A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Indiai mosódió, allergiamentes tisztaság

Schramm Tamás
2015. 09. 14. 12:24:58
Indiai mosódió, allergiamentes tisztaság

Hálásan fog visszaemlékezni ajánlatunkra, ha Önt vagy családjának bármelyik tagját pikkelysömör, ekcéma vagy bőrallergia gyötri, esetleg csak érzékeny a bőre a maró hatású gyári termékekre. Bőrbarát, természetes mosódióhéjat 8. éve kínálunk. Több ezer vásárlónk visszatért, mivel gyermekeiknél, családtagoknál megszűnt a bőrprobléma a mosódió használatával.

MosódióhéjA mosódióhéj bőrbarát, környezetbarát termék, a természet ajándéka mosáshoz, hajmosáshoz, takarításhoz, és további, a háztartásban előforduló munkák elvégzéséhez.

A mosódióval mosás kezdetben furcsa. Amint megszokja, többé nem akarja a tablettákat és - a nemsokára génmódosított - mosóporokat. Egyre többen ismerik fel, hogy kedvenc bőr- és testápolói, samponjai, fogkrémei hosszú éveken, évtizedeken keresztül mérgezték szervezetét.
Neves gyártóknak is részben ki kellett vonni agyonreklámozott termékeiket az Európai Únió előirásai miatt.

Bizonyára már hallott arról, hogy a drága belvárosi bevásárló utcákban és a shopping centerekben borsos áron vásárolt kozmetikai termékeket a kőolaj lepárlása után visszamaradt, olcsó és sokszor egészségre is bizonytalan hatású anyagokból készítenek. Az illatok javarészben szintetikusak, melyek alaposan becsapják limpatikus rendszerünket.

A mosódió, bőrbarát és környezetbarát

A mosódió India és Nepál vadon termő részein növekszik és folyamatosan újratermelődik. 9 évesen kezd el termést hozni és kb. 70-80 éves koráig terem. Amikor a termés megérik, leesik a fáról. A helyi családok begyűjtik, majd a napon kiszárítják. Az ott élő asszonyok többezer éve mossák ruháikat és használati tárgyaikat ezzel a természetes anyaggal.

A mosódió 2-2,5 cm átmérőjű. Héja tartalmazza a kb. 15% koncentrátumú "Saponin" nevű anyagot, amely a természetes szappan. Mosásra általában a Sapindus mukorossi héját használják. A szaponin víz hatására kioldódik és mint természetes felületaktív anyag, cirkulál a mosóvízben, így kioldva és eltávolítva a koszt, a szennyező anyagokat és olajat a ruhákból. Öblítéssel a saponin is távozik a kimosott anyagból. A mosódió bőrbarát, teljesen természetes anyag, ezért mérete és vastagsága, valamint a szaponin mennyisége változó.

A mosás minőségét befolyásolhatja a víz keménysége, a mosandó anyag tisztasága és a mosóvíz hőmérséklete. A használandó mosódió mennyisége minden egyes mosásnál változhat. A javasolt darabszámot a tapasztalatok alapján adjuk meg. Néhány próbamosás elvégzését ajánljuk, különböző mennyiséggel és hőmérsékleten. Használat közben tapasztalni fogja, hogy a mosóvíz nem habzik.
Ez is természetes.

Miért jó még a mosódió?

Nem tartalmaz szintetikus mosó, szinező, illatosító anyagokat, habosító szereket és toxinokat. Kiválóan alkalmas az allergiások, Neurodermis-betegek és érzékeny bőrűek számára. Ekcéma, pikkelysömör gyógyítására, és szeplő eltávolítására is használják. Mikroorganikus tulajdonsága miatt szennyvíz kezelésére alkalmas. Biológiailag teljesen lebomlik, ezért komposztálható.

A mosódió és folyékony mosódió egyenértékű lehetőséget kínál a háztartásban jelenlevő - sokszor ismeretlen tartalmú - kémiai tisztító és tisztálkodószerekkel.

Miért előnyös JomTom mosódió választása?

Megbizható gyártókkal, nagykereskedőkkel vagyunk kapcsolatban.
Nagytételben vásárolunk, az alacsonyabb árakat továbbadjuk Önöknek.
Mosódió csomagjaink ára a külön-külön megvásárláshoz képest 8-9%-kal kedvezőbb.

Tudja mennyit költ 1 év alatt mosóporokra, öblítőkre, szappanra, samponra, hajzselére, testápolóra, koncicionálóra, üvegtisztítóra, mosogatógép sóra, tablettára és öblítőre?

Ha ezeket egy mozdulattal lecserélné, az egyetlen dolog amit otthon kellene tartania, 1db 1kg-os mosódióval teli zacskó, 1 doboz fehérítő és folttisztító, illetve ha szereti a természetes illóolajakat, kiválaszthatja valamelyik öblítőnket.

Mennyi ez tárolóhelyben, időben és pénzben? A tárolóhelyet és időt Ön tudja. Az árut mi biztosítjuk.
Vásárlóink és gyermekeik nem véletlenül váltottak, a bőrérzékenység, ekcéma egyik oka megszűnt.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés