A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Bedagadt bokák és lábszárak szelíd gyógymódja

Bedagadt bokák és lábszárak szelíd gyógymódja Egész napos vezetés vagy hosszas gyalogolás, bevásárlás után a bokák és lábszárak megfájdulhatnak és bedagadhatnak. A vérkeringés javításához egyszerűek a megoldások. Néhány illóolajat ajánlunk.
2 csepp citromfű illóolaj,
2 csepp grapefruit illóolaj
2 csepp ciprus illóolaj és
1 evőkanál kókuszolaj
keverékét masszírozza a lábszárába, bokájába és lábfejébe felfelé történő (szív felé) mozgatással.  Sokkal jobb eredményt kap, ha megkér valakit a masszirozásra.

Talpmasszírozás segítség nélkül

8-10 darab sima felületű, közepes méretű kavics szükséges hozzá.
Nagyobb parkokban vagy a közeli hegyekben összegyűjtheti, IKEA  áruházakban is kapható.
Helyezze a köveket egy nagyobb méretű tálba, majd öntsön rá jó meleg vizet.
Adjon hozzá 2 csepp levendula, 2 csepp ciprus illóolajat. Ha van kéznél rózsaszirom, tegyen a vízbe!
Tegye bele lábait a tálba és mozgassa talpait lassan, néhány percen keresztül a kövek felületén.

A reflexiológia tudománya olyan egyszerű gyógymódot használ, mint a kővel történő talpmasszázst. A fájdalom megszüntetése mellett számos más előnnyel is jár a szervezet működésében.

Általánosan rossz keringésre, különösen idősebb korban a geránium illóolaj rendszeres használata komoly javulást hozhat. Külön előnye, hogy világosítja a bőrt. Keverjen 1 csepp geránium olajat 2 evőkanál kókuszolajba és masszírozza a kézfejektől a könyökök felé, és a lábfejektől a térdek irányába. Mindig felfelé mozgással. A geránium illóolaj az egyik legjobb revitalizáló, bőre puha és sima lesz, és segíti a vérkeringést is!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés