A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Ingyenes szállítás

Dr. Sámson hajregeneráló por - 1 havi

Ár:
10.490 Ft
Átlagos értékelés: Segíts nekünk és mondd el mit tapasztaltál a termékről!
Egységár: 349,67 Ft/adag

Hajhullásra, hajnövesztésre, hajvastagításra, kopaszodás ellen, a hajhagymák regenerálására - férfiaknak és nőknek egyaránt, kortól függetlenül!

Hatékonyan alkalmazható bármilyen betegség, gyógyszeres kezelés, vagy daganatos betegségek kezelése miatt fellépő hajhullás megelőzésére és a haj gyors regenerálására.

1 havi adag, mely naponta mindössze 349 Ft

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-06-21

Leírás és Paraméterek

Dr. Sámson hajregeneráló por - 1 havi

A Dr. Sámson por terméket Dr. Dézsi Csaba fejlesztette, aki 54 évet dolgozott háziorvosként. A Dr. Sámson Hair 2018 óta nemzetközi levédésben részesült étrend-kiegészítő. Dr. Dézsi Csaba - Dr. Sámson


 

Mennyi idő alatt hat és kiknek ajánlott a Dr. Sámson por?

Első két hónapban kifejti hatását a hajhullásra, a hajhagymák működésére.
A harmadik hónapban tartósítja az elért eredményt. Ha a kívánt eredményt ezzel elértük, a Dr. Sámson por fogyasztása megszüntethető vagy állapot megtartó adagként, heti egy-két tasak fogyasztása ajánlott!
Ha további javulást látunk szükségesnek, javasoljuk a kúra megismétlését (+3 hónap)!
Javasoljuk nőknek, férfiaknak kortól függetlenül hajuk minőségének javítására, megóvására, minőségi romlásának megelőzésére!


 

A Dr. Sámson por FÉRFIAKNÁL és NŐKNÉL egyaránt kifejti REGENERÁLÓ hatását!

Hozzájárul:

• a hajhullás megállításához

• a haj vastagságának növeléséhez

• a hajhagymák regenerálásához


 

Az első kúra befejezése után a Dr. Sámson por fogyasztása

• szüneteltethető vagy

• csökkent adagban / 3-4 naponta 1 tasak / fogyasztható folyamatosan
 

A KÚRA BÁRMIKOR MEGISMÉTELHETŐ, ha újra hajhullást észlelünk.

A TERMÉK BÁRMELY BETEGSÉG, BÁRMILYEN GYÓGYSZER SZEDÉSE MELLETT LEHETSÉGES!

HÁROM HAVI KÚRA, NAPI EGY TASAK POR FOGYASZTÁSA JAVASOLT

A napi egy tasak por fogyasztható:

• 1 dl MELEG TEÁBAN vagy

• 1 dl MELEG vízben vagy

• 1,5 dl NATÚR JOGHURTBAN

Meggy aromával ízesített, reggeli italként, vagy üdítőként fogyasztható.

A Dr. Sámson por cukrot nem tartalmaz így CUKORBETEGEK IS FOGYASZTHATJÁK!


Tapasztalatok a Dr. Sámson por használatáról

Dr. Pintér Tamás Győr, Megyei Kórház Onkológia osztályvezető főorvosa

Sámson por hatékonyság vizsgálata daganatos betegségben

A kemoterápia egyik szörnyű, nehezen elviselhető kísérő következménye a hajhullás. A betegek jelentős részében a kopaszság csak átmeneti, hosszú hónapokig tartó, csak a citosztatikus /daganatos/ kezelés alatt áll fennáll. Sok esetben a haj regenerálódása nem teljes, csak ritka, silány minőségű haj növekszik vissza a kemoterápia után. A kopaszság kezelésére számos „csodaszert” ajánlanak, elsősorban a közösségi médiában, online felületeken. Csodás történeteket is bemutatnak, de hiteles adatokat nem közölnek a készítmények hatékonyságáról.

Győri háziorvos kollégánk, Dr. Dézsi Csaba több-mint negyven éve, egy, az akkori alapanyagokból összeállított zselatintartalmú port használt a térdei fájdalmára, amitől nemcsak a térdei javultak, hanem rohamosan besűrűsödőit a haja is! Hosszú éveken keresztül segítette készítményével a hajhullásos betegeit.

2018-ban ennek a zselatin pornak egy komplettebb, hatásosabb összetételű változatát fejlesztette ki, majd hozta forgalomba és nemzetközileg levédte Dr. Sámson por néven. Ez a készítmény már kiegészült megfelelő arányú nyomelemmel, vitaminnal, zselatinnal és szója – izoflavonnal. Forgalomba hozatala előtt fél évig húsz hajhullásos, hajvesztéses egyénen tesztelte nagyon jó eredménnyel, amit először magán próbált ki és korábban ritkás haja dúsabbá vált

Mint orvos tapasztalta, hogy belsőleg mennyire megviseli az onkológiai kezelésen átesett betegeket a kezeléssel járó hajhullás, kopaszság, ezért döntött úgy, hogy megpróbál segíteni a problémán.

90 doboz Dr. Sámson port adományozott a győri megyei kórház Onkológiai osztálya számára tesztelésre 30 beteg kezelésére (páciensenként háromhavi kúra hajhullás esetén).


 

A Dr. Sámson por betegeken való tesztelés eredménye.

Három betegcsoportban vizsgáltuk a Dr. Sámson por hatékonyságát.

Az első csoportot 16, a kemoterápia után tartósan, a kezelés befejezése után évek múlva is csak ritka, gyenge minőségű hajjal rendelkező beteg alkotta. 10 beteg a kemoterápia után 1-5 évvel is paróka viselésére kényszerült. A kezelés hatására a betegek haja sűrűbbé vált, megerősödött, 8 beteg elhagyhatta a paróka viselését.

A betegek második csoportjában a kemoterápia megkezdésével együtt, illetve a kemoterápia ideje alatt kezdtük el a Dr. Sámson por alkalmazását. A kemoterápiát a Kisalföld által Támogatott kampány eredményeképpen a győri Onkológia számára 2018-ban beszerzett Paxman készülékkel végzett fejbőr hűtés mellett végeztük. A döntően fiatal, emlőrákban szenvedő betegek olyan kemoterápiás kezelésben részesültek, ami 100%-ban, mintegy 8-10 hónapig tartó, teljes kopaszságot okoz. A két, hajhullás megelőzését célzó kezelés kombinálása eredményeképpen 7-ból 3 esetben hajhullás egyáltalán nem jelentkezett, 3 esetben a haj mérsékelten hullott, de csak megritkult, parókaviselésre átmenetileg sem volt szükség, 1 esetben azonban teljes hajhullás következett be.

A betegek harmadik csoportjában emlőrák hormonterápiát kísérő hajhullás kezelésére alkalmaztuk a Dr. Sámson port. A hormon (ösztrogén) szintet kimutathatósági szint alá csökkentő kezelés mellett a betegek haja sok esetben megritkul, intenzívebben hullik, töredezetté válik. A hormonkezelés miatt intenzív hajhullást, a haj megritkulását, elvékonyodását panaszoló 7 beteg kapott Sámson port. A kezelés minden esetben hatékonynak bizonyult, a hajhullás megállt, a haj sűrűsége fokozódott, minősége javult.


 

A Dr. Sámson por kezelést semmiféle kedvezőtlen mellékhatás, tünet, panasz, esemény nem kísérte.

A bíztató eredmények alapján a Dr. Sámson por alkalmazása javasolható nemcsak daganatos betegség kezelését kísérő hajhullás, kopaszság megelőzésére, kezelésére, hanem más okok miatt fennálló hajhullásra, hajregenerálásra és a hajhagymák működésének serkentésére is!

 

Dr. Sámson por használata

Napi 1 tasak por a reggeli étkezéssel egyidőben egy pohár (150ml) natur joghurtba keverve! A por fogyasztható egy pohár meleg vízben vagy meleg teában (1dl) feloldva is.

FIGYELEM: A javasolt napi adagot ne lépjük túl!
 

Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A biotin, a cink és a szelén hozzájárul a haj normál állapotának fenntartásához. A réz hozzájárul a haj normál pigmentációjához. A molibdén hozzájárul a kéntartalmú aminosavak (cisztein, cisztin) normál anyagcseréjéhez, ezek az aminosavak fontos építőkövei a hajnak. A Szója-izoflavonok, mint fitoösztrogén vegyületek ellensúlyozzák a menopausát követő ösztrogénhormon szint csökkenést, mely az egyik oka a hajritkulásnak menopausán átesett nők esetében. A B6-vitamin hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához. A C-vitamin hozzájárul a kollagén képződéshez. A kollagén fontos alkotóeleme a hajnak.
 

Összetevők: Tisztított zselatin (Gelatina alba Ph. Hg.), Meggy gyümölcspor, édesítőszer (xilitol, Aceszulfám-K), L-Aszkorbinsav, cink-glukonát-dihidrát, színezék (természetes céklapor), szelénnel dúsított élesztő (Saccharomyces cerevisiae), d,l-alfatokoferil-acetát, tömegnövelő szer (maltodextrin), savanyúságot szabályozó anyag (d,l-almasav), meggy-aroma, szója izoflavon, réz-szulfát, piridoxin-hidroklorid, nátrium-molibdát, biotin.


 

A napi adaga (1 tasak) tartalmaz:

E-vitamin                         12,0 mg
B6-vitamin                       1,4 mg
Biotin                               50,0 µg
C-vitamin                         80,0 mg
Cink                                10,0 mg
Réz                                 1,0 mg
Szelén                             55,0 µg 
Molibdén                         50,0 µg 
Szója-izoflavon                5,0 mg

Vásárlói vélemények

Miért volt hasznos, miben segített a termék használata és miben nem?
Írja meg véleményét!

Keresés