A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Cassia illóolaj pozitív tulajdonságai

Cassia illóolaj pozitív tulajdonságai

Számos előnye miatt a cassia illóolaj hatásos a bőr és haj állapotának kezelésében. Összehúzó hatása miatt erősíti a hajgyökeret, feszesebbé válnak az izmok, és javítja a bőr állapotát. Kezeli a belső és külső aranyeret. Segít újraéleszteni a libidót.

1. Elnyomja a depressziót

Évszázadok óta, a mai napig is használják. A cassia olaj egyik előnyös tulajdonsága, hogy antidepresszáns. Rendszeres használata javítja a hangulatot, gerjeszti az érzelmi érzékenységet a testben és gondolatokban.

2. Hasmenés gyógyítása

A cassia illóolaj számos előnye közül az egyik, hogy kiváló emésztést segítő anyag és bizonyított hasmenés ellenes szer. Megfogja, gátolja a hasmenést, és segítséget nyújt a hatástalan bélfunkció gyógyításában. Antimikrobiális anyag, képes gyógyítani a bakteriális és mikrobiális hasmenést is. Magas rosttartalma elősegíti a széklet szilárdítását.

3. Antimikrobiális

Antibakteriális, gombaölő és antimikrobiális tulajdonságaival gátolja a mikrobák növekedését és gátolja a mikrobiális fertőzéseket. Ez a sajátossága nagyon hasznos a vese, húgyúti, húgyvezeték és más testrészek mikrobiális fertőzéseinek kezelésében.

4. Hányásgátló

Nagyon fontos képessége, hogy kezeli a hányingert, és lerövidíti a hányással járó állapotot.
Fűszeres és aromákban gazdag íze a frissesség érzetét kelti, ezzel visszaveri a hányinger érzetét..

5. Keringést segítő

A cassia illóolaj javítja a véráramlást és ezzel segíti a tápanyagok és oxigén megfelelő eljuttatását az egész szervezetbe.  Keringési tulajdonságaival gátolja a reuma és arthritis kialakulását.

6. Stimuláns

A cassia illóolaj aktív stimuláns. Segíti a testfunkciók, így a metabolizmus, kiválasztás, keringés, idegrendszer és agy működésének irányítását.  Rendszeres használata növeli az energiaszintet és éberséget.

7. Reuma ellenes

A reumás arthitis fájdalmas állapot. A cassia olaj vérkeringés segítő és stimuláló tulajdonságai  biztosítják, a vérkeringés javulását, így a vér melegséget szállít az ízületekhez.

8. Lázcsillapító

Tulajdonságaival segít a lázat okozó fertőzések legyőzésében. A cassia olaj antibakteriális, vírus- és gombaölő. Javítja a vérkeringést, ezáltal erősíti a szervezet immunfunkcióit. Az olaj melegséget hoz létre, mely biztosítja a láz csökkenését.

9. Vírusellenes

Antibakteriális, gombaölő és antimikrobiális tulajdonságai miatt hatásos vírusos betegségek, mint köhögés, megfázás és influenza esetén.

10. Menstruációs segítség

A cassia illóolaj enyhíti a menstruációs görcsöket és szabaddá teszi az elzáródott útvonalat.
Segítséget nyújt a fejfájás, hányinger és hasi fájdalmak megszüntetésében.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés