A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Csonttörés, bőr-, hús-, izom- porc- és csontsejtképző tea 1.

Csonttörés, bőr-, hús-, izom- porc- és csontsejtképző tea 1.

A természetes gyógyítás képes regenerálni a sérült vagy hiányzó szöveteket. Testünk minden olyan utasítást tárol, mely a szövetek növekedéséhez kell. Az aktiváláshoz csak a megfelelő gyógyító eljárásokat kell alkalmaznunk.

Soha nem fordítottam volna le az írást, ha szerdán nem történik az, ami megtörtént. Viktor fiunknak ajánlom. Szívből kívánom, hogy a teakeveréktől minél előbb, és minél több csontsejtje képződjön.

Csont-, porc- és izom regenerálása (1. rész)

Amikor szervezete bajban van, ne egyen ételt! Kezdjen azonnal léböjtöt! Amikor teste valóban szenved, legyen az degeneratív betegség vagy masszív trauma, minden testi energiára szüksége van a gyógyuláshoz. Ne akarjon óriásit lakmározni.

Kezem megégetése után az első két hétben böjtkúrát végeztem. Az emberek azt mondják, hogy a gyógyuláshoz rengeteg élelemre van szükség. Ez igaz, azonban nem szükséges burgonya, nem kellenek nehéz magos ételek, melyeket 6 óra alatt emészt meg. Úgy minden vér és energia az emésztőrendszerbe kerül.
 

A trauma nem betegség

Azonban trauma esetén se egyen ételt! Ne egyen ételt, ha vakbélgyulladása van, nagyon megégeti magát, vagy eltöri a lábát. Ha kétségei vannak, akkor se egyen. Ne vigyen be élelmet, kezdjen léböjtöt!

Az első két hétben léböjtkúrát tartottam. A legjobb módja a tápanyag bevitelének, ha saját magát elönti. Sárgarépa, gyümölcs vagy búzafű juice-t igyon.

Az első dolog, melyet meg kell tanulnia, hogy az égésből 1-2 napig semmit nem érez. Azt gondolja, hogy így is marad. De azután 2-4 napon belül jön a fájdalom, nem menekülhet előle. A probléma az, hogy ilyenkor narkotikumot alkalmaznak, mely székrekedést okoz. A codein az egyik ilyen. Lelassítja a szervezet összes funkcióját, a gyógyulását is.

A terület segítője a jég. Több tonna jég. Valójában a legjobb megoldás jégcsomaggal menni aludni, melyet rátesz, levesz, rátesz, levesz. A jég csodálatosan dolgozik az égési sérüléseken. Fagyasztani a területet, hogy hűljön, megnyugodjon, ne fájjon. Negyedfokú égési sérülés esetén is kitűnően dolgozik a jég. Más fájdalomcsillapító nem szükséges.

Ha nem teszek semmit, szövetátültetés lett volna. Ezt mondják. Láttam a csontot. Ők azt mondanák, korlátozottan fogom tudni használni, és az ujj nem fog megfelelően működni. Mégis, teljesen meggyógyult.

A léböjt fontos volt, segített kitisztítani a beleimet

7 napon keresztül nem volt székletem, mert traumás állapotban a szervezet lezárja a bélrendszert. Az eltávolító csatornákat beöntéssel kell tisztítani a szövet újranövekedésének segítéséhez. A bélrendszerem nem működött. Annyira rémült voltam, hogy a beleim maguktól nem dolgoztak.

Azután égési sérülést gyógyító krémet használtam. Kétségtelenül jó volt. Feketenadályt, búzacsíra olajat és mézet tartalmaz. A probléma az, hogy búzacsíra olaj mostanában kicsit gyorsabban megromlik. Nehéz jó minőségű búzacsíra olajat kapni.

Az első dolog, amikor sárgarépalevet készítek az, hogy a pépre öntök egy kevés levet, és ezt tettem a kezemre. Tehát nem csak ittam. Miért? A sárgarépában nagyon magas az A-vitamin tartalom, amely gyógyító vitamin, fertőzésgátló, és tele van kálciummal. A búzafű juice készítésekor búzafű pépet tettem a kezemre. Igazából minden elkészített juice-ban ázott a bőröm.

Úgy gondolom, hogy az égés elleni pasztán kívül az aloa vera a legjobb. Sőt, azt gondolom, hogy legjobb. A feketenadály is allantoint tartalmaz, de az aloa verában több van. Ez a lényeg. Illetve az is, hogy az aloa vera egy gél, melyről bizonyított, hogy sokkal hatásosabb égések esetén. De nem az, amely a hajgélben található. Az junk-food kategória. Friss kaktuszt kell használni. Lyukak voltak az ujjamban, gélt kentem a felületére, gézzel körbekötöttem. Mennyei volt. Reggel felébredtem és semmit nem maradt. Az egészet felszívta a testem. Az aloa vera a legjobb dolog, melyet égésre ismerek.

Nem okoztak fertőzést? Hiszen ételt rakott rá!

Az orvosok azt mondták, hogy az égés nagyon csúnya volt, de a fertőzés még rosszabb lett volna. Azt mondták, hogy kéntartalmú krémet kellett volna alkalmaznom, de akkor a bőröm lenne veszélyben. Közvetlenül az immunrendszert támadja. Azt is javasolták, hogy hetekig folyamatosan használjak antibiotikumot.

Semmilyen fertőzést nem kaptam, egyetlen tűhegynyi gennyet nem láttam. A fertőzés belülről jön. Ha mézet is használ, az óriási, és antibakteriális hatású. Aloa verával nehéz fertőzést kapni. Hat gerezd fokhagymát is fogyasztottam naponta. Semmilyen olyan ételt nem ettem, melyek baktériumokkal fertőzöttek, mint az állati termékek. Ezek mellett az almában és szőlőben pektin van, mely csodálatosan gyógyítja a bőrt. Különböző olajokat használtam. Néha csak tiszta olívaolajban áztattam a kezemet.
A mozgás nagyon fontos volt. Amikor futottam a kezemből szivárgott volna a nedv, ezért több gézt raktam rá. A mozgás a vérkeringés miatt szükséges. Egy héten belül forró és jeges kezelést is végeztem. Egyenesen a zuhanyzóban, forró, majd hideg vízzel.

Egyetlen dolog, melyet megtanultam, hogy nem kell aggódni, ha a hús lejön. Ha komoly égési sérülése van, bármi, ami megégett, úgyis leválik. A kezemről nagy darab bőr és hús levált, halálos félelmem volt. Ahogy mondtam, a hüvelyujjamról közel minden lejött. A kezem begyulladt, olyan volt, mint egy cafat hús.

Aztán egyik nap a bőr szétvált és folyadék folyt ki. Úgy nézett ki, hogy alig maradt valami a kezemből.
De ezt követően elkezdett gyógyulni. Egy ponton zselatin szerű anyag töltötte fel a lyukat. Később cottage-sajt állagúvá vált, majd egy puha bőrréteg kezdett megjelenni. Visszanőtt a teljes bőr.
Csodának hangzik, az volt. A körmeim visszanőttek, pedig elvesztettem őket. A hegszövetet a szervezet képzi, így erősíti a sérült terület gyengeségét. Nagyon sok ember azt mondaná, hogy aloa vera használatával nem maradt volna hegesedés.

Először is, ha eltörik egy csont, ugyanazon a helyen nem lehet újra eltörni. A szervezet nem csak kijavítja, hanem 25%-kal több csontszövetet képez ott. Nem takarékoskodik a gyógyításban. Úgy gondolom, hogy a hegszövet része ennek, vastagabb a bőr azon a részen. Azt hiszem, hogy szükséges a hegszövet.  A szervezet gyógyításának útja. Rengeteg friss aloa vera kaktuszt használtam, úszott a kezem benne. Emellett megittam belőle napi fél litert is. Nem igaz, hogy az aloe megakadályozza a hegképződést. A szervezet természetes gyógyítása a heg.

Égési specialistává váltam. De az emberek nem így tesznek, túlságosan megijednek és félnek. Nem hisznek. Az emberek az orvosi megoldásokban hisznek, az a barbarizmus. A szövetátültetésre gondolnak, de az nem képes visszaállítani az izomszöveteket. Egy ilyen műtét egész életem folyamán akadályozta volna a kézzel történő munkavégzést.

Elveszett térdkalács helyreállítása

Nem csak a kezemet, de a térdemet is helyreállítottam.
Síeltem, siklottam le a hegyen. Olyan gyorsan, ahogy az ember képes. Fordultam és jeges részre értem. A nap már lemenőben volt, és a hegy alján megfagyott a hó. Az utolsó póznánál a térdem reccsent. Egy hatalmas hóbuckába futottam bele.

Azt mondták, hogy leszakadt a térdkalácsom fele. 12 cm távolság volt a törött rész és a megmaradt térdem között. Elszakadt az elülső összekötő ínszalag is. A porc letörött, és a meniscus (folyadékfelszín) elkülönült. Sebészeti módszert ajánlottak, ezért elmentem egy barátomhoz, aki ortopéd orvos. Megnézte, és azt mondta, hogy meggyógyítja természetes módon, de van egy dolog, amelyet nem lehet. Az ínszalagok 12 cm-re vannak egymástól, ezeket újra össze kell illeszteni. Azt mondta, ha ezzel a lábbal még járni akarok, fel kell szakítani a porcokat. Athroscopikus sebészeti eljárás szükséges hozzá. Nem nagy ügy. "Enyhe altatás, egy tűvel benyúlunk, megnézzük a térdet és elvégezzük a szükséges dolgokat. Egyáltalán nem bonyolult dolog."

Azt válaszoltam, hogy természetes módon meggyógyítom magam. Elmentem csontkovácshoz, beszéltem terapistával, orvosi terapautával, és mind azt mondták, hogy azok az ínszalagok újra összekapcsolódnak egymással. Tudják, hogyan találják meg egymást. Rengeteg mélyszövet gyógyító olajat használtunk, napi masszírozást, forró és hideg borogatást és nagyon sok gyógynövényt. A léböjtről nyújtózkodásra váltottam. Addig végeztem, amíg meg tudtam mozdítani a térdemet, majd súlyokat raktam rá. Ez volt a saját fizikai terápiám.

Kb. 40 nap múlva visszamentem az orvosomhoz. Egy kicsit sántítottam. Bementem a rendelőjébe és amikor meglátott ezt mondta: "Hihetetlen. Csodálatos".  Egy férfi ült a széken, közvetlenül a rendelő mellett. Vártam a másik orvosomra, és közben elkezdtünk beszélgetni. Megkérdezte, hogy mi történt velem. Ő elmondta, hogy arthroscopikus sebészeti eljárással gyógyíttatta magát, majd folytatta: "Elkaptam egy MRSA fertőzést tőle, intenzív osztályra kerültem 17 napig, és a térdemből a fertőzés továbbterjedt az egész testemre".

Ezt akarták velem is. Ma már egyáltalán nem sántítok, pedig azt mondták, hogy mindig fogok. Az is mondták, hogy a porc elpusztul a térdemben, mert saját magát felőrli a elülső ínszalag hiánya miatt. Nos, visszanőtt. Ennyi az egész, amit elmondhatok.

Egyszerű formula traumás szövetre

Nagy tisztelője vagyok a trauma gyógynövényeknek. Használom az arthritis mélyszövet helyreállító olajat,  Ismét a régen bevált gyógynövényekhez nyúltunk, zúzódáshoz és ütéshez az árnika a választás.

Több volt, mint zúzódás és ütés, inkább csonttörés és szakadt szövetek. A legnagyobb külső trauma gyógyító az árnika, még törött csontok esetén is. Ma nyugtató gyógynövényként tisztelik, nem gyógyítóként. Az árnikát, orbáncfűt és körömvirágot valamiért gyengének nevezik, de láttam, hogy Spanyolországban tradicionálisan használják, borogatásként, csonttörés esetén. A történelem során az egész világon nagyon erőteljes csont- és szövetgyógyítóként tekintették. Valamilyen ok miatt kimentek a divatból. Ma már gyengének tekintik őket. A legtöbb gyógynövényt szintén így kezelik.

Aloe vera használata feketenadálytő helyett

Használhatja-e valaki a szövetgyógyító krémet vagy keverheti aloeval is, vagy először kenje be aloe juice-val és azután kenje rá a másik krémet? Bárhogyan használható. Az aloe akármilyen módon alkalmazható. Adhat hozzá egy rész feketenadálytőgyökeret és levelet orbáncfűvel, körömvirággal és árnikával. Keverhető sokféle módon. Más is hozzáadható, így feketenadálytő balzsam, és mixerben krémesíthető. Jobb az aloe. A feketenadálytőgyökér és az aloe vera ugyanazt az allontoin összetevőt tartalmazza. Ez a sejtek újraépülését 5-10-szeresére felgyorsítja. Friss aloe verát teszek a mixerbe és adok hozzá a szövet helyreállító krémből, majd krémesre keverem. Az a tapasztalatom, hogy semmi más nem szükséges hozzá. Az aloe nagyon jól keverhető italokhoz. Kicsit nyálkás, de édes italban nem észrevehető.

Jobban szeretem az aloe verát a feketenadálytőgyökérnél. Utóbbi is nagyon kiváló, több száz embert láttam gyógyulni vele. Az aloét nyílt sebre is tettem, és nem irritálta. A feketenadálytő nyílt seben irritáló, de a formulában gyógyít.

Folytatás: a tea elkészítése és használata

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés