A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Hasnyálmirigydaganat gyógyitása otthon

Hasnyálmirigydaganat gyógyitása otthon

Egy nőnél sárgaság alakult ki. A sebészeti beavatkozás során 6 cm átmérőjű kinövést találtak hasnyálmirigye fejrészében. Nem mertek biopsziát végezni, mert azt gondolták, hogy a tumor szétesik. A sebész bezárta a nyilást és azt mondták a hölgynek, hogy irja meg végrendeletét.

Azt mondták, hogy legfeljebb 3-6 hónapja van hátra. Magának való nő volt, és régebben olvasta a betegség anatómiája nevű könyvet.  Azt mondta orvosának, "A pokolba is, nem fogok meghalni". És elkezdte saját magát kúrálni. Amikor orvosa felfedezte, hogy mit csinál, megkérte, hogy keressen fel engem, mert abban az időben úgy azonositottak engem, mint aki szereti a vitaminokat.  Megemeltem 3-szorosára az adagot, és kiegészitettem más anyagokkal. Megkértem, hogy változtasson táplálkozásán, tartózkodjon a magas protein tartalmú ételektől és a zsirtól. Hat hónapig nem hallottam róla. Egy vasárnapi napon felhivott. Normális körülmények között, ha vasárnap hiv egy beteg, az mindig rossz hir szokott lenni.  Igy kezdte: "Dr. jó hirem van", visszakérdeztem "mi történt?"“ Azt mondta "éppen most végeztek CT viszgálatot és nem találták a tumort", aztán folytatta "Nem tudták elhinni. Azt gondolták, hogy a készülék hibásan működik, ezért mégegyszer elvégezték. És másodszorra és negativ volt.”

5 évvel később újra CT vizsgálaton volt, nincs daganat, és ma is él és jól van.

A teljes forditás a belső körben lesz olvasható.
 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés