A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Húgyhólyaggyulladás, húgyúti fertőzések

Húgyhólyaggyulladás, húgyúti fertőzések

A húgyhólyaggyulladás (húgyhólyaghurut, cystitis) krónikus állapot, melynek tünetei a vese túlzott nyomása, a húgyhólyag nyálkahártyájának gyulladása és a medence területen érzett fájdalom. Az első részben az égő, viszkető fájdalom fél perc alatti megszüntetését járjuk körül.

Húgyhólyaggyulladás égő, viszkető fájdalmát megszüntető kenőcs

Tünetei, a vese fájdama vagy kellemetlen tünete, alhasi fájdalom, sűrűn érzett, de csak pár csepp vizelet űritésével végződő vizelési inger, enyhe láz.
A vizelés fájdalmas, égő, csípő érzéssel jár, a benne lévő genny miatt zavaros, de akár véres is lehet a húgyhólyag nyálkahártyájának felmaródása miatt.

A húgyhólyaggyulladás tünetei hasonlitanak a húgyúti gyulladás fertőzéséhez, de a vizeletben tipikusan nincs baktérium. Oka ismeretlen, a kutatások számos tényezőre összpontositanak. A vese belső védőhártyája sérült, ezért a mérgező anyagok kijutnak a hólyagba. Autoimmun reakcióikat, gyulladásokat és allergiát okoznak.

Időnként előfordul spontán gyógyulás a stressz csökkenése, a saját kézbe vett kezelés és a megváltoztatott étkezés eredményeként.

A húgyhólyaggyulladás egyik legsűrűbben emlitett oka a glutén érzékenység. Több, hasonló tünetcsoport, így a lisztérzékenység, glutén intolerancia autoimmun állapot formája esetén a glutén bevitelének megszüntetése segitett a hólyag tüneteinek megszüntetésében.  Az esetek nagy számában az egyedüli kezelés volt, ami jelentős változást okozott. A húgyhólyaggyulladásban a nők nagyobb számban érintettek.

A savas táplálkozás mellett számtalan esetben a gyomorsav csökkentő gyógyszerek okozzák az elsavasodást és a vele járó gyulladásokat.

„10 éve diagnosztizáltak húlyhólyaggyulladást. Az egyik legismertebb urológushoz jelentkeztem be, majd megtapasztaltam, hogy a kezelés teljesen hatástalan volt. Inkontinenciám megoldásához 5 különböző gyógyszert és sebészeti műtétet javasolt. A másik lehetőség életem végéig tartó gyógyszeres kezelést lett volna.

Elkezdtem saját magam keresni a normális élethez vezető utat.
Először teljesen megváltoztattam táplálkozásomat. A gondosan összeállitott étrenddel drasztikusan csökkentek tünetem, idővel teljesen elmúltak. Több évig tünetmentes lettem és megszűnt inkontinenciám is.

Két évvel ezelőtt lángoltak fel először a tünetek, az utolsó alkalommal éjszakai ügyeletre kellett mennem.

Húgyúti gyulladást diagnosztizáltak, amit vizelet vizsgálatomat követően megerősitettek, bár labor leleteim negativak voltak. A receptek alapján újra kezdhettem a gyógyszerek szedését.

Számos táplálkozási változtatás mellett egyetlen dolgot találtam, ami azonnal megszüntette a húgycső és körülette levő terület égető fájdalmát, a levendula olaj.  E-vitaminnal keverem. Bőségesen, de óvatosan alkalmazom a fájdalom helyén. A fájdalom azonnal megszűnik. Feleslegessé teszi számos, menthol tartalmú, hűtő kenőcs használatát. A recept több változatban is összeállitható. Adható hozzá bergamot és oregánó olaj. Úgy gondolom, hogy a levendula olaj a fő hatóanyaga. Nem meglepő, mert kiváló égési sebekhez.

Receptem:
- 30 csepp levendula olaj
- 1 evőkanál E-vitamin
- 1 csepp oreganó olaj
- 5 csepp bergamot olaj

Mindig a táskámban hordom.


"Huszonöt évig szenvedtem krónikus gyulladásoktól, mely minden esetben a vesémből indult. 7 orvos és 3 sebészeti beavatkozást követően életem végéig az antibiotikum maradt volna az egyetlen megoldás. Megkezdtem hosszú utamat a gyógyulás útján.

A húgyhólyaggyulladás sokkal inkább az emésztéstől, mint a húgyutak állapotáról szól.
Különböző tüneteimből és a rengeteg antibiotikumtól candida fertőzésem alakult ki. A gyenge emésztés miatt a magvak és tejtermékek eldugitották bélrendszeremet, és az táplálta a gombákat. Táplálkozásomból kihagytam a magvakat és tejtermékeket, és minden nap káposztát fogyasztottam bélrendszerem és emésztőrendszerem gyógyitásához. Néhány napig szelesit és felfújódást okoz, de a káposzta elvégzi a feladatát.

Fertőzés esetén az átalakult candida gombák a bélfalon keresztül jutva magukkal viszik mérgező anyagukat a vesébe, a vérkeringéssel utazva eljutnak a test minden pontjához. Viszkető orr, fülek és tarkó, bőrproblémák a fő külső jegyei. Minél több antibiotikum kerül a szervezetbe, annál boldogabban szaporodnak a candida gombák. 20 éve mondta el egy orvosnő, hogy az antibiotikumok a női szervezetet évtizedekre tönkre teszi.

3-5 év friss növényi ital, nyers gyümölcs, magvak és száritott gyümölcsök fogyasztását követően már bármit ehetek, kellemetlen mellékhatások nélkül.
A zöldséglevek és a sok nyers zöldség szinte minden egészségügyi problémát meggyógyit. Alapvetően a betegségek oka a rossz táplálkozás és túlzott mennyiségű kémai anyagok felhalmozódása.

A DMSO egyetlen, hivatalos engedélyezett felhasználása a húgyhólyaggyulladás kezelése. Orvosi felügyelet mellett katéteren keresztül juttatja be az orvos a húgyhólyagba."

A folytatásban azt a protokollt olvashatja, mely nem az égő fájdalmakat, hem a gyulladást szüntette meg. Véglegesen. 3 hónapon belül. 
A termék sajnos nem kapható Magyországon.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés