A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Impotencia és alacsony libidó - ne mondjon nemet

Schramm Tamás
Impotencia és alacsony libidó - ne mondjon nemet

A boron normalizálja a szervezet hormonrendszerét, így erősíti az immunrendszert.  Emeli a libidót, megszünteti az impotenciát. Férfiaknál és nőknél is viagrához hasonló tulajdonságai vannak. Stabilizálja a vér kálcium és magnézium összetevőit.

A boron és borax tumorellenes tulajdonsága annak tulajdonítható, hogy képes elpusztítani a gombákat, csökkenti a mycotoxinok szintjét.

Impotencia - alacsony libidó

Adalékok nélküli változata 100% nátrium tetraborát vagy borax néven cimkézett.
Multiknál kapható változatában általában nincs olyan magas nehézfém tartalom, mint a feldolgozott ételekben (pld pékáruk). A csapvízben nehézfémekben lehetnek, a rizsfőzőből, lábosokból és fazékakból származik a kádmium, vas, aluminium.

A legtöbb nehézfém azokból a gyakran használt tárgyakból származik, például sütőtál, aluminium teákanna, aluminium rizsfőző, vagy ételekből, melyeket több feldolgozási folyamattal állítanak elő (csokoládé, gyorséttermi választék).

Megfelelő műszerekkel mérve még a diétás cola is toxikus. A mérgező anyagok forrása a benzén (nátrium benzoát), bisphenol A (a műanyag lebomlik pseudoösztrogén Bisphenol A formában), az aszpartám (formaldehiddé válik a szervezetben és hosszútávú fogyasztása cukor-, illetve más betegségeket okoz).

Ha lenne az embereknek elég pénze, el tudnának végeztetni "tisztasági" tesztet. Elcsodálkoznának, ugyanis minél inkább feldolgozott egy étel vagy víz, annál jobban szennyezett. Aluminium található a sütőipari termékekben. Az emberek megbetegednek, mert aluminium kannákban készítik a kávét és teát.

Folyadékokat kisméretű lézer tollal megvilágítva láthatóvá válik a Tyndall effektus. Minél világosabb a sugár, annál szennyezettebb a forralt víz. Jobban aggódhat a feldolgozott ételeken, mint a borax vagy nátrium karbonát miatt.

A borax vagy nátrium tetraborát hexahidrát vagy kapcsoló név a boron nevű ásványi anyag. Létfontosságű az emlősőknek, de mérgező a rovarok, paraziták számára, ezért használható ellenük. Emellett gombaellenes is.

A bór savas változata a bórsav, mérgező. 
A nátriumborát lúgos összetevő, ezért mérgező hatása alacsony. Izraelben van a világon legalacsonyabb arthritis és rheumás betegség, mert nagyon magas az ívóvíz borax tartalma. A boron hiánya csontritkulást és más olyan betegségeket okoz, melyek a candidával, lichen planus és hasonlókhoz kapcsolódik. A boron toxikussága 200mg/kg (LD50), mely egyezik a nátriumklorid (konyhasó) értékével.

Áttétes daganatok esetén meglehetősen sikeresen alkalmazható két másik elemmel. Étkezés előtt és után granulált lecithin fogyasztásával és lúgosítással. A boron normalizálja a szervezet hormonrendszerét, erősíti az immunrendszert. Emeli a libidót, férfiaknál és nőknél is viagrához hasonló tulajdonságai miatt megszünteti az impotenciát. Stabilizálja a vér kálcium és magnézium összetevőit.

A boron és borax tumorellenes tulajdonsága annak tulajdonítható, hogy képes elpusztítani a gombákat, csökkenti a mycotoxinok szintjét. Ezek állnak a daganatok, arthritis, candida és a PCOS hátterében.
Csökkenti a tobozmirigy túlzott meszesedését, amely belső óránk biológiai vezérlőközpontja, és segíti a fluorid szintjének csökkentését.

A szülők általános félelme, hogy a kisgyermekek megeszik a fogkrém tubusának tartalmát, mely mérgezést okoz. A borax megmenti életüket. A fogkrémekben levő fluorid toxikussága több, mint 10-szer magasabb,  mint a boraxé. A borax sokkal biztonságosabb a hatóságok által engedélyezett gyógyszerek többségénél. Az esszenciális ásványt nem könnyen lehet nélkülözni.

Gondolkodjon, mi történik, hogy a fogkrémes tubus tartalmából evő gyermeknél fluorid mérgezést állapítanak meg, és az orvos azt mondja, semmit nem tud tenni?

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés