A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü
0

Bio chlorella - izületi gyulladás, izületi fájdalom, szelíd gyógymód

Bio chlorella - izületi gyulladás, izületi fájdalom, szelíd gyógymód

A chlorella alga a természet megoldása lehet az izületi fájdalmakra. Nagy mennyiségű tápanyagot tartalmaz, amelyek segíthetik az izületek egészségének fenntartását, és enyhíthetik az izületi gyulladással együttjáró fájdalmat.

Ha krónikus izületi fájdalomtól szenved, egy hatásos és természetes orvosság megtalásása friss levegőt hoz abba a világba, mely teljesen elszennyeződött a gyógyszergyárak termékeitől.

Hogyan harcol a chlorella az izületi fájdalmak ellen?

Képes egyensúlyban tartani a pH szintet.
A chlorella csökkentheti a szervezet savasságát. A savas állapottól erősödik az izületek fájdalma. A szervezet pH szintjének egyensúlyba hozása és lúgosabbá válása segítheti az izületi fájdalmak enyhítését.
Ajánlás > Bio chlorella és koriander, nehézfémek és mérgek kivezetése

Klorofill

A chlorella világos zöld színét a természetes klorofilltól kapja. 
A gyulladáscsökkentő ételek, és a chlorella fontos szerepet játszhatnak az izületi gyulladás természetes módon való leküzdésében.

Méregtelenítés

Az izületi fájdalom gyakran rosszabbodik, ha mérgező anyagok, így kémiai növényvédőszerek és nehézfémek, például higany van jelen a szervezetben. A chlorella egyedi képességével képes lehet a mérgekhez kapcsolódni és azokat kivezetni a szervezetből.
A chlorella képes lehet a sejtek és szövetek méregtelenítésére.

Glucosamine

A chlorella külső falában található, mely visszaállítja a porcok és ínszalagok kötőszöveteit, kiváló táplálék lehet az izületek egészségének megőrzéséhez.

Bélflóra

Speciális összetevői támogathatják az előnyös bélflóra kialakulását, elősegítik az egészséges bélflórát, ezzel javíthatják az immunrendszer válaszát, és csökkenhetik a szervezetben levő gyulladásokat.
Az izületi gyulladás gyakran kapcsolódhat a  túl aktív immunválaszhoz, így a kiegynesúlyozott bélflóra elérése nagyon fontos lépés lehet a fájdalom csökkentésében.

Ásványi anyagok

A chlorella ásványi anyagokban gazdag. A hiányos táplálkozás előidézheti az izületek fájdalmát, ezért nagyon fontos lehet a megfelelő tápanyagok bevitele a szervezetbe.

Használati javaslat:

A szervezet általános karbantartáshoz naponta 1,5-2 gr ajánlott. Egészségügyi problémánál akár 10 gr-ig is növelhető is napi adag, többszöri bevitellel. A chlorella magához vonzza a vérben található mérgeket és nehézfémeket, és azok a vizelettel és széklettel eltávoznak a szervezetből. 5 nap fogyasztás után 2 nap kihagyás javasolt, hogy mája és szervezete pihenni tudjon.
Ajánlás > A szervezet méregtelenitése, Herxheimer-effektus

Tartalomhoz tartozó címkék: hír