A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Cigarettáról leszokásom

Cigarettáról leszokásom Olyan környezetbe készültem, ahol rajtam kívül senki nem dohányzik. Azt a tájékoztatást kaptam, hogy az épületben nem, kívül rágyújthatok. De elborzadtam, milyen lehet büdös lehelettel segíteni a hölgyek és urak napi munkáját. Jött az elhatározás, fél évet adtam magamnak. 2013 április elejének hétfőjén, amikor nincs kiszolgálás, elszívtam egymás után 2 szál igazi cigit.

Többször próbáltam leszokni, ideig-óráig sikerült, aztán folytattam. Az utolsó 5 évben dohány és hüvely volt a napi cigaretta adagom alapja. Egy állásajánlat hatására hoztam a döntést  2012 nyár végén, hogy 2013 tavasz elején abbahagyom a dohányzást.  Lehetett volna hamarabbi és későbbi is az időpont.

2014-ben április 2-án vagy 3-án (nem jegyeztem meg) reggel 9 és 10 óra között egymás után elszívtam a maradék 2 szál cigit. Azóta nem gyújtottam rá.
Több alternatív leírás szerint a nikotin komolyabb függőséget okoz, mint a kábítószerek többsége. Emiatt kudarcba fullad a legtöbb kísérlet.

A leszokás során nem a nikotinhiány a legkomolyabb probléma, hanem a cigaretta fogásának és a "szertartásnak" hiánya.
Elmentettem egy oldalt, ahol két egyszerű szert ajánlanak az első néhány nap áthidalására. Nem volt szükségem a kétfajta porra.

Nem gondolkodtam biorezonanciás kezelésen és a bőrre ragasztható patch használatán.
A döntést én hoztam. Eredményét azóta is élvezem.
Családunkban senki nem hitte el, hogy sikerül.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés