A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Tervek, álmok, búcsú

Schramm Tamás
2016. 04. 17. 21:58:00
Tervek, álmok, búcsú

8 éve megálmodtam és elindítottam vállalkozásunkat. Közben gyermekeink felnőttek, egyre jobban és mélyebben megismerték a napi feladatokat. Tavaly óta nagy változásokra készülök...

2008-ban, amikor közel 50 évesen pecsétekért jártam a munkaügyi központba, eldntöttem, hogy saját vállalkozást szeretnék. Az ötlet megléte után napi 14-16 órákat dolgoztam heti 7 napon, hogy első weboldalunkat összerakjam. Azóta se felejtem, mikor Viktor megkérdezte az első szállítmány érkezésekor, hogy ha elköltöm a tartalék pénzünket, mit fogunk enni?!

Azóta mindkét gyermekünk felnőtt, Viktor megismerte vállalkozásunk működését, Judit visszatért a szülési szabadságról, unokánk pedig már 3 éves elmúlt :)

Tavaly nyáron kezdtem el gondolkodni azon, hogy olyan feladatot találjak, ami érdekel, új kihívással jár, ugyanakkor kapcsolódik családi vállalkozásunk filozófiájához. Ezt a kihívást hazánktól 500 km-re találtam meg, aminek utolsó előtt láncszeme kedden kerül a helyére. Ennek részleteiről egy későbbi blogbejegyzésben ejtek szót.

Bár messze kerülök, teljesen nem vonom ki magam a vállakozásunkból.

  • Továbbra is segítek a Nekem érkező kérdésekben,
  • folytatom az új cikkek írását, fordítását,
  • és ha szükséges, tanácsot adok Viktornak.

Változás a budapesti ingyenes kiszállításban

Mivel Én kezeltem eddig a budapesti kiszállításokat - és egyenlőre sajnos kapacitás hiányban vagyunk -, változtatni kell a feltételeken. Április 20-tól a kiszállítással kért csomagokat  kizárólag az M1, M2, M3, M4 metrók megállóiban, vagy közvetlen közelükben adjuk át.

Változás a Belső körben

A Belső kört eredetileg olyan értékes tartalmak elérésére hoztuk létre, amiket megbecsült, visszatérő vásárlóinkkal szerettünk volna megosztani. Azóta sok minden változott, még több kedvezmény érhető el, és a Belső kör szabályos törzsvásárlói rendszerré alakult. 

Épp ezért május 1-től az 5%-os általános kedvezményt, havonta változó különleges ajándékok veszik át; az értékes tartalmakat, akciókat pedig 4 hónapra  20.000 Ft-os vásárlástól biztosítjuk. Aki most Belső kör tag, az a lejáratig továbbra is élvezhet minden kedvezményt, majd a lejárat után összesítjük az elmúlt 4 hónap vásárlásait. A 4 hónap tagsághoz szükséges 20.000 Ft-ot 4 hónap alatt kell összegyűjteni.  Aki még nem Belső kör tag, arra május 1-től vonatkozik az új szabályozás.

Ha bármilyen észrevétele, megjegyzése van a témával kapcsolatban, azt örömmel fogadjuk a "Kapcsolat" oldalunkon keresztül!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés