A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Bázikus konyha - könyvismertető

Bázikus konyha - könyvismertető Honlapunkon számos leírás olvasható a szervezet elsavasodásának hatásairól és egyszerű anyagokkal történő kezeléséről. Több cikk foglalkozik a fehérített, finomított cukor, liszt, tejtermékek, a műanyagtól egy molekulányival különböző margarin és a finomított növényi étolajok fogyasztásának hosszútávú egészségügyi hatásaival.

"Elfogyasztott ételed negyede életben tart.
A másik háromnegyede orvosodat tartja életben."

(Ősi egyiptomi síron talált hieroglifa)

"Gyógyíthatatlan betegség nincs.
Gyógyíthatatlan emberből számtalan létezik."

(Idézet egyik kedvenc könyvemből)

"Időnként elmegyek az orvoshoz, és megvizsgáltatom vele magam, mert az orvos is élni akar. Aztán elmegyek a gyógyszertárba, és kiváltom az orvosságot, mert a patikus is élni akar. Aztán a gyógyszert a csatornába öntöm - mert én is élni akarok!" (Mark Twain)

A bázikus konyha című könyv hiánypótló.
Könnyen elkészíthető ételek, italok, sütemények és italok találhatók benne.
Két hét alatt már számos receptet használtunk.
Igyekszünk minél többet átvenni a napi ételkészítés során.

Candidás? Liszt- vagy laktózérzékeny?

Ön szerint a tünetekre felírt szerek és szabadon választható kapszulás kiegészítők tucatjai tartós megoldást hoztak problémáira?

Tóbiás Irén - Bázikus konyha

500 recept
Candidásoknak, liszt-és laktózérzékenyeknek

Könyvismertetés

Bázikus konyha - könyvismertetőNagyon sok szakirodalom, internetes oldal, stb. áll rendelkezésünkre, hogy ismereteket szerezzünk a Candida gomba szervezeten belüli szaporodásáról, a lisztérzékenységről, és a tejcukor-érzékenységről, melyekről elmondható, hogy a XXI. század népbetegségének számítanak.

Ugyanakkor a bőséges információ áradatban elveszni látszik egy lényeges dolog, mégpedig az, hogy ezek a problémák nem függetlenek egymástól. Szinte egyikből következik a másik és lehet, hogy valakinél egyszerre van jelen mind a három probléma, sajnos akkor is, ha nem tud róla.

A piacon fellelhető receptkönyvek sem veszik figyelembe ezeket az összefüggéseket, ezért sok éves tapasztalatomat alapul véve összegyűjtöttem és mindenki számára érthető módon igyekeztem körbe járni az érintett témakört és a receptek készítésénél figyelembe venni az összes tünetet és azok kombinációit.

A könyv hiánypótló, mert az alapanyagok egy recepten belül úgy lettek összeválogatva, hogy mindhárom problémára megoldást nyújtanak, ugyanakkor teljes értékű kiegyensúlyozott táplálkozást biztosítanak mindenki számára.

Ezek a receptek valójában az egészséges táplálkozás alapját jelentik, ezért más betegségek megelőzésre is kiválóak.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés