A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

DMSO (Dimetil-szulfoxid) 99,95 % - 1 liter

Ingyenes szállítás

Ár:
7.500 Ft
Készletünk állapota: Érkezik, 1-2 héten belül
Várható szállítás: 2020. augusztus 24.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)
Egységár: 7.500,00 Ft/l

1953 óta kereskedelmi oldóanyagként van forgalomban. Kémiai tulajdonságairól 40.000 cikk jelent meg tudományos, orvosi és klinikai folyóiratokban. Hivatalosan csak két területen engedélyezett a használata: emberi szervek transzplantációhoz történő tartósítása, illetve szövetek közötti hólyaggyulladás kezelésére, de mi van emögött...?

Kérjük válasszon kiszerelést

Leírás és Paraméterek

DMSO (Dimetil-szulfoxid) 99,95 % - 1 liter

Figyelmeztetés! A DMSO kb. 20°C alatt megdermed, 10°C alatt kristályosan fagy. Az átalakulás nem változtatja meg a folyadék hatását és 20 °C hőmérséklet felett ismét visszanyeri folyadék formáját.

Figyelmeztetés! A DMSO tárolására kizárólag fa vagy üveg eszközt használjunk. Műanyag, latex, vagy más, organikus anyagokkal ne érintkezzen tartósan! Kizárólag hígítás után használható, és csak saját felelősségre!

Figyelmeztetés! A DMSO bármilyen állítással szemben nem étrend-kiegészítő és semmilyen gyógyító tulajdonsággal nem rendelkezik hivatalosan. Kérjük fentiek tudomásul vételét!

A dimetil-szulfoxid egy kénvegyület folyadék formában. Helyileg használva bizonyos berkekben híres fájdalom csillapító és gyulladás csökkentő tulajdonságáról, de használja a gyógyszeripar, mint vivőanyag (a pici molekulaszerkezete miatt képes átjutni az agyvér gáton) és a festékipar, mint oldószer (hígítás nélkül felold szinte bármit). Megnöveli a bőrsejtek porozitását és permeabilitását (áteresztőképességét), így másodsorban hordozó tulajdonságai miatt ismerik. Extra mennyiségű oxigént tud bejuttatni a szövetek mélyebb rétegeibe, így vágások, égési sérülések kezelésére is használják, valamint a jódhoz hasonlóan fertőtlenítő hatású. Ujjporc fájdalom, égési sérülés, vashiány, IBS, Crohn, colitis esetén is előnyös lehet. A világon számos orvos ismeri és alkalmazza betegségek széles köréhez, beleértve a fájdalom, gyulladás, scleroderma, arthritis, agyvíz emelkedő nyomása esetén. Megint máshol vashiányos vérszegénység vagy időskori demencia esetén alkalmazzák.

Kapcsolódó olvasmány: DMSO - Egy olaj fájdalom- és gyulladás ellen


 

A DMSO HIGÍTÁSA

60-70 %-os töménységben (vagyis pl. 70 ml DMSO-hoz 30 ml desztillált vizet keverjünk). Érdemes egyszerre annyit keverni amennyit az ember elhasznál, így tehát lehet 1 evőkanál DMSO-hoz kb. 1 teáskanál vizet keverni és vattával felitatni.


 

Figyelem!

A DMSO-t barna, gyógyszertári üvegben szállítjuk.

Lehetséges egészségügyi hatások: Belélegezve ártalmas lehet. Izgathatja a légutakat. Lenyelve ártalmas lehet. Bőrön keresztül felszívódva ártalmas lehet. Izgathatja a bőrt. Izgathatja a szemet.

Minősített orvosi feltétel: Kerülni kell a toxikus vagy ismeretlen toxikológiai tulajdonságú anyagokat tartalmazó dimetil-szulfoxidos oldatokkal való érintkezést. A dimetil-szulfoxid könnyen felszívódik a bőrön keresztül, és bejuttathatja ezeket az anyagokat a szervezetbe.,

Az érintkezésbe kerülés jelei és tünetei: A lenyelés következményeként fellépő hatások között szerepelhet: émelygés, kimerültség, fejfájás

CAS szám: 67-68-5

Ásványi anyagok, vitaminok

Vásárlói vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 15.
Örülök, hogy hozzájuthattam a termékhez, egyelőre minden rendben. Oldószerként használom.
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 15.
A termék az ami! Köszönöm az oldalnak a lehetőséget, hogy vásárolhattam ebből a szerből. Teljesen elégedett vagyok.

Ezek is érdekelhetnek

Keresés