A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Így gyógyítottam ki magam a hányós-hasmenős betegségből 4 nap alatt

Schramm Viktor
2016. 09. 11. 21:03:51

Az emberrel időnként megesik, hogy elkap valami hascsikaró bacit… Így történt ez Velem is nemrég.


KÓRELŐZMÉNY

Egyik este a gerinc fájdalmam miatt be kellett mennem a Péterfy Sándor Utcai Kórház Baleseti Intézetének ügyeletére, ahol röntgeneztek, vizsgáltak, stb. Bár gyorsan elintéztek, másnap délután hasmenés kezdődött.

Hányós-hasmenős betegség

Teltek a napok, 2, 3 és még mindig naponta 6-8x mentem wc-re, de csak víz jött, nem volt étvágyam, de ha mégis ettem, utána futás a wc-re és órákon át hányinger a köbön… Szörnyű volt, és biztosra vettem, hogy nem egy szimpla “romlott kaját ettem” dolog.

Orvoshoz nem akartam menni, mert felírt volna egy tablettát a hasmenésre, egyet a tápanyag vissza-pótlásra, esetleg antibiotikum, vagy elküld tükrözni. Köszönöm, mondtam inkább saját kézbe veszem az életem.


A MEGOLDÁS

3 anyagot választottam ki az ismereteim alapján, melyekről tudom, hogy hatékony béltisztítók, és gazdagon tartalmaznak vitaminokat, ásványi anyagokat (ami fontos a hasmenés miatt).

 

1. A borax

Ugyan ez a bányászott ásvány hivatalosan egy mérgező anyag, de már 4000 éve használják gyógyításra. Ennek az ásványnak rendkívüli tisztító ereje van. Kiírt a bélben minden baktériumot, gombát, vírust, parazitát, ezen kívül gyulladáscsökkentő és méregkivezető.

Saját felelősségre naponta 1 liter ásványvízbe, 1 csapott tk boraxot kevertem, amit munka közben kortyolgattam és képzeljék azonnal elmúlt a hányinger, meg a hasamban az a kellemetlen érzés. Úgy gondolom veszélytelen volt rám nézve.

 

2. A kovaföld

A kovaföld a vízben élő mikroorganizmusok fosszilis burka, amit mi finomra őrölt fehér porként látunk. A kovaföldnek nagyon magas a szílicium, kálcium, magnézium, vas és több más nyomelem tartalma.

A kovaföldnek számtalan pozitív egészségügyi hatása van, de most csak a béltisztító részről írok röviden. Fontos tulajdonsága, hogy képes a paraziták, baktériumok, e-coli, gombák, nehézfémek és minden mérgező vegyület kivezetésére a bélből.

2 módon tisztít. A kovaföld mikroszkópikus méretű, lyukacsos hengerek sokaságából áll, melyek nagyon erős negatív töltése bevonzza a mindig pozitív töltésű kártevőket, és az ürülésig csapdában tartja őket - illetve ezek a hengerek le is “dörzsölik” a bélfalon megtelepedett kártevőket, mivel a kovaföld keménysége 7-es a keménységi skálán (ahol a gyémánt 9-es).

 

3. A spirulina

1 gr spirulina, 1 kg zöldség tápanyagtartalmát hordozza.
A spirulina egy több, mint 3 milliárd éves vízben termő zöldalga, mely magában hordozza az élethez szükséges majd összes anyagot. Értem ez alatt mind a 18 aminosavat, kb. 10 vitamint, 15 ásványi anyagot, és majd 2000 különböző enzimet, melyek felszívódása bármelyik gyógyszertárban kapható készítménynél jobb! Szokták nevezni a “természet multivitaminjának” is.

Általánosságban elmondható, hogy a mindennapi stressz, a helytelen táplálkozás- és életvitel üríti a szervezet tápanyag raktárait, aminek visszatöltésével vajmi keveset foglalkozunk. A visszapótlás hasmenéses időszakban kiemelten fontos.

 

Ami még fontos!

- A megnövekedett vízveszteség miatt naponta 2 liter vizet minimum meg kell inni, nincs mese!
- Ha a hasmenést nem sikerül 1-2 nap alatt elmúlasztani, akkor indiai útifű maghéjat kell inni! Ez kiváló hasfogó.
- Ha 1 hét kezelés után sem szűnnek meg a tünetek, orvoshoz kell fordulni!

 

A fenti módszerek 4 nap alatt teljesen elmúlasztották a tüneteimet!

Remélem, hogy tapasztalataim másoknak is segítségére lesz.

Figyelmeztetés

A borax az Európai Unió szabályozása alapján (pdf fájl, angol nyelven) károsítja a termékenységet, károsítja a meg nem született gyermeket. Ha kapcsolatba kerül a termékkel, kérjen orvosi ellátást. Kizárólag a saját felelősségére használja.

Keresés