A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Himalája só és az egészség

A ternészetes Himalája sótéglákat, sócsempéket és sólámpákat légzésterápiás kabinokban is használják. A kabin egy szoba vagy terület, melynek padlója és fala csak kristálysóból - sótéglából és sócsempéből áll.

Az emberek ülve lélegzik be az ionizált levegőt, melyben nagymennyiségű természetes negatív ionok találhatók. A sótégla mögött világítás melegíti a falat és kellemes, megnyugtató és pihentető környezetet biztosít.

A legzésterápia az asztma, légzési nehézsége, immunrendszer zavarok és betegségek természetes alternatív gyógyítási módszere, melyet széleskörben alkalmaznak Magyarországon, Ukrainában, Lengyelországban, Csehországban és sok más helyen.

A Himalája kritálysó téglák és csempéket légzésterápiás sóbarlangok, jóga helyiségek, kondiciónáló termek építésére használják, illetve fogadó helyiség és tűzhelyek (kandallók) diszítésére is alkalmazzák.

Irigykedjenek barátai amikor felszolgálja a csodálatos, egyedien készített ételeket.
Helyezze a sótéglát hűtőgépbe és szolgálja fel az étvágygerjesztő előételt - sajtot, sushit vagy carpaccio-t a következő találkozáskor. Melegítse fel, és főzzön rajta húst, tojást vagy halat egyenesen az asztalra. Meglepő visszajelzéseket fog tapasztalni. A sótégla az edény, a felszolgáló tál, a tányér, mindenre alkalmas. El fog csodálkozni.

A téglákat újra és újra használhatja. Főzhet rajta kagylót, sashimit, zöldséget, pizzát. Mindegyiknek nagyon kellemes ízt biztosít. Tisztítása egyszerű, nyirkos textiliával törölje le és tegye olyan helyre, ahol nem éri nedvesség. A megfelelően kezelt sótéglát évekig használhat.

A rózsaszinű Himalája sótégla finom, kézzel formázott. A nagyméretű kristályok szine az átlátszótól a mélyvörösig terjed , amely mutatja a benne levő 84 ásványi anyag és vas jelenlétét.

Ezt a 250 millió éves sót az egészségügyben profik és magánszemélyek is gyógyszer helyett használják az és az agy relaxálásához. Többek között serkenti a vérkeringést, csökkenti a vérnyomást, és eltávolítja a mérgeket a szervezetből.

Egy ókori csatában néhány sérült katona sikeresen elmenekült lovával a Himalája-hegység egyik természetes sóbarlangjába. A fáradt és sebesült lovak nyaldosták a sósziklákat, melyekről később kiderült, hogy természetes sőkővek voltak. A sóbarlangban a sérült lovak néhány napon belül meggyógyultak. Azóta a helyi emberek nem csak a saját étkezésükhöz használják a kristálysót, hanem házi kedvenceiket és állataikat is naponta ezzel etetik.

A mi szervezetünkhöz hasonlóan kedvenc háziállataink is nátriumklorid hiányban szenvednek, amely többféle rejtett betegséget okozhat. A tudósok is megerősítették, hogy az étkezési helyük közelében elhelyzett sótömbök nagyban javítják egészségüket.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés