A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Candida + antibiotikum = egészségügyi problémák

Candida + antibiotikum = egészségügyi problémák

A candida gombák elszaporodása többek között fejfájást, aknét, ekcémát, menstruációs problémát, atléta talpat, allergiákat, depressziót, krónikus fáradtságot, orr- és homloküregi problémákat, hallászavart, kiütéseket, hormonális egyensúlyvesztést, gombás fertőzéseket, migrént, hangulat ingadozást, sclerosis multiplex tüneteket, IBS-t, székrekedést, krónikus fájdalmat, savas gyomorégést és daganatot okozhat.

Farmakológiai tanfolyamon tanítják, hogy minden antibiotikum toxikus.
Az elképzelés az, hogy annyi mérget adjanak, mely elég az állapotot okozó organizmus elpusztításához anélkül, hogy megölné a gazdát (pácienst).

Candida albicans és antibiotikum

A lakosság egy része szenved a felírt gyógyszerek mellékhatásaitól vagy azok reakcióitól. Időnként előfordul, hogy kórházi kezelésre is szükség van. Az 5 év alatti gyermekeket érinti legjobban a gyomrukba kerülő szer miatt.
Kutatások eredményei egyre többször azt mutatják, hogy az antibiotikumok okozzák a legtöbb problémát.

Az antibiotikumoktól eredő azonnali hatások közé tartozik a kiütés, gyomorfájás és hányinger. De, amit nem mondanak el: az antibiotikumok nemcsak átmenetileg okoznak kiütéseket és gyomorfájást. Az élet későbbi időszakára számos más problémát is okozhatnak.

Az antibiotikumok azért okoznak nagyon sok gondot, mert elpusztítják a bélben levő egészséges baktériumokat, melyekre szervezetünknek saját védelméhez van nagy szüksége. Egészséges baktériumok nélkül számos problémával nézhetünk szembe.
A candida elszaporodása a különböző embereknél különböző tünetekkel járhat és a test más részeiben jelenhet meg.

A Merck orvosi biblia a következőket állítja: "Az antibiotikumokat szedő embereknél candidiasis fejlődhet ki, mert az antibiotikumok elpusztítják azokat az egészséges baktériumokat, amelyek természetes módon vannak jelen az emberi szervezetben. Ennek következtében lehetővé válik a candida ellenőrizetlen növekedése."

A candida elszaporodása az antibiotikumok szedését követően évekkel, néha évtizedekkel később jelenik meg, és nagyban függ az étkezési szokásoktól. A magas cukormennyiséget és egyszerű szénhidrátot tartalmazó élelem táplálja a candida gombát.

A gyógyszerben hívő ember az évek során egyre több gyógyszert szed annak a ténynek a következtében, hogy az első vonalat képző immunrendszerük elpusztul az antibiotikumok szedésétől.

Az antibiotikumok a legáltalánosabban használt gyógyszerek. Mivel elpusztítják az immunrendszer alapjait, és számos más egészségügyi problémát is okoznak, folyamatosan termelik az új betegeket.

Antibiotikumok helyett természetes gyógymódok

A természetes antibakteriális "szerek" általánosan nem pusztítják el az egészséges baktériumokat.

3 teáskanál organikus, hidegen préselt kókuszolaj, naponta kétszer, több napon vagy heten keresztül fogyasztva hatásos baktériumölő. A kókuszolajnak számos előnyös tulajdonsága van, amelyek egyben erőteljesen antibakteriálisak is. Érdemes rendszeresen fogyasztani vírusölő és antibakteriális hatása miatt.

A nyers fokhagyma a szintén hatásos antibakteriális anyag. Előnyeit úgy tudja legjobban kihasználni, ha szétzúzza vagy szétvágja. Így aktiválódnak betegség ellenes tulajdonságai. Ha valóban le akarja küzdeni a problémát, naponta legalább 3 gerezdet fogyasszon. Utána rágjon petrezselymet vagy mentalevelet, segítik a "szagos lehelet" eltüntetését.

A kókuszolaj és nyers fokhagyma segítik a candida leküzdését is, mely a lakosság jelentős részénél, az antibiotikumok és az étkezési szokások miatt, különböző fokozatokban, mindig jelen van.

Évekkel ezelőtt olvastam a hidrogénperoxidos fürdőről.
Meleg fürdővízbe öntenek 5 cl (fél dl), legalább 3%-os hidrogénperoxidot. Ebben áztatják testüket, 10 percig az egyik oldalon, majd 10 percig a másikon. A vízben láthatóvá válik a mérgek távozása. A víz rendszerint szürkéssé válik, mert a hidrogénperoxid "kiszívja" a mérgeket. Az atkákat is. Hallott róluk? 2-5 mm hosszúak, sokszor láthatóak, ha közelebbről vizsgáljuk. Bőrünk alatt élnek, lerakják tojásaikat, allergikus reakciókat és kellemetlen tüneteket okoznak. A fürdő eltávolítja őket a bőréből. Ha sötét színű anyagot rak a kád aljára, látni fogja.

Egy ilyen fürdés oxigénnel látja el testét. A fürdő után dörzsölje be egész testét organikus, hidegen préselt kókuszolajjal. A kókuszolaj hatásosan pusztítja a candidát, és minden más "rossz" organizmust. Védi és hidratálja bőrét.

Bőrünkre kerülő bármilyen anyag legalább 60%-a felszívódik a vérkeringésünkbe, így szervezete megkapja a szükséges összetevőket, és nem kell külön kókuszolajat ennie. A mérgek eltávozása után sokkal jobban fogja érezni magát.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés