A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Fogyókúra, tartós és filléres megoldások

Fogyókúra, tartós és filléres megoldások A rádióban, televizióban, újságokban, interneten naponta jelennek meg a jobbnál jobbnak igért és gyorsan hatónak reklámozott fogyókúrás porok, tabletták, folyadékok. Az átlagos ember megvásárolja a legújabbat, majd néhány hét múlva csalódottan keresi a következő szert.
Kamionos vásárlónk járt nálunk. Rendelt 1 csomag kóladiót, kifizette, majd kért egy ollót, poharat és kanalat. Italt készitett magának a porból és megitta. Elmondta, hogy közel 30 kg-ot fogyott 6 hónap alatt kóladió és guarana porral. Javasolta, hogy legyen belőle készletünk, mert rengetegen fogják rendelni.

A tartós és valóban hatásos fogyáshoz néhány fontos kiegészítést is megosztunk olvasóinkkal.
Az első, hogy a tökéletes metabolizmushoz, vagyis ahhoz, hogy a bevitt tápanyagot úgy dolgozza fel szervezetünk, ahogyan az írva van, a nyál és húgyúti pH értéknek legalább 6,5, de inkább 7-es értékhez kell közelebb lenni. 6,5 pH és alatti értéken a bevitt táplálékkiegészítőket nem képes szervezetünk normálisan feldolgozni.
Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés