A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Endometriosis - ahogyan még nem olvasta

Endometriosis - ahogyan még nem olvasta

A periódus fájdalmas görcsökkel jár, az állapot egyre rosszabbá válik. Egészen odáig romolhat, amikor már az ágyból felkeléshez és a lakásból kimozduláshoz is fájdalomcsillapító szükséges. Gyűlnek a vélt vagy valós bizonyítékok. Paraziták, finomított növényi olajok.

A tamponokban levő toxikus anyagok irritálják a finom nyálkahártyát, és fájdalmat érez a felszívódó kémiai anyagoktól, illetve a felhelyezéstől és kivételtől.

"Élősködők, paraziták vannak a méhben! Időnként juhmáj parazita is látható.
Nagy bélférgek, a meglehetősen kicsi szervben! Elvándorolnak a belekből a húgyúti részekbe vagy petéből fejlődnek? Ha a méh felé nyitott az út, számtalan parazita vándorol ugyanabba az irányban.

A Clonorchis, az emberi máj élősködője, sőt az Eurytrema, a hasnyálmirigy parazitája is meg tudja támadni a méh falát. Ha oldószerek vannak a méhben, az zöld utat ad az élősködőknek. A belső szervek védtelenné válnak, nem tudják megakadályozni a paraziták fejlődési szakaszait, ezeket a vér és nyírokrendszer juttatja tovább. Mellőzze az oldószerekkel fertőzőtt ételeket. Oldószereket tartalmaz a boltban vett kenyér, a boltban sütött péktermék, és a csökkentett koleszterint tartalmazó élelmiszerek, a koffeinmentes és egyéb por alakú keverékek, illetve üdítőitalok.

Lúgosítsa szervezetét!

Naponta 2-szer tegyen egy csipetnyi étkezési {szódabikarbónából} ívóvízébe. A boltban vett tejet sterilizálja (forralja fel). A tejben nincsenek oldószerek. A hormonokat, antibiotikumokat és a tőgymosásból származó anyagokat tolerálja a szervezet - az oldószereket nem képes.

Soha nem használjon élelemkiegészítőket vagy életerőt támogató szereket, valamint por alakú keverékeket fogyó- és hízókúrához. Szennyezettek. Néhány oldószer,  gyakran a metiletilketon a méhben gyülemlik fel.  Ez is alapja az endometriosis és megtermékenyülési problémáknak.

Ahol nagy paraziták találhatók, ott hamarosan a kisebbek is tömörülnek. Mindegyik hozza a saját baktériumait és virusait. Endometriosis, petefészek ciszta és menstruációs problémák esetén sokszor a Gardnerella is megtalálható. A paraziták a méhből a szervezet más üregeibe vándorolnak, közben széthordják a méh pici szöveteit.

Hogyan lehet megállítani a menstruációs vérzést ezeken az extra helyeken?
Azonnal leáll, ha a paraziták elpusztultak! Szervezete tudja, hogyan tisztítsa meg magát az elpusztult parazitától, és tökéletesen elvégzi a munkát. Teljesen fájdalommentessé válik a következő periódusig. Általánosan eltávolítja a Gardnerella-t, és más általános és húgyúti parazitákat (ezek lehetnek: Proteus, Salmonella, Campylobacter, Chlamydia, Trichomonas). Kerülje el az újrafertőződést, az oldószerektől tartsa távol magát.

Lehetetlen, hogy ne érintkezzen parazitákkal. Ha méhében oldószerek vannak, azok megtalálják az utat egy nap alatt. Oldószer nélkül nem. Az oldószerek maguktól távoznak. Az endometriosis azonnal megszűnik, miután a paraziták elpusztultak!

A méh gyógyítása már nem vonzza a parazitákat, az megtisztítja magát. A felhalmozódott fogászati fémek, a környezeti mérgek, így az azbeszt, arzén, üvegszál és formaldehid, az arany és ezüst különösen érinti a hüvely egészségét. Vetessen ki minden fémet a fogaiból.

Ne akarjon teherbe esni, amíg az endometriosis fennáll.

Szülészorvosok adták a tanácsot. Megoldatlan fájdalommal terhesnek lenni a legkevésbé bölcs dolog. A terhesség megváltoztatja a szervezet metabolizmusát, a ciklusok nélküli időszak a fájdalom enyhülését hozza. Mégis, túl kockázatosnak látszik fertőzőtt méhhel kihordani a babát. A születési rendellenességektől félelem természetes. Legyen óvatos, ne vállaljon terhességet a parazitától megtisztulás idején, és amíg nem távolíttatta el a fogaiban levő higanyt!

Endometriosisról másként

"Több, mint 2 hónapja vérzek, több orvost végigjártam. Semmi nem segített. Egyik délután anyukám javasolta, hogy próbáljam meg a bio, pasztőrizálatlan almaecetet. Vizbe raktam, megittam, nagyon sokat segített. Sőt, fogytam is néhány kilót."

"Három éve diagnosztizálták az endometriosist nálam, miután minden reggel 3 órakor óriási hasi fájdalmakra ébredtem. Két hét és három teszt után a fájdalom nem szűnt. Orvosom sebészeti megoldást ajánlott.  Kipróbáltam az organikus, szűretlen almaecetet szódabikarbónával vízben, minden reggel és este. Az első adag után néhány órával a fájdalom jelentősen enyhült, az előző 3 hetes állandó fájdalomhoz képest. Szombaton kezdtem, hétfőn fájdalommentesen dolgoztam. Azóta nem volt problémám. Nem álltam le, amikor a legkisebb fájdalmat érzem, újra elkezdem inni. Segített a fibróma megoldásában is. Ciklusaim ugyan nem szabályosak, de teljesen fájdalommentesek."

"Orvosság, mely valóban megszünteti a gyomor gyulladását és megadja az esélyt a terhességhez. Egyszerűen ne fogyasszon búzát. A búza, a benne levő hormonoktól gyomorgyulladást okoz. Rengeteg kutatási eredmény jelent meg, az endometriosissal küzdő nők 95%-át a búza irritálja. Néhány éve, amikor megoperáltak, orvosom azt mondta, hogy soha nem lehet gyermekem, mert több, mint 40 endometriosis "góc" van a gyomromban. Amikor újra műtöttek, már nem találtak "gócokat", a fájdalmam is megszűnt."

"Saját kutatásaim és természetgyógyászom javaslata alapján az endometriosis kezelését kezembe vettem. 4-es szintű endometriosist diagnosztizáltak laparoskópiával 4 éve. Korai 30-es éveimben vagyok. Klinikailag nem alacsony a pajzsmirigyszintem, azonban az alsó értékeket mutatja a laboreredményem. Anyai nagymamám strúmában halt meg. A vörös lóhere keverék és a ligetszépe olaj ösztrogén tulajdonságú. A kutatások szerint a szervezet arra használja, hogy kiegyensúlyozza az ösztogénszintet, mivel ösztrogén domináns vagyok. Ez egyik indikátorom, mert már 10 éves koromból kezdődött a periódusom. A vörös lóhere keveréke segít azokat a területeket kitakarítani, ahol az endometriosis van, vagy volt, ezért ösztogénegyensúlyt eredményez. A B-vitaminok, magnézium és csukamájolaj (omega-3) drasztikusan kiegyensúlyozták a kedvemet, csökkentették az nyugtalanságomat és pánikrohamaimat. "

Forrás: női fórumok

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés