A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

HOGYAN VÉDD A KERTED ÖKO MÓDON

Egyszerűen újragondolást igényel mindennemű növényvédelem, mert ez a vegyszerezés ökológiailag fenntarthatatlan. Ebben mindannyiunknak szerepe van. Nagy kihívás elé néz az ember, ha a megnövekedett népességnek megnöveli az élelmiszer termelését a környezet károsítása nélkül. Nehéz ugyan, de nem lehetetlen.

Szerencsére egyre nagyobb figyelmet kapnak a természetes vegyületek, amik kiváltják az agrokémiai anyagokat a kártevők ellen. Múltkor bemutattuk az indiai neem olajat, ami megállja a helyét az emberi egészség és a növények védelmében egyaránt. Azért is olyan erős, mert a neem fa igazán szívós fajta, elviseli a magas hőmérsékletet, és boldogul a rossz minőségű talajban is. Ezzel az elszántsággal veszi fel a harcot a kártevő nyavalyákkal.

Jelenleg ez az egyik legkedvezőbb öko "kártevőírtó" ami sem Neked, sem a hasznos organizmusoknak nem árt.

Neem olaj

NEEM OLAJ BIO (MELIA AZADIRACHTA) - 50 ML

1.050 Ft

Sokan még mindig így állnak hozzá: “Ugyan mit érdekelnek engem a rovarok, pusztuljon mindegyik!”... Végül is méhek nélkül növények se lennének. A legtöbb növény beporzásra szorul, mint pl. a gyümölcsfák, zöldségek, olajnövények, dísznövények. De rengeteg állat rovarokkal táplálkozik, pl. a madarak, denevérek, békák, sőt, a trópusi konyhán még az ember is! Aztán a bogarak tüntetik el az elhalt élőlényeket, elpusztult állatokat, a trágyát, élettelen növényi anyagokat.

Akkor most irtsuk ki a hasznos élőlényeket is, csak mert némelyik zabálja a termesztett növényeinket...?

Elkötelezettek vagyunk a természetes dolgok iránt, így teljes szívvel ajánljuk a neem fa olaját növényvédőként, amit a Rimulgan oldószerrel könnyedén tudsz higítani, így praktikus a permetezéshez.


 

Figyelem! A neem olaj nem hivatalos rovarítószer és nem ajánljuk kifejezetten erre a célra felhasználni. A cikkben leírtak a neem olaj természetes hatását emelik ki.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészkedés

Keresés