A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

KÖLTÖZÜNK!

2016. 10. 18. 03:12:03

Bizony, 8 év után eljött az idő, hogy kimondhatom: költözünk!

Ezt a bejegyzést - sok korábbival együtt - a Tamás már csupán olvassa. Nagyon sok Vásárlónk ismer már engem az elmúlt évekről, és tudja a dolgok állását - talán épp Ön is - de úgy éreztem ideje tiszta vizet Önteni a pohárba mindenki számára.

Kinőttük már a helyünket, nem tudjuk hová pakolni a sok új dolgot, szét akarom választani a családi életet, a munkától, és érzem, hogy eljött az idő, mikor már nincs tovább egyedül. Tamás ez év tavasza óta Németországban él, és dolgozik gőzerővel az új cége alapításán, amiről már úgyszintén biztosan sokan hallottak. Akkor már átvettem az irányítást, de most jött el az első felelősségteljes döntésem. Sőt, mindjárt jónéhány, mert jövő héttől 3 embernek fogok munkát adni :)

 

Az állásinterjúk...

Lezajlottak múlthéten az állásinterjúk, melynek keretében 6 embert hívtam meg otthonunkba egy-egy személyes beszélgetésre. A sok jelentkezőből Beatrix és Péter bizonyult olyan személyiségűnek és tudásúnak, kik a legjobban képesek engem kiegészíteni. Elképesztően lelkesek, és kreativak. Kérem fogadják majd őket szeretettel (és türelemmel az elején) :)
A negyedik társunk Alex lesz, aki fogja csomagolni a megrendeléseket, és segít sok más munkákban.

A hétvégére elkészül új irodánk, meglesznek a bútorok, eszközök, és nekilátunk mindent átköltöztetni. Ez több ezernyi apróság dobozolását és elrendezését jelenti, szóval nem fogunk unatkozni... De fogunk csoportképet postolni jövő héten :)

 

10.24-től ÚJ CÍMÜNK: X. Száva u. 9. - C épület, III. em (Száva-Basa sarkán, nagy fehér raktárépület, kék kapuval)

Nyitvatartás
HÉTFŐTŐL-PÉNTEKIG 10-18 óráig

Legkönnyebb megközelítése tömegközelekdéssel a Határ út M-ból induló 99-es busszal, 2 megálló (Basa utca). A busz az épület oldalában áll meg. Figyelje az útjelző tábláinkat, vagy hívjon minket ha eltéved, de a portás Urak is segítenek majd.

 

A Práter utcai címünkön eztán már csak megrendelés átvételre lesz lehetőség, mivel semmilyen árú nem lesz azokon kívül, amit ott szeretnének átvenni. Ha rendelését itt kívánja átvenni, akkor az átvételi lehetőségeknél kérem jelölje.

Nyitvatartás
HÉTFŐ-SZERDA-PÉNTEK 16-19 óráig

 

Az irány megvan!

Édesanyám az interjúk előtt megemlítette Nekem, hogy "...ezzel most megszűnik a vállalkozásunk családi mivolta...". Mire Én azt feleltem "a vállalkozásunk nem attól lesz családi, mert a családtagok dolgoznak benne, hanem attól amit szívünkből beleadunk".

Többen kérdezték, hogy merre fogom vinni a céget, és ügye nem fogom feladni amit apám alkotott... Nos, Én nem a Tamás vagyok, sőt 2 világ vagyunk. Egyet viszont biztosan mondhatok. Az irány megvan!

Keresés