A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Kávé beöntés

Kávé beöntés

Általános méregtelenítőként nagyon régen alkalmazzák. A beöntés a mérgek (környezeti, élelmiszer, növényvédőszer, permetezőszer, lebontott gyógyszerek, fluorid stb) kiürítését stimulálja a májban és az epehólyagban, valamint fokozza a májfunkciót.

Reggelente szokták végezni. Kezdetben 2 kávéskanálnyi bio minőségi kávéból fél liter tisztított víz hozzáadásával ajánlatos készíteni amerikai hosszú kávét, azaz a vizet kell átfolyatni a kávén!  Rozsdamentes acél edényben vagy üvegedény kávéfőzővel kell készíteni. Alumínium kávéfőző használata nem ajánlott, mert mérgező fém kerülhet a főzetbe.

A kávé előző este is elkészíthető. Alkalmazásakor testhőmérsékletűnek kell lennie. Ha előző este készült, fel kell melegíteni.
 

A beöntés előtti napon célszerű enyhe hashajtó növényi tea fogyasztása. Reggel az első beöntést testmeleg vízzel célszerű végezni, hogy a vastagbél hidratált legyen. Ellenkező esetben a kávé túlnyomó része felszívódhat a vastagbélben.

A beöntéshez használt folyadék mennyisége legalább 1 liter legyen, későbbiekben növelhető. A tartályhoz vezető csővön a szelepet nyitva kell hagyni az esetleges bélgázok távozásához. A beöntés során, követve a vastagbél útját, enyhe masszírozással segítheti a vastagbélben levő lerakódások lazítása. Az első néhány beöntés során sok érdekesség nem kerül elő. Körülbelül 6-10 alkalom szükséges ahhoz, hogy érdemes legyen a távozott dolgokat megnézni.

A beöntő csövet érdemes síkosítóval segíteni a behelyezéskor, melyet lassan kell végezni. A beöntő cső 30-45 centiméter mélyen kerülhet a végbélbe.
A művelethez érdemes lehet a test jobb oldalára fordulni, és felhúzni a térdeket.

A szervezetben levő teljes vérmennyiség 3 percenként áramlik át a májon. A kávé 12-15 perces benntartása idején 4-5 alkalommal tisztul meg a teljes vérmennyiség, amely a dializissel közel egyenlő.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés