A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Bio chlorella - izületi gyulladás, izületi fájdalom, szelíd gyógymód

Bio chlorella - izületi gyulladás, izületi fájdalom, szelíd gyógymód

A chlorella alga a természet megoldása lehet az ízületi fájdalmakra. Nagy mennyiségű tápanyagot tartalmaz, amelyek segíthetik az ízületek egészségének fenntartását, és enyhíthetik az ízületi gyulladással együtt járó fájdalmat.

Ha krónikus izületi fájdalomtól szenved, egy hatásos és természetes orvosság megtalálása friss levegőt hoz abba a világba, mely teljesen elszennyeződött a gyógyszergyárak termékeitől.

Hogyan harcol a chlorella az ízületi fájdalmak ellen?

Képes egyensúlyban tartani a pH szintet.
A chlorella csökkentheti a szervezet savasságát. A savas állapottól erősödik az ízületek fájdalma. A szervezet pH szintjének egyensúlyba hozása és lúgosabbá válása segítheti az ízületi fájdalmak enyhítését.
Ajánlás > Bio chlorella és koriander, nehézfémek és mérgek kivezetése

Klorofill

A chlorella világos zöld színét a természetes klorofilltól kapja. 
A gyulladáscsökkentő ételek, és a chlorella fontos szerepet játszhatnak az ízületi gyulladás természetes módon való leküzdésében.

Méregtelenítés

Az ízületi fájdalom gyakran rosszabbodik, ha mérgező anyagok, így kémiai növényvédőszerek és nehézfémek, például higany van jelen a szervezetben. A chlorella egyedi képességével képes lehet a mérgekhez kapcsolódni és azokat kivezetni a szervezetből.
A chlorella képes lehet a sejtek és szövetek méregtelenítésére.

Glucosamine

A chlorella külső falában található, mely visszaállítja a porcok és ínszalagok kötőszöveteit, kiváló táplálék lehet az ízületek egészségének megőrzéséhez.

Bélflóra

Speciális összetevői támogathatják az előnyös bélflóra kialakulását, elősegítik az egészséges bélflórát, ezzel javíthatják az immunrendszer válaszát, és csökkenhetik a szervezetben levő gyulladásokat.
Az ízületi gyulladás gyakran kapcsolódhat a  túl aktív immunválaszhoz, így a kiegyensúlyozott bélflóra elérése nagyon fontos lépés lehet a fájdalom csökkentésében.

Ásványi anyagok

A chlorella ásványi anyagokban gazdag. A hiányos táplálkozás előidézheti az ízületek fájdalmát, ezért nagyon fontos lehet a megfelelő tápanyagok bevitele a szervezetbe.

Használati javaslat:

A szervezet általános karbantartáshoz naponta 1,5-2 gr ajánlott. Egészségügyi problémánál akár 10 gr-ig is növelhető is napi adag, többszöri bevitellel. A chlorella magához vonzza a vérben található mérgeket és nehézfémeket, és azok a vizelettel és széklettel eltávoznak a szervezetből. 5 nap fogyasztás után 2 nap kihagyás javasolt, hogy mája és szervezete pihenni tudjon.
Ajánlás > A szervezet méregtelenítése, Herxheimer-effektus

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés