A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Fogyókúrám - 16 hónappal a dohányzás.....

Fogyókúrám - 16 hónappal a dohányzás.....

Egy kedvezőnek tűnő állásajánlat miatt 2012 őszén döntöttem, hogy 6 hónapon belül leszokom a dohányzásról. 2013 április 3-án reggel elszívtam egymás után 2 szál cigarettát. Azóta füstmentes vagyok, azonban testsúlyom 63-ról 76 kg-ra növekedett.
Célom 68-70 kg elérése, egyszerűen és természetes módon

Szeretnék ismét szép lenni és újra hódítani 2014. november 2. vasárnap
Befejeztük a fogyókúrás időszakot.
5-6 kg között sikerült fogynom, nagyjából sikerült a célom.
Hasam körül alig maradt zsír, hasamon szemmel láthatóan és kézzel érezhetően is alig maradt felesleges zsír. Az utóbbi hetekben hozzászoktam, hogy nincs itthon péktermék. A továbbiakban is kerülöm. A bolti áru amúgy is liszt nélkül készül, csupa pótlékok, színezőanyag barna kenyérnél melasz vagy ki tudja mi.
Cukrokat is kerülöm, amennyire lehet. Túlzott mennyiségű csoki székrekedést okoz. A cukor erősen savasít. Üdítőket tizenéve nem iszom. Sörből időnként fogok (4 hónapja várnak türelmesen) inni, mert van egy titkos receptem, amely sörivás után is lehetővé teszi a zsírbontást. Mint tudjuk az alkohol gátolja a zsírbontást.


2014. október 22. szerda
A fogyókúra 9. hetében járunk. Derekam körül nagyjából eltűnt a zsírréteg és hasam is jelentősen laposabb. Táplálkozásom teljesen megváltozott.
9. hete nem fogyasztok péktermékeket, tejtermékeket és édességeket.
Igyekszem kerülni a puffasztott búzaból készült szögletes ropogóst, mert ebben a formában is szelesít. A kúra kezdete óta beállt a napi kétszeri alkalom (ahová a király is gyalog jár). Mellette 4 naponta 1 pohár tejfölbe kevert lapos vagy púpos teáskanálnyi cayenne port fogyasztok, mely az esetlegesen felhalmozódott anyag fájdalom mentes távozását segíti. A cayenne bors és chili por 20%-os tejfölbe, 30%-os tejszínbe vagy más, magas zsírtartalmú olajba (kókusz, oliva) homogénre keverve sem felül, sem alul nem csíp.
A széklet állaga teljesen normális, nem úgy, mint szenna tea vagy hashajtó után.
Epekedve várom a 140.000-es erősségű chili por érkezését.
(A bolti 30-40 grammos őrölt cayenne bors 20-25.000 erősségű). A mienk 40.000-es.


2014. október 4. szombat
Judit lányunk járt nálunk, bő 1 hét múlva 2 éves unokánkkal. Ma ült először az ölemben, és ma hallottam tőle először "Pápá papa".


2014. október 3. péntek
Délelőtt árut szállítottam 14. kerületbe. Néhány napja átváltottam nyári, hosszúnadrágra. Ha óvatosan mozgok, nem csúszik le járás közben. Felkészülve a gyümölcsnapra, vettem kisszemű, édes magyar zöld és piros szőlőt, szilvát, körtét.


2014. szeptember 30. kedd - október 2. csütörtök
A fogyókúra 6. hetére teljesen átállt szervezetem. Kevesebb ennivaló elég, és másfél hónappal ezelőtti, szabálytalan bélmozgás is beállt. Általában napi 2 alkalomra.
Kedd délelőtt, egy telefonbeszélgetés során kisebb stressz ért. Hatása két estén át tartott. Csütörtök este éreztem, hogy helyreállt a szokásos rend.
Csütörtök este 7 után árut vittem megrendelőnknek. A beszélgetés során több női, egészségügyi problémát mondott el. Javasoltam, hogy küldje el emailben, amit tudok, arra részletes ajánlást küldök.


2014. szeptember 29. hétfő
Párom hétvégi pecázáskor csukát fogott a Dunában. Tegnap a szokásos csirke helyett sült csukát ettünk délben és este. Kezdem megszeretni a halat. Hús napon lehet tejterméket fogyasztani. Este majdnem púpos teáskanál cayenne borsot kevertem homogén színre 2 deci tejfölben. Olyankor a cayenne nem csíp fent és lent, ellenben másnap hasmenés nélkül alaposan kitisztít.
Délelőtt teaszállítónknak telefonon beszámoltam fogyókúránkról. Rendeltem fogyasztó és gyomor-máj-epe teákat, szinte 0 a készletünk.
Mai étrend: párolt zöldségek, 3*fogyasztó tea, sok ásványvíz. Munka: könyvelés, banki kivonatok egyeztetése, visszaigazolások küldése, Axa banknál nyitott számlánk "belakása".


2014. szeptember 28. vasárnap
Ma befejeződik a fogyókúra 5. hete. Kedden bontottuk fel a harmadik csomag fogyasztó teát. Mindketten naponta 3 pohárral isszuk, így valóban igaz, hogy 1 csomag 1 hónapra elég. Már hozzászoktam, hogy éhgyomorra, illetve étkezés előtt fél órával jön. Hidegebb napokon még melegít is.
A héten a kiszállítások, árurendelés, könyvelőnknek végzett előzetes adatfeldolgozás és a belső körben olvasható cikkek fordítása miatt kevesebb időm volt a napi frissítésre. Hétfőtől ismét jönnek a bejegyzések.


2014. szeptember 21. vasárnap
A tegnapi cayenne nem hashajtó, csak hasonló. Tisztító tűz, csipés nélkül.
A héten 30%-os tejszín izét rongálom cayenne borssal :-(
Érdekes olvasmányokra találtam. Alzheimeres embereknél szokásos a helyben ülés, bambán nézés. A mama kapott egy evőkanálnyi folyadékot és pár percen belül újra nővé vált. Mosolygott, beszélgetett, önállóan ment a fürdőszobába. Társasági lénnyé vált, mint régen. Fordítom a leírást. Belső kör hozzáféréssel olvasható lesz.


2014. szeptember 20. szombat
Délben és kora este 100-100 gr csirkehús, töménytelen mennyiségű párolt zöldséggel. Kora este 1 csapott teáskanál cayenne borsot öntöttem 1 pohár joghurtba. Homogén színig kevertem, majd fél óra alatt bekanalaztam. Sem fent, sem lent nem csíp.


2014. szeptember 19. péntek
Az elején hihetetlen nehéz volt kenyér és édesség nélkül. Gyümölcsnap. Piros és zöld szőlőből egy bödönnyit ettem. Érett avokádónak nincs különösebb íze.Alma, körte, szilva, puffasztott rizs kiegészítővel. 20 cm-t csúszik a nadrágom, ha begombolom, de őv nélkül. Teázás napi 3 alkalommal, sok folyadékot iszom.


2014. szeptember 18. csütörtök
Egyetlen nap van, amikor egész jó érzem magam, a csirkehúsis. A többi napon a rengeteg folyadék és párolt zöldségek segítenek. Lassan elfogy a második csomag fogyasztó tea. Ketten isszük napi 3 alkalommal.


2014. szeptember 17. szerda
2 * 100 gramm párolt rizs sok zöldséggel megfűszerezve, a szokásos napi 3 pohár fogyasztó tea és sok-sok ásványvíz kiegészítéssel.
A hosszú nadrágom is csúszik lefelé ha nincs övem.
Délelőtt árut szállítottam. A 3-as metrón egy fiatal vak hölgynek segítettem a metrókocsiból kiszállás után feljutni az térre kijáratig a Széll K. téri megállóban.
Ma árut szállítottam több helyre.


2014. szeptember 16. kedd
Megkésve frissült a blog, mert technikai hiba miatt késő délelőttől állt az internet szolgáltatás. Aztán egyszerre bezuhant töménytelen e-mail.
A mai napot imádom. Fogyasztó tea és ásványvíz mellett 2 * 100 gramm sovány csirkehúsi és töménytelen párolt zöldség a táplálék. A húsit cafatkákra szedtem, így megsokszorozódott, hosszabb ideig tartott, és zöldségből is repetázhattam. Ehettem volna joghurtot egy pupos kanál cayenne borssal, de későn jutott eszembe. Jelentem a nadrágom szinte teljesen leesik, őv nélkül.


2014. szeptember 15. hétfő
Gyümölcsnap. A legnehezebb nap.
Szőlő, körte, szilva és barack, 3 * fogyasztó tea és sok-sok ásványvíz volt a mai táplálék.


2014. szeptember 14. vasárnap
2 * 100 gramm makaroni és párolt zöldség volt a táplálék.
Mellette 3* a szokásos fogyasztó tea és ásványvíz, illetve gyümölcs.
Ma vége a 3. hétnek.
Rövid mérleg, amit érzek amióta kimaradt a műlisztes pékáru, a tejtermékeknek csúfolt 0%-os tej, frissföl és gyorsérlelésű műsajt, stb. illetve az édességeknek csúfolt édességek hada

• eltűnt arcomról a pufokságot képező zsír
• bőröm kisimult
• megszűnt beleimben a gázosodás
• hasam láthatóan és érezhetően laposabbá vált
• érezhetően puhább és vékonyabb a derekam körül lerakódott zsír
• 2 nadrágomat ismét csak ővvel tudom hordani, mert lecsúsznának
• 2 kg-ot fogytam a tegnapi mérés alapján (30 nap után indul be igazából)


2014. szeptember 13. szombat
Ma mázsálás volt. 74 kg-ot mutatott a mérleg, vagyis 2 kg-ot fogytam. (Érdekes módon párom is pontosan 2 kg-val lett könnyebb.) Ma 2 * 100 gr rizs és párolt zöldség volt a menű, fogyasztó teával és ásványvíz ivással kiegészítve. Beérkezett a barna, jázmin rizs, ezért kipróbáltuk. 30 perc főzés után kellemesen megpuhult. Rászórtuk a zöldségeket, fűszereket és megettük.


2014. szeptember 12. péntek
Reggel megtapogattam úszóővemet és máshol is bőrömet és meglepődtem. A derekam körül levő hájpacni tapintásra egészen puha lett és szemre is jóval vékonyabb. Szombat este szenna teát iszom. Vasárnap mérlegre állok.
2 * 100 gr csirkehúsi és töménytelen sok párolt zöldség a napi menüm. Mellette a szokásos fogyasztó tea és ásványvízek.
Egy púpos teáskanál cayenne bors port tettem egy pohár joghurtba (mennyiséget nem írok, mindenkinél egyéni a fájdalomküszöb), és addig kevertem, amíg homogén szint láttam (vörös és fehért színt nem lehet megkülönböztetni). Nagyon enyhén csipett, amúgy kellemes ízű volt. Ha elég zsíros és olajos az alap, akkor nem a májba kerül, így nem választódik ki, hanem a nyirokrendszeren keresztül közvetlenül a vérkeringésbe jut. Persze ehhez valóban jó zsíros tejtermék vagy oliva, kókusz olajban kell elkeverni. További előnye, hogy sem fent, sem lent nem fog csipni. Megfelelő mennyiségű cayenne kipucolja a legapróbb kapillárisokat is. Megmondtam, nem csak szép akarok lenne, hódítani is akarok :-)


2014. szeptember 11. csütörtök
Szilva, körte, kopasz és őszibarack, illetve szőlőfürtök tömege volt a mai étrendemben. A beérkezett gyógynövény teákat csomagoltuk és elvittük Pick Pack gyűjtőhelyre.


2014. szeptember 10. szerda
Reggel 8,45-től délután 3-ig oktatáson voltam. Két pogit kaptam reggelire és ebédre, illetve egy üveg ásványvízet. A hami kompatibilis a mai napra előírt menüvel. Délután csigatészta. Paradicsomszószt a hátam közepe sem kívánta, ezért a tegnap is imádott és ízesített párolt zöldséggel fogyasztottam.


2014. szeptember 9. kedd
Ma kiélhettem vágyaimat. A párolt zöldséget megszórtam olasz izesítésű Himalája sóval, kapott bazsalikomot és picit csipős curry port. Így egészen tűrhető az ize.


2014. szeptember 8. hétfő
Szokásos fogyasztó tea, ásványvíz és napi kétszeri hami.


2014. szeptember 7. vasárnap
Gyümölcsnap.
Célszerű betartani az elkészítéshez adott leírást a fogyasztó tea készítésénél. Ha túl sok ideig ázik, kissé kesenyés íze lesz. Számomra nem probléma, hiszen a zöld teákat is édesítés és citrom nélkül iszom.
Vettünk szilvát, kaktuszfügét, szőlőt, őszi- és kopasz barackot. Nyáron többször tapasztaltuk, hogy a boltban vett gyümölcsök 1-2 nap után "pókhálósodnak, illetve elindul a rohadás. Emiatt barackból csak 2-4 darabot vásárolunk egyszerre. Az esti éhség csillapítását bio kölesgolyó és puffasztott rizs segíti.
Régi beidegződésből őv nélkül vettem fel nadrágomat, eléggé csúszott lefelé.
Érdekes dolog, hol 10-15 cm-t csúszik lefelé, máskor alig.
Valószinüleg étkezés vagy sok folyadék hatására pocakom néhány centije helyettesíti az ővet.


2014. szeptember 6. szombat
A borzalmak napja. 100 gramm csopfocska tészta paradicsomos öntettel. Amennyire lehetett feljavítottam az ízt bazsalikom, oreganó, toscana fűszersó adagolásával.


2014. szeptember 5. péntek
Minden várakozást felülmúlt a fogyókúra iránti érdeklődés. Teáink közül 4 fajta elfogyott. Rendeltem, jövő héten szerdán vagy csütörtökön érkezik utánpótlás. Jövő héten folytatódik az akció.

Ma tészta (100 gr) és párolt zöldség volt a választék. Az ebédet elsinkofáltam, fél négykor értem haza. Tegnapi vásárlóinkkal beszélgetés után megerősödött a gondolatom. Létrehozom "belső kör" nevű szolgáltatásunkat.


2014. szeptember 4. csütörtök
Tegnap 6 éves volt vállalkozásunk. Magam pedig átléptem az LVII. évembe. A szerdí éjfél előtti extra erős (nem filteres, hanem szálas) szenna tea hatását a reggeli ébredés utánra vártam. Hiába, reggel 10-ig és azután semmilyen eredménnyel nem járt. A hiba bennem van? Múlt héten kétszer is erős hatása volt.
Napközben 3x fogyókúrás tea, étkezés előtt. Délelőtt ásványvízeket ittam.
Délben Széll K. térre vittem árut. Hölgyvásárlónk közölte, hogy női szemmel ideális az alakom, ne fogyjak. Párom, biztos, ami biztos, nehogy 100 Ft-os boltban csokit vegyek, a csomaghoz hozzátett egy nagy fürt szőlőt. Hazafelé azt csipegettem.
A szállítás után mentem könyvelőnkhöz az augusztusi anyaggal. Kérdezték, hogy beteg vagyok-e, vagy megint nem alszom éjszaka? Miért, kérdeztem vissza. Mert soványabbnak tűnik az arcom, mint 1 hónapja volt. Elmeséltem, hogy csak múlt hétfő óta fogyózom. Ma húsi nap, délben és vacsorára 100-100 gr csirkehúsi és párolt zöldségek. A húst pici darabokra cincáltam, így 20-25 perc volt, mire elfogyott.
Este nagyon csipős, Bhut Joluikát tartalmazó chilivel ízesítettem a zöldségköretet.

20,15-kor Allee mellett találkozom törzsvásárlónkkal, akinek árut viszek.
Este 10 körül kipróbálom a 6 hetes extra ráadást 2-3 estén keresztül.
A média reklámokon megtébolyolók vegyék a 100-300.000 Ft-os csoda fogyasztó eszközt. (Mindig mosolyra fakaszt a csak 299.900 Ft-os ár). A tartós és hosszú ideig tartó fogyáshoz szükségtelenek a drágán megvett, aztán kukába kerülő szerek.
Pucoljuk ki a mérgeket szelíden, ehhez hírlevelünkben elküldtem a tanácsokat. Azt követően saccra, heti 1.500-2.000 Ft-ból 6 hét alatt eltűnnek az úszógumi, comb hátsó részén levő parancsbőr, illetve a két fél popsi és pocak zsírsejtjei. Mellette visszaáll a hormonrendszer müködése, és 39.900 Ft-os farokmerevséget igérő kapszula is feleslegessé válik. Egy dolgot tenni. Aludni. Majd reggel ujjainkkal tapogatni, maradt-e zsírsejt... itt és ott.


2014. szeptember 3. szerda
Gyümölcs nap. A szokásos napi 3x fogyókúrás tea mellett rengeteg ásványvíz, szőlő, őszibarack, kopasz barack, szilva eldugulásig. Délután 5 órakor 75 kg-ot mutat a mérleg. Súly alapján -1 kg, nadrághoz már derékőv kell, mert két kézzel kell fognom, hogy ne csússzon le.
Sok folyadék, sok vizelés. A vizelet 3-4%-a zsír. Ezért tud sokat fogyni, akit kórházban vízhajtóznak :-)


2014. szeptember 2. kedd
Tésztás nap, 4-5 féle fűszerrel egészen türhető a 100 gramm csigatészta és párolt zöldség. Már tegnap este is furcsa volt, hogy derékban éppen passzos nadrágom derékszíj nélkül lecsúszik.
Ma tényleg megdöbbentem. Felvettem, begomboltam és magától 15 cm-t csúszott lefelé.
Mi lesz itt?


2014. szeptember 1. hétfő
Tészta nap, rizs, párolt zöldségekkel.
Most élvezem, hogy 8-10 fajta, hozzáillő fűszerből tudok válogatni.
Kezdem érezni a műkenyér, műpékáruk, műtejtermékek elhagyásának hatását.
Este 8-kor egy pohár, kifejezetten erős szenna teával zárult a táplálkozás.


2014. augusztus 31. vasárnap
Rengeteg folyadékot ittam. Szőlő, szilva, őszibarack.
Rizs, csirkehúsival, sok fűszerrel izesítve.


2014. augusztus 30. szombat
Mai nap a gyümölcsé. Fogyasztó tea mellett kb. 2 liter ásványvíz, bő fél kg szőlő és egy óriási görögdinnye negyede fogyott.


2014. augusztus 29. péntek
Ma tészta nap volt. Napi 3-szor éhgyomorra fogyasztó tea, reggel szőlő, szilva.
Délben és este csigatészta, paradicsom öntettel. Felkeléstől lefekvésig ásványvíz.


2014. augusztus 28. csütörtök
Nyugodt éjszakát követően reggelre hatott a szenna tea. A várthoz képest igen enyhe eredmény.
7,30-kor ébredtem, éhgyomorra a szokásos gyógynövényes fogyasztó teából ittam egy pohárnyit.
8 után felvágtam egy méretes ananászt, majd párommal megettük.
Ebéd előtt pohár fogyi tea, majd párolt rizs, zöldséggel keverve. A rizst megszórtam char masalával és porított chilivel. Napközben a szokásos ásványvíz, és 1-2 szelet négyszögletes rizsakármi.
Kora esti vacsora előtt újabb pohár fogyasztó tea, a fogás ugyanaz volt, mint az ebéd.
Estig ásványvízeket hörpintek.


2014. augusztus 27. szerda
Reggeltől ásványvízeket ittam, reggelire gyümölcsöt ettem.

Délben és este a menü egyforma, párolt csirkehús zöldségekkel. Hm, milyen jól esett.
Napi 8-10 pohár ásványvíz fogyott.
Az előző két nap szilárd étel hiánya miatt beöntés kellene. Helyette este erős szenna teát iszom.


2014. augusztus 26. kedd
Bővült a kínálat. Gyógynövény teáink közel a sztár a fogyasztó teakeverék. Párom 3 éve issza.
Havonta, különösebb sportolás nélkül 2,5 kg-ot fogy vele.
Reggel, délben és este éhgyomorra (vicces, mert nem ettem szilárd ételt) 1-1 pohár tea melegen, de nem forrón. Közte ásványvízek ezerrel. Azért érdemes váltogatni, mert minden ásványvízben valamelyik ásványi anyag szintje magas. A másikban másik ásványi anyag. Az egy fajta ásványvíz folyamatos fogyasztása elbillentheti az ásványi anyag szintet, melynek mellékhatását tucatnyi orvos tucatnyi módon fogja diagnosztizálni.
Estére lelassultam, nagyon fáradtnak éreztem magam. Puffasztott rizsre rárepültem, 1 zacskó elfogyott.
Párommal megbeszéltük, hogy ő is társul. Megkereste a 2 évvel ezelőtti 90 napos diéta leírását.
Akkor 2 hónap alatt 10+ kg-ot fogytak, ezért idő előtt befejezték


2014. augusztus 25. hétfő
Szabadság utáni első nap.
Reggeltől 3 fajta ásványvízet iszom 1,5-2 óránként. Késő délutánra a pohár víz fél óra múlva kikéredzkedett vizelés formában. Nem is mertem kimozdulni itthonról. Súlyom: 76 kg.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés