allergiás asztma, ekcéma, ételallergiák, kontakt allergiák, poratka allergia és egyéb allergiák. 

2022. 04. 07. 14:41:12

A neem olajat egy a trópusokon honos, örökzöld fából és annak az oliva bogyóra hasonlító termésének a magjából préselik. A neem olaj annak ellenére, hogy nem túl kellemes a szaga - hatását tekintve erőteljesen parazita, illetve baktériumellenes, és rovarriasztó hatása is ismert. Ezt a sokoldalú olajat sokféle koncentrációban lehet kapni. 

Keresés