A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

3 ujjas masszázs fülzúgás, szédülés és - számos esetben - allergia ellen

Schramm Tamás
2015. 08. 08. 23:04:06
3 ujjas masszázs fülzúgás, szédülés és - számos esetben - allergia ellen Amint elkezdi a 3 ujjas masszázs alkalmazását, az első dolog, melyet észrevesz, hogy a bal orrnyílása elkezd tisztulni, úgy érzi, mintha tágabb lenne az. A sinus nyomása helyreáll. Eldugult fül esetén, jobb fülében buborékolást és pattogást fog érezni.

Ahogy a dugulás megszűnik fülében és körülötte, a zúgás és csengés, majd a szédülés is eltűnik, a nyomás alábbhagy. Előfordulhat, hogy azonnal elmúlik évek óta tartó problémája.

3 ujjas masszázs fülzúgás, szédülés, allergia ellen

Létezik egy nagyon egyszerű technika, melyet saját maga is használhat fülzúgás, szédülés és számos esetben az allergia tüneteinek kezelésére.
Felkar nyirokmirigyei
Kép forrása: Ganfyd.org

Amikor karját felemeli, a hónalj üregesnek látszik, mivel az elülső és hátsó izmok határolják a kart.
Az elülső izom tartja a test teljes felső részében futó nyirokváladék - elvezető pontokat.

Tegyük fel, hogy jobb fülében csengést érez. Emelje fel bal kezét, nyúljon át mellkasán és görbítse három első ujját a jobb oldali hónaljizma első részéhez. Mutatóujja simuljon karja belső részéhez. Nagyon gyengén nyomja és tartsa úgy. Hamarosan elkezdi érezni a pulzust mutatóujjával. Ahogy a folyadék elkezd áramlani, érezni fogja mindhárom ujjával az áramlás növekedését. Enyhén nyomja gyűrűs és középső ujjával hónalja közepét. Egyre jobban fogja érezni a pulzálást.

Az első dolog, melyet észrevesz, hogy a bal orrnyílása elkezd tisztulni és úgy érzi, mintha a nyílás nagyobb lenne. (Reiki kezelés közben számtalanszor éreztem)

Eldugult fül esetén buborékolást és pattogást fog érezni a jobb fülében. Folytassa! Mert mindezt a füldugulás, a zúgás, csengés, majd a szédülés, fájdalom és nyomás megszűnése követi. Előfordulhat, hogy azonnal elmúlik évek óta fennálló problémája. Ha folytatja, úgy fogja érezni, mintha jobb oldali arcfele leeresztett volna. Úgy is történik.

Végezze a másik oldalon.
Vegyen mély levegőt az orrán keresztül. Hogy van allergiája?
Ha duzzadt volt a jobb keze, már nem érzi. Elmúlt.
Megfigyelte mennyivel könnyebben tudja lehúzni ujjáról a gyűrűt?
Érzett fájdalmat háta felső részén? És most?
Tüdeje is kitisztult. És hogy van az asztmája?

FIGYELMEZTETÉS
A megadott pontok nyomásával eltávozik a sejtekben felhalmozódott nyirokfolyadék, elindul a vénás keringés. Nagyon sok embernél a folyadék az évek folyamán felgyűlt. Más szavakkal: olyan, mintha mocsaras vizet mozgatna. A folyadékmozgás beindításával érdekes, kellemetlen kémiai szagok jelennek meg, amíg a mérgek kiürülnek. Ha túl gyorsan kerül a folyadék a keringési rendszerbe, a gyógyulási krízis túlterhelheti szervezetét. Ez a Herxheimer effektus. Megakadályozhatja a túlterhelést a művelet apróbb lépésekben történő végzésével.

A nyirokrendszernek hatalmas feladata van az immunrendszerben. Normális körülmények között a nyirokfolyadék lassan áramlik a nyirokmirigyeken keresztül, melyek továbbítás előtt megszűrik a folyadékot. Az immunrendszerre veszélyes baktériumok, rákos sejtek vagy bármely más anyagok szűrése is a mirigyekben történik.

A nyomótechnika megnyitja a nyirokmirigyeket és ezáltal minden átfolyik rajtuk.
Fertőzése van, vagy rosszindulatú daganata..........? NE VÉGEZZE!

Legyen türelmes. Ha nyirokvezetékei valóban el vannak dugulva, időbe telik, míg elkezdenek működni. A legjobb otthon végezni, de lefekvés előtt! Veséi igen nagy munkába kezdenek, ezért szüksége lesz a fürdőszobára!

Milyen gyakran és mennyi ideig kell végeznie a kezelést?
Van más, hasonló kezelés?

Néhány perc szükséges, amíg az áramlás elindul.
Ha elindult, addig folytassa, amíg a javulást érzi.
Általában kevesebb, mint 10 perc elég mindkét oldalon az allergiák eltüntetésére.

A fülzúgás és szédülés rendszerint csak az egyik oldalon jelenik meg, így kevesebb, mint 10 perc szükséges a javulás érzéséhez.

További olvasmányok

Alap tisztítókúra, bélférgek, baktériumok, vírusok, gombák, mikoplazma (belső kör)

Arthritis, ízületi gyulladás, meszesedés természetes gyógymód (belső kör)

Ciszták kialakulása, és természetes kezelése (belső kör)

COPD - kátrány eltávolítása a tüdőkből (belső kör)

Teljes körmöt befedő körömgomba eltüntetése 30 nap alatt (belső kör)

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés