A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Hasnyálmirigy daganat

Hasnyálmirigy daganat Mit jelent, amikor az orvos azt mondja, hogy Önnek 6 hónapja maradt?  Depresszióba zuhan, és saját immunrendszerét kezdi pusztítani. Agya az alábbi kémiai üzeneteket küldi az immunsejteknek: "Készülünk a halálra. Meghalunk. Álljon le a küzdelem." Holott, élhetne akár 30 évvel tovább is.

Felkészítheti szervezetét a küzdelemre, és meggyógyul.

A kulcs, hogy gondolkozzon és határozza el, ki akar-e kerülni ebből a helyzetből.

Mit kezdjen az immunrendszerével, amikor azt hallja, hogy 6 hónapja van hátra? A tudományos eredmény hallatán depresszióba zuhan, és teljes immunrendszerét is depresszióba juttatja.

Meg kell értenie, hogy amit az orvos mond a halálról, az átlagos embereknek szól.  Az orvosok soha nem beszélnek a vegetáriánusokról, akik sportolnak, rendszeresen tisztítják bélrendszerüket, és májukat. Az orvosok semmit nem tudnak erről. Ezért kezelik úgy, ahogy.

Hat hónapja maradt. Ha úgy csinálja, mint bárki más. Hazamegy, esténként folytatja 1-2 dobozos sörrel, nézi a VV-t 1,5 méterre a sugárzó televiziótól, nem mozog, ül a karosszékben vagy fotelben, negatív gondolatai vannak, székrekedéssel küszködik, mint az átlagember.

Ilyenkor 6 hónapon belül meghal a hasnyálmirigy daganattól.
Ön is tudja, ők is tudják, abszolút igaz. Mégsem tesz semmit.

Dobja ki a televiziót, kapja elő a turmixgépet, végezzen májtisztítást, kezdjen mozogni, olvasson inspiráló könyveket, végezzen beöntést, használjon gyógynövényeket, és álljon át vegetáriánus étkezésre. Használjon forró és hideg zuhanyt.

Egyetlen könyv sincs, ahol leírták, hogy mi történik, ha ezt végzi. Nem tudnak róla, és senkit nem ismernek, aki így tett, azt mondják: "3-6 hónap".

Személyi tisztaság
Csak természetes szappanokat, samponokat és fogkrémeket használjon. Soha nem használjon dezodorokat, parfümöket, kölniket, aluminiumos, parabénes, szintetikus kozmetikai anyagokat, stb.  Ha kellemes illatra vágyik, használjon tiszta illóolajokat.
Természetes rostból, gyapjúból és selyemből készült ruhákat hordjon. Kerüllje a polyester, nylon vagy ezek keverékeit.

Napi italok
Annyiszor alkalmazza a főzetet, amennyiszer szükséges. Kipucolja szervezetéből az összes szükségtelen sót és savat, emellett koncentrált formában biztosítja a vitaminokat és ásványi anyagokat.

Töltsön meg egy nagy fazekat 25% burgonyahéjjal, 25% sárgarépahéjjal, teljes, szeletelt céklákkal és 25% felvágott vörös- és fokhagymával, 25% zellerrel és más sötétzöld levelű zöldséggel. Adjon hozzá izesítésként csipőspaprikát.

Töltse fel desztillált vízzel úgy, hogy ellepje a zöldségeket.
Forralja nagyon alacsony lángon 1-2 órán keresztül.
Szűrje le, és csak levet fogyassza.
A zöldségeket komposztálja.

Készítsen 2 napra elegendő mennyiséget, a maradékot tegye hűtőgépbe. Nagyon fontos, hogy organikus zöldségeket használjon. Nincs szükség mérgező rovar és növényvédőszerekre, kémiai fertőtlenítőkre a tisztítás és méregtelenítés során.

A kritikusan beteg embereknek fontos a csirke- és halcsont. A leveshez a fentiekből több szükséges, mint zöldségekből. Ezt gyógynövényes nem mondja, mert a dogma megakadályozza őket, hogy lássák az állati termékek terápiás értékét.

A gyógyulás törvénye az intenzítás
Az intenzítás hiánya olyan alapvető hiba, melyet az (alternatív) gyógyítással foglalkozók követnek el. A legnagyobb probléma, hogy félnek a sérülések okozásától.  Nem akarják megtörni a pácienseket, nem akarnak túl messzire menni.

A természetes gyógyításnak van ereje, hogy gyógyítsa a hasnyálmirigy daganatot. Rendszerint, mielőtt a beteg megpróbálja a természetes gyógyulást, az orvosi kezelések - nem a betegség - már elpusztították a beteg szervezetét.

Hasnyálmirigy daganat esetleírás

"Egy nőnél a hasnyálmirigy daganata elzárta a hasnyálmirigy-csatornát. Nem volt képes megemészteni bármilyen ételt.

Az orvosok semmit sem tudtak ajánlani. Annyit mondtak: "Menjen haza". A tumor nagy és rosszindulatú volt. Nagyon kevesen élik túl a hasnyálmirigy daganatot.

A természetgyógyászati gyakorlatban is meghalhatnak a betegek, mert túl sokat vártak a természetes gyógyulás kezdete előtt. A daganatok közül a leukémia és hasnyálmirigy gyógyítható a legkisebb eredménnyel. Azért, mert hihetetlen gyorsasággal többszörözödik, és halad előre. A betegség várható időtartama csupán 6 hónap.

Az emberek általában 4-5 hónapot elvesztegetnek az orvosokkal és vitaminokkal, mielőtt a megfelelő helyre kerülnek. Mire hozzáértő kezekbe kerülnek, már alig marad valami esély. A vezérfény olyan gyenge, hogy alig lehet visszaerősíteni.

Az orvosok számos csodát végeznek. Kivágják és eltávolítják a vesét, tüdőt, a máj egy darabját, 5-6 sugárkezelést alkalmaznak, beültetnek rádiummal töltött magokat a húgyúti rendszerbe, és ez csak néhány, melyet el tudunk képzelni. Olyan mértékű sérülések történtek, melyek rendszerint visszafordíthatatlanok. Olyan mint az atomtámadás után a 0 pontban állni, és segítséget kérni a sugárzás ellen.

Ezekkel a daganatokkal villámgyorsan kell cselekedni, és késlekedés nélkül el kell kezdeniük a gyógyíthatatlan betegség gyógyító programját.
Óriási érzékenységet és duzzanatot okoztak a külső pakolások, eredménye a belein át távoztak. Vér, nyálka, genny jött, de a bőrön keresztül semmi.  A nyomás megszűnt a hasnyálmirigyén. Eredetileg azért keresett meg, mert nem tudta szabályozni a veseműködését, pelenkát kellett használnia. Úgy gondolta, hogy mielőtt meghal, szeretne egyszer szexuális kapcsolatot létesíteni. És nem akart pelenkát hordani.

Meggyógyult a veséje is. Ehhez keményen kellett dolgoznia. Teljesen meggyógyult. Férjhez ment. Utazik és hegyet mászik. Szinte minden évben kapok tőle egy képeslapot. Valamilyen távoli helyről."

Néhány figyelmet érdemlő dolog:
Nagyon komolyan csökkentse cukorbevitelét!
A hasnyálmirigy nem képes feldolgozni. Az emberek egy részénél a sárgarépa vagy almalevet sem képes. Sérült az egyszerű cukrok feldolgozási képessége.

Női formula
Nagyon fontos, mivel a hasnyálmirigy endokrin szerv, és a női formula elsődlegesen természetes hormonösszetevőkből áll.

Férfiaknak
Egyensúlyba hozza a hormonokat.

Tumorölő keverék

Állandó használata, pasztaként elkészítve.

Nagymennyiségű .... tea, felejtse el borzalmas ízét.
Meghalni sokkal kellemetlenebb.

Nagymennyiségű fokhagyma
Amennyit szervezete képes elviselni.

Ricinusolaj csomag intenzív használata a hasnyálmirigy feletti részen, és a teljes hasi felületen. Legalább 30x30 cm-es méretű anyagot használjon, nem baj, ha átér a másik oldalra. Általában ott is vannak gyulladások.

A hasnyálmirigy közvetlen masszirozása. Ne féljen a daganatos területtől. Végezze szeretettel, így a vérkeringést növeli. A bal oldalon, végig a bordák mentén és alatt is

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés