A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Fülzsír eltávolítása szelíden

Fülzsír eltávolítása szelíden

Szakmájában hosszú ideje dolgozó orr-fül-gégész szakorvos mesélte. Az eljárás kézről kézre jár.

Mielőtt kipróbálná, mindenképpen kérje szakorvosa véleményét. Néhány ember komoly fül és állkapocs fájdalmat tapasztalt, amikor a "szert" kipróbálta.

Repülőgépen utazás előtti néhány nappal ne végezze a kezelést. Meglevő fül vagy állkapocs fájdalom esetén sem ajánlott. Állapota rosszabbá válhat. Fülenként ne végezze egynél több alkalommal.
Ha elégtelennek érzi az eredményt, várjon néhány napot az újra próbálkozás előtt.

Terítsen le törülközőt az ágyra vagy szőnyegre. Gyógyszertárban kapható 3%-os stabilizált hidrogénperoxid oldat és cseppentő. A cseppentővel szívjon fel a 3%-os hidrogénperoxidból. Forduljon az oldalára, és cseppentsen egyik fülébe a hidrogénperoxidból. Néhány pillanat múlva pezsgést fog hallani, ami teljesen normális. 1-2 perccel később cseppentsen újra hidrogénperoxidot. Várjon, relaxáljon és élvezze. Néhány perccel később cseppentsen újra. Várjon, amíg a pezsgés megszűnik. 10-15 percen belül megtörténik, mely azt jelzi, hogy a fülzsír feloldódott.
Rázza ki a maradék folyadékot füléből a törülközőre és folytassa a másik fülével.
A művelet ideje miatt folytathatja következő napon a másik fülével.

Ha a kezelés után csupán "kásás" állapotot érez fülében, a peroxidnak valószínüleg nem volt elég ideje a munkára. Elég kellemetlen érzést okozhat, mégse ijedjen meg! A hidrogénperoxid kiszabadította a fülzsírt, de nem oldotta fel. Próbálja meg újra.  A trükk annyi, hogy fül legyen tele a folyadékkal. El fog csodálkozni, mennyire pezseg.

Nagyon hálás lesz, ha Ön is azok közé tartozik, akinek évente kell menni a fülzsírt eltávolíttatni.
Otthoni kezelés, mely tényleg működik!

Ha fülbe helyezhető fejhallgatót használ, azt is megtisztíthatja hidrogénperoxidban. Egyszerűen dobja bele a füldugórészt, és 20 percen belül tökéletes állapotban kiveheti.

Ha nem hiszi, hogy a hidrogénperoxid tényleg feloldja a fülzsírt, próbálja ki az alábbi módon: Tisztítsa ki füléből fültisztitó pálcikával a zsírt.  Tegyen 1-2 evőkanálnyi hidrogénperoxidot egy üvegbe és dobja bele a fülzsíros fültisztítót. Várjon 10 percet és nézze meg. Ismét fehér, fülzsírt nem lát rajta.

Az eredmény nem kétséges.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés