A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Gyógynövényes kapszulák - melyek semmit sem érnek

Gyógynövényes kapszulák - melyek semmit sem érnek

Szomszédunk prosztata problémával ment orvoshoz. Elmondta, hogy egy reklámozott kapszulát szed hónapok óta, de nem érez javulást. A doktor válasza: "Tv reklámban látta? Amit ott reklámoznak, az szinte semmi sem ér." Kínzó prosztata fájdalom helyett - természetes megoldással - a vizelet sugara olyan erős lesz, mint 30 évesen volt.

Szinte minden forintja kidobott pénz.

A prosztata megnagyobbodása, gyulladása gyógyszer nélkül, fájdalommentesen eltüntethető, és a vizelési sugár a 20 évvel ezelőttihez hasonlít. Ideje kortól és állapottól függő. Sok esetben teljes életmód váltása, léböjt, tisztító kúrák, hús, fehér liszt, fehér cukor, kávé, alkohol, cigaretta megvonása  szükséges a változáshoz. Hja, hogy az nem megy könnyen?

A népbetegségnek számító gingivitis, a gyulladásban levő fogíny, a kilazuló és lötyögő fog(azat), a fogak és íny közötti táskák nem igényelnek fogorvost, szájsebészt. Egy hét alatt otthon, visszanő, megerősödik, gyulladásmentessé válik. Nem kell kihúzni, ínyt vágni.

Lányunkat is meglepte, amit a C-vitaminről olvastam. Hányan szedik, eszik, falják tucatnyi gyártó, tucatnyi formuláját. Fogalmuk sincs, hogy mitől liftezik állapotuk és milyen összefüggés van a különböző vitaminok, ásványi anyagok mennyisége és aránya között.

Bizonyára meglepődnek, ha megtudják, hogy a cayenne bors potencianövelő hatását két évtizede beteg nők fedezték fel. Hölgyeknél és uraknál is növeli a vérbőséget. Bizonyos vallási szervezetek ismerik, és évszázadok tiltják használatát.

A média nagy úr. Általában az ocska vagy közepes minőséget reklámozzák. Mosolyt fakaszt a narancsbőr elleni 600 Ft-os, 3 szinű csodakenőcs az egyik legnagyobb, egészséget kínáló kerületi nagykereskedésben. Arról már nem is szólva, hogy milyen áhítattal szagolják hölgyek a különböző színű és illatű, kőolaj alapú öblítőket. A gyönyörű dobozos, szintetikus parfümöket. Ők azok, akik falják a reklámot.

Gyógynövény mester, a világ egyik legelismertebb herbalista tanítványa írta
"Amikor az 1960-as években először elkezdtem a gyógyítást, a legnagyobb sokkot az okozta, hogy a legtöbb gyógynövényes szer nem működött. Minden kipróbált gyógynövényes kiegészítőre vonatkozik. Folyamatosan elcsodálkoztam ezeken az úgynevezett intenzív gyógynövény összetételeken, melyekről azt gondoltam, hogy megváltoztatják az életemet. Szorgalmasan szedtem őket, de semmi nem történt. Kivéve a frusztrációmat és a saját betegségemet. Emlékezetem szerint a javasolt dózis 20-100-szorosát vettem be, egy teljes üveggel, és alig vagy semmilyen hatást nem éreztem.

Minden szabályt megszegtem annak érdekében, hogy kigyógyuljak halálos szívbetegségemből. Saját kezembe vettem az irányítást. Mivel megszegtem az előírásokat, meggyógyultam.

Az 1970-es években elkezdtem másoknak is segíteni, majd megnyitottam a saját klinikámat. Az első napoktól különösen érdekeltek a súlyos betegséggel küzdő és degeneratív állapotú emberek. A különböző klinikákon, ahol dolgoztam, főleg fiatal, egészséges betegekkel foglalkoztak, akik egy kicsit egészségesebbé akartak válni. Engem a sürgősségi kezelés, a beteg és haldokló emberek gyógyulása foglalkoztatott.

Ugyanazok a használhatatlan gyógynövényes kiegészítők, melyek évekkel azelőtt nem segítettek nekem, minden betegemet cserbenhagyták. Azt gondolták, valamit rosszul csináltak, ezért eljöttek hozzám. Saját magamat kényszerítettem. Azoknak a nyers összetevőknek, melyeket a saját egészségem visszanyerése érdekében kisérleteztem ki, működniük kell.

Miért voltak más összetételű gyógynövény kiegészítők használhatatlanok?
Miért nem működtek? Ahogy látom, három fő okuk volt.

1: Régi formula

A legtöbb gyógynövényes kiegészítőt az 1800-as évek közepén és végén tervezték, vagy még korábban. Akkoriban egészen más idők voltak. Ma minden sarkon junk-food éttermek (pizzák, hot dog, stb.) vannak, jóval kevesebbet mozgunk, sokkal nagyobb stressznek vagyunk kitéve, mint a történelem során bármikor. Néhány modernebb összetételt az 1940-50-as években terveztek, ezek is hobbiból készültek a fejfájás és fáradt lábak kezelésére, de nem a életet veszélyeztető betegségekhez. A legtöbb modern összetételű készítmény a régi formula másolata, azok szintén nem érnek semmit.

2: Gyenge összetevő, átverős adagolás

Rossz gyártási körülmények és pocsék minőségű gyógynövények.
A legtöbb mai természetgyógyász és herbalista olyan környezetben tanult és nőtt fel, amikor legálisan tiltott volt a tevékenység. A nemrégi történelem és különböző szervezetek boszorkányüldőzést végeztek a gyakorló gyógynövényesek ellen, nem ritkán börtönbe zárták őket. A legtöbb gyógynövényes szakértő és kapszulagyártó félelemből biztosra megy, hogy senki ne kapjon erős adagot, és ne váltson ki a termék erős reakciót, még a (bél)tisztításra készítettek sem. Úgy gondolják, sokkal biztonságosabb olyan termékeket készíteni, melyeknek nincs, vagy nagyon csekély a hatása.

Az akadémiai orvosláshoz hasonlóan, a kezeléseket és terápiákat a kórházak jogi területei tervezik, hogy így minimalizálják a lehetséges pénzügyi perek lehetőségét, és általában nem érdekli őket, mi a legjobb a betegnek.

A gyógynövényes termékek gyártói úgy biztosítják a saját biztonságukat (nem az Önét), hogy a formula tervezésénél nagyon kis mennyiségű hatásos gyógynövényt raknak a termékbe, vagy semennyit. Ezután, hogy tényleg biztonságos legyen, nagyon alacsony, vagy hatástalan adagolást javasolnak.
Semmilyen kockázatot nem vállalnak fel.

A potencia további gyengítésére nagyon sok gyártó figyelmen kívül hagyja a kipróbált és bizonyított eljárásokat, például a gyors kivonat készítést. Magas hőfokot alkalmaznak, mélyfagyasztott növényeket használnak, figyelmen kívül hagyják a holdjárást és az évszakot, és csak a gyors gazdagodásra törekednek.

Eredményeként a legtöbb gyógynövényes termék értéktelen szemét. A legtöbb gyártónak az a legfontosabb, hogy jóízű, szépen címkézett terméket kínáljon a minőség helyett. Olyan címkéket alkalmaznak, melyeken érthetetlen laboratóriumi tesztek potencia eredményei láthatók, így próbálva meggyőzni Önt, hogy a készítmény dobozában levő szintelen, íztelen és szagtalan víz hatásos.
Milyen hülyének gondolnak bennünket?

3: Elgondolás, nem gyakorlati, klinikai tapasztalat

Miért van, hogy nem működnek a legmodernebb gyógynövényes formulák, melyek közül sokat kollégáim terveztek? Ahogy nézem a bioboltok kínálatában a gyógynövényes termékek százait, látom a neveket a tégelyeken, üvegeken. Nagyon sokan a tanítványaim voltak és ma is barátaim, de legtöbbjük karosszékben ülő gyógynövényes, soha nem dolgoztak klinikákon, és nem tudják, mi a különbség a szívinfarktus és az emésztési probléma között.

Amit nem mondanak el Önnek az üvegek, az a lényeg. Ezeket a formulákat megszámlálhatatlan órán keresztül könyvet olvasva, és internetes adatbázis alapján fejlesztették ki. Soha nem a klinikai eredmények vagy kúrák alapján.

Ön az első ember, akik ezeket a szájába veszi. Néhány gyógynövényes hipotézis jó, és néhány évek, évtizedek múlva bizonyíthatja a fontos felfedezést. Mégis, a legtöbb ilyen tégely a szemétbe való, mert ott a helye.

A klinikámon dolgozva nagyon gyorsan megtanultam, mik azok, amelyek az emberek állapotát helyrehozzák. A teóriák, hipotézisek nem, a minőségi és erős formulák, nagy dózisok hatnak. 10 év gyógyító és 18 éves klinikai tapasztalatával mondom: ezek működnek!"

Vásárlóinktól hallom,
egyre többen panaszkodnak a bioboltok kínálatára.

Fél órát keresve sem találnak parabén, szintetikus illat és UV mentes krémet.
Az ország legnagyobb, milliárdos forgalmú mlm hálózatai is tartósítót tartalmazó tiszta terméket kínálnak.

Óriási reklámkampánnyal hirdetnek olyan tablettákat, melyek 100%-ban távoznak a vizelettel. Hatásuk jobb esetben vesekő lehet. Reklámáron, viheti.

Több angol nyelvű oldalon olvastam figyelmeztetést, hogy pld. a ginseng kapszula csak nyomokban tartalmazza a növényt.

Önök közül is számtalanul és megszámlálhatatlan mennyiségben tömik magukba a kapszulákat. 1-2 szem ez vagy az, mert mindenre van megoldás.
Kérdezzenek meg egy táplálkozással foglalkozó, reklámok közelében soha nem járó szakértőt. El fognak csodálkozni.

A 9 aminosav együttes bevitelével sem érdemes a szintetikus vitaminokat marékszámra szedni.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés