A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Daganatos és krónikus tünetek

Daganatos és krónikus tünetek "Az egyik emlődaganatos beteg esete különösen érdekes. A terápia kezdetén kómás állapotban volt, csövön keresztül táplálták. Naponta 3-szor 10 mg-ot kapott a szerből.  5 nappal később, egészségesen, saját lábán hagyta el a kórházat"

"A gyógyszergyártók titkos kartellben működ(het)nek együtt, mert egyiküknek sem érdeke, hogy a daganatos beteg meggyógyuljon. A kemoterápiás szerek óriási nyereséget biztosítanak a gyártóknak."

Stroke esetén mihamarabb intravénásan vagy szájon át beadva, bekerül a vérkeringésbe, átjut az agy-vér gáton. Visszaállítja a vérkeringést és megakadályozza a paralízist. A páciens másnap ismét munkába megy. Nyugdíjas? Akkor is nézheti másnap kedvenc dél-amerikai sorozatát. Olyan olcsó és hatásos, hogy a gyógyszergyártók betiltatták.

Miért van kudarcra ítélve a daganatos beteg?
"Életünk során szervezetünk, ha immunrendszerünk jól működik, milliónyi daganatos sejtet pusztít el. Amikor az orvos tüdődaganatot képes diagnosztizálni a röntgennel, melldaganatot diagnosztizál a mammográfiás vizsgálattal, vagy vastagbéldaganatot állapít meg a kolonoszkópiával, stb. stb. a daganat már 6-8 éve elkezdett kialakulni és bőségesen volt ideje, hogy szétterjedjen testünk más részeiben. Ez az oka, hogy az éves mammográfiára felhívó masszív reklám tökéletes bukás a nők számára. Több országban széleskörű tanulmányok eredménye mutatja, hogy a melldaganat túlélési aránya megegyezik azon nőkével, akik soha nem voltak mammográfiás vizsgálaton."


"Anyámnál makula degeneráció alakult ki. A tanulmányt olvastam és felhívtam. Nálunk töltötte a nyarat. 2 csepp 50%-os oldatot kapott naponta mindkét szemébe. Amikor készült haza a téli időszakra, azt mondta: "A cseppek működnek. Júniusban az ágyon fekve nem láttam az ablak zsalun a léceket egyenként. Most már igen."

Egy barátjánál szintén makula degeneráció fejlődött. Elmondta a történetet. Egy évvel később találkoztunk. Orvosa, aki megállapította a degenerációt, azt mondta, hogy a tünetek teljesen eltűntek."


Kiváló eredménnyel alkalmazzák Interstitialis cystitis és scleroderma esetén is.

A reumás arthritis olyan fájdalmakat okozott, hogy nem tudott saját lábán járni. Egy balesetet követően 6 hónapig ágyban kellett feküdnie. Azt tapasztalta, hogy soha többé nem fog tudni járni, még kerettel sem, ezért elszánta magát. Fia és férje kézben vitték az orvosi rendelőbe.
"Két és fél hetes kezelést követően saját lábamon, bot vagy keret nélkül kisétáltam."


"Anyámnál egy éve diagnosztizálták. Mája teljesen tele volt tumorral. Hasnyálmirigy daganata terjedt tovább a májára. Olyan mennyiségű volt a daganat, hogy nem adták meg a számát. Otthon kezeltük a szerrel, bőrére kentük, mert túl sok lett volna szájon át bevenni. 5 hétig használtuk, közben hospice szolgáltatást kapott. Nem volt szüksége fájdalomcsillapítókra. A hospice nem hitte el az eredményt. Kértem szövettani mintavételt, kifizettem a borsos összeget. A kisebb és közepes méretű tumorok ott voltak belül elpusztulva. Belülről működik kifelé. Ez lenne az első és egyetlen mód, amit használnék, ha daganatot találnának bennem."

"Az orvos és társai úgy találták, hogy 2%-os oldata, melynek nincs hatása az egészséges sejtekre, két nap után elpusztította - egy napon belül - a leukémiás sejtek 90%-át. Az ismert virológus megjegyezte, hogy a leukémiás sejtek átalakultak normál sejtekké, a hemoglobint termelő sejtek már igen alacsony koncentráció mellett elkezdték létrehozni az egészséges sejteket."

A leginkább lúgos ásványok (cézium, rubidium, kálium) képesek a daganatos sejtekbe bejutni.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés