A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Fejfájás és migrén - természetes gyógymód

Schramm Tamás
2015. 08. 10. 21:49:20
Fejfájás és migrén - természetes gyógymód

A fejfájás elveheti élete összes örömét. Olyan mértékben lecsökkentheti motívációs szintjét, hogy semmihez sem lesz kedve!  A napi fejfájással küszködő emberek felé nagy részvéttel adózunk, mivel az élet dolgai helyett a fájdalom kerül a középpontba. 

Általános, üreges fejfájások, migrének és mások. Gyakran semmilyen gyógyszer nem segít. Az allergia megközelítését elég bonyulult a gyakorlatba átültetni. A baktériumoktól és a Strongyloidtól szabadulás tartós megoldáshoz vezet.  Elsőnek a parazita féregtől kell megszabadulni, mert az migrénes fejfájást okoz fiatal gyermeknél is.

A Strongyloid mikroszkópikusan kicsi orsóféreg. A lovakat gyötri, de az emberek és a házi kedvencek is könnyedén megfertőzódhetnek. Minden (100%) migréntől szenvedő emberben nagymennyiségben található ebből a kicsi féregből. Speciális baktérium, a vérárammal eljut az agyba, ahol fájdalmat okoz. Amilyen gyorsan lehet, el kell távolítani.

A fájdalom oka lehet a fogtömés alatt vagy a fogcsatornában vagy valamikor kihúzott fog helyén elrejtőző baktérium is. A Staphylococcus aureus a kedvenc, bár különböző Clostridia, Strep és mások is gyakran láthatók. A kicsi tályogoktól nem érez fájdalmat, mert belül nem keletkezik nyomás. A baktériumok megtalálják az utat az agyba, nem figyelmeztetnek nyomással. Keressen olyan alternatív fogorvost, akinek van tapasztalata a kavitáció tisztításában, és megtalálja az elrejtőzött kis tályogokot.
Ajánlásunk > Migrénes fejfájás, eldugult orrnyilás, szelid gyógymód (Belső kör)

Menjen vissza a fogorvoshoz. Öblíttesse ki a sebet egy pohár vízbe rakott fehér jóddal, görbe végű injekciós tűvel. Ha allergiás, ne használjon jódot!
Ha nem tud fehér jódhoz jutni, olvassa oldalainkat, hogy megtudja a közönséges jód otthoni szintelenitését.

Családunkban egy kanál dmso-t szoktunk egy pohár vizbe önteni, és azzal öblögetünk. Fogorvosi kezelés során 10 ml dmso-hoz 2-5 csepp jódot öntök és azzal küldöm családtagjaimat az orvoshoz. A két anyag elpusztitja a gyógyszerek és fertőtlenitő szerek által elérhetetlen baktériumokat, virusokat.

A vastagbél rendszeresen gyarapszik baktériumok tömegével.
1. Tisztuljon meg a Strongyloidtól és baktériumoktól.
2. Végezze el a gyógynövényes vesetisztitást.
3. Tisztítsa (tisztíttassa) ki a fogait.
4. Végezzen béltisztító programot.
5. Forraljon fel minden tejterméket.
6. Végezzen májtisztítást.

Lényegesen csökkentik a migrénes fejfájás intenzítását és gyakoriságát. A fejfájást a környezetében levő mérgek is okozhatják, különösen azok, melyeket belélegez. A háztartási gáz a legáltalánosabb támadó. Hozzászokott, ezért soha nem érzi. Ha rendszeresen fáj a feje lehet, hogy nem elégséges a gázcsövek ellenőrzése és a szivárgás megszüntetése. Ne használjon gyertyákat, és ne dohányozzon. Tiszta levegőre van szüksége, amely mentes a parfümöktől, kölnivizektől, potpourritól, légfrissítőtől, rovarirtóktól, formaldehidektől, freontól, szőnyeg és autószagtól, és fafüsttől.


"52 éves nő, naponta migrénje van, nem viseli el a gyógyszereket. Zombiként jár fel és alá. Rendszeresen hány. Jobb ágyékában évek óta fájdalmai vannak és krónikus a húgyhólyag csöpögése. A vesekő teszt eredménye kimutatta a kristályokat. A vizeletvizsgálat húgykő kristályokat, kis mennyiségű vért, és krónikus húgyúti fertőzést mutatott. A parazita teszt kimutatta a Strongyloid, Trichuris és Fasciolopsis buskii jelenlétét a belekben. A nehézfém teszt eredménye berilliumot mutatott, a kérdések alapján olajmécses volt az oka.
35 nappal később elvégezte a gyógynövényes parazita tisztítást, a vesetisztítást, kidobta az olajmécsest és kitisztította az összes fűtőanyag tárolót. Fejfájása inkább nyomásszerű volt, mint fájdalom. Még mindig volt Strongyloidja. Négy hónappal később még mindig tapasztalt némi fejfájást, de már nem migrénest. Heti egy alkalomra csökkent. Három hónappal később elvégezte a májtisztítást, 3.000 kő távozott. Időnként még mindig megfájdul a feje. Az elvégzett teszt eredménye pozitív a Histoplasma és Coxsackie vírusra (általános agyvírus), ami valószínüleg a fogaiból ered. Nagyon sok gyökértömése volt, nem tudta eldönteni, mit tegyen. Maradjanak így a fogai a migrén visszatérésének kockázatával, vagy részlegesen cseréltessé protézisre. Döntésképtelensége miatt nyolc hónappal később ismét havi 10 fejfájást tapasztalt, de ez már nem migrén volt."

"30 éves nő, naponta migrénnel, gyakori hányással. Strongyloid, Ascaris, és más bélparazitái vannak, ahogyan férjének és két gyermekének is. Nem bírja a gyógyszeres kezelést, naponta beöntést végez székrekedése ellen. Az egész család gyógynövényes parazitamentesítést végez. Gázszivárgás talált, melyet kijavíttatott, és gyermeke pelenkáit illatmentesre cserélte.
Tíz hónappal később a teljes családban még mindig található volt Strongyloid. Egy évvel később néhány nagyon jó napot tapasztalt egy hónapon keresztül, bár maradtak Ascaris és Coxsackie virusai, és különféle foggal kapcsolatos baktériumok. A 2 és fél éves gyermeknél visszatért a nyaki duzzanat. Az eldobható pelenka bizmuttal fertőzött, de Strongyloid nem volt benne. A baba testápolókból mérgező anyag került a szervezetébe. 10 hónappal később (a baba szobatisztává vált időközben) az anya elkezdte érezni a fejfájásmentes napokat."

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés