A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Csak ami kell - Életmód Center

Életmód Center logoNem mindegy, hogyan élünk, mit eszünk, mivel tápláljuk testünket, hogyan tartjuk formában testi és lelki egyensúlyunkat. Sokszor más célok hajszolása miatt nem figyelünk magunkra, az egészségünkre már csak akkor, amikor nagyon nehezen tudjuk visszafordítani vagy már nem is lehetséges. Ha egészségünk van, akkor megvan a lehetőségünk, hogy minden mást elérjünk! Sosem vagyunk „készen”, ezért mindig érdemes változtatni és változni, legyen szó akár az életmódunkról, akár az önismeretünkről, mert ezek fejlesztésével új utak és lehetőségek nyílnak meg előttünk.

2022 tavaszán az Életmód Center és a JomTom közös útba kezdett, ugyanis az étrend-kiegészítők mellett személyre szabott kezelésekkel is szeretnénk támogatni a gyógyulást kereső embereket. 


 

Az Életmód Center szakértőinek szolgáltatásai


Hidroterápia (orvosi piócás kezelés)

A hidroterápia előnye abban rejlik, hogy nem egy, hanem több betegséget lehet egyszerre kezelni, és nem a betegséget, hanem az egész szervezetet. Nagyon fontos az a tény is, hogy hirudoterápia nem csak a betegség tüneteit gyógyítja, hanem a pióca biológiailag aktív enzimjei a betegség okainak a megszüntetését segítik elő.

Bövebb információ a hidroterápiáról és online időpontfoglalás itt.


 

Íriszdiagnosztika

Az egyedülálló módszernek köszönhetően néhány adat és fotó segítségével személyes jelenlét nélkül is meg tudjuk állapítani, mi a probléma a szervezetében. Kimagasló eredményeinket a pontos diagnózis felállításának is köszönhetjük! Az egyik általunk használt diagnosztikai módszer például az íriszdiagnózis. Ez egy gyors, fájdalommentes eljárás, amely átfogó képet ad az egész szervezet állapotáról. A szem nem csak a lélek, de a test tükre is egyben.
A jól képzett szakember az íriszben látható apró jelekből képes észrevenni a szervezetben végbemenő folyamatokat.

Bövebb információ az íriszdiagnosztikáról és online időpontfoglalás itt.


 

Esztétikai kezelések

A szépségiparban is megjelent a természetesség igénye, aminek megfelel a legújabb ránctalanító, bőrmegújító „BIO” eljárás, mely a szervezet saját fiatalító mechanizmusának beindításán alapszik. A kezelés egy egyedi alternatív megoldást jelent. Kezelésünk során orvosi piócákat helyezünk fel a test bizonyos területeire. A fájdalommentes eljárás alatt az állatok olyan szérumot fecskendeznek a szervezetbe, amely természetes proteinekben és kollagénben gazdag, csökkenti a ráncokat, a hegeket, gátolja a szervezet öregedési folyamatát, biztosítja a sejtújulást, ill. sebgyógyulást.

Bövebb információ az esztétikai kezelésekről és online időpontfoglalás itt.


 

Életmódváltó programok

Minden ember más, ezért a folyamatok is máshogy működnek a szervezetében. Sok esetben már egy “jól bevált” módszert próbálnak ráerőltetni az emberre, ami általában nem működik. Eszközeink segítségével már az első konzultáció során pontosan fel tudjuk mérni az érkező állapotát, és ennek megfelelően egyedire szabjuk a folyamatokat, a táplálkozás és a mozgás területén. Szakembereink segítségével, nem csak egy fizikai állapotfelmérést készítünk, hanem a megoldásokat is megadjuk a felmerülő problémákra. A folyamat során pontos leírást és segítséget adunk. Amennyiben ezeket betartod, úgy elérheted a kívánt célt.

Bövebb információ az életmódváltó programokról és online időpontfoglalás itt.


 

Fizikai állapotfelmérés

A készülékünk segítségével egy nagyon részletes, mindenre kiterjedő pillanatnyi egészségi állapotot tudunk felmérni. A felmérés alapján a tesztelő a tesztelt egészségi és energetikai állapotáról kap egy átfogó képet. A készülék integrálja az orvostudományt, a bioinformatikát, az elektronikát és egyéb tudományokat. A tesztelési eredmények azonban nem diagnosztikai értékűek, csak kizárólag tájékoztatási célt szolgálnak.

Bövebb információ a fizikai állapotfelmérésről és online időpontfoglalás itt.


 

FurdulóPont Életmód és Táplálkozás tanácsadás a HarisMódszerrel

Hiszünk benne – és neked is bebizonyítjuk – hogy a táplálkozásunk sokkal nagyobb befolyással van az életminőségünkre, mint amit a mai medicina elfogad vagy tényként állít. Nem szeretjük az átveréseket, nem hiszünk a csodákban, de hiszünk az emberi erőben és a kitartásban. Haris Éva kiváló szakemberektől tanult, ebből született meg a HarisMódszer!

Bövebb információ a HarisMódszerről és online időpontfoglalás itt.


 

Korrektív tréner verseny sportolók számára

Legyen szó egy „egyszerű” derékfájásról vagy egy komolyabb szalagszakadásról, a versenyzőnek/játékosnak az az érdeke, hogy minél hamarabb 100%-osan felépüljön, visszakerüljön a pályára vagy a versenycsapatba és fájdalommentesen, teljes erőbedobással végezze a különböző sportágspecifikus mozdulatokat. Mi ebben tudunk segítséget!

Bövebb információ a korrektív trénerről és online időpontfoglalás itt.


 

Lélekgyógyászat

A lélekgyógyász feladata, hogy tisztán lássa, hogy hol tartasz a saját lelki utadon, hol tart a személyiséged és a spirituális fejlődésed. Ha változni szeretnél elengedhetetlen, hogy a lelked is fejlődjön. Az igazi változást akkor fogod csak elérni, ha a tested és a lelked is folyamatosan fejlődik. Soha nem késő elkezdeni, ami fontos, hogy folyamatosan úton legyél, és haladj folyamatosan a célod felé.

Bövebb információ a lélekgyógyászatról és online időpontfoglalás itt.


 

InBody

Az InBody testösszetétel mérés preventív, egészségmegőrző szerepe nagyon fontos, érdemes évente megismételni. Számos betegség elkerülhető, ha időben reagálunk a szervezetben végbemenő kedvezőtlen elváltozásokra. Az InBody gépek a testanalizálás nagymesterei, amelyek sokkal több adatot és pontosabb információt tudnak kimutatni, mint az okos mérlegek, vagy testzsír mérő kézi műszerek.

Bövebb információ az InBody mérésről és online időpontfoglalás itt.

 

Lélekfestmény

Az űrlap kitöltése alapján számmisztikai elemzés készítünk. Ráhangolódunk és kapcsolódunk ezekre az energiákra, és ezek hatása alatt készül el a kép.A színekbe kódolt természetes rezgések mellett az általunk létrehozott gyógyító-erősítő energiák vagy rezgések is bekerülnek a képekbe. A megrendelő az otthonban kihelyezett képre naponta többször rápillant, így kapcsolódhat ezekkel az energiákkal, így támogatva az egyensúlyi állapot létrehozását. Minden kép egyedi és személyre szabott!

Bövebb információ a lélekfestményről és online időpontfoglalás itt.


 

Elérhetőségek

Cím: 1136 Budapest, Tátra utca 12a
Mobil: +3630-830-0447
E-mail: hello@eletmodcenter.com
Nyitvatartás: bejelentkezés alapján
Bejelentkezés: online vagy a fenti elérhetőségek egyikén
Képviselő neve: Köves Zoltán

Keresés