A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Influenza és 10 homeopatiás szer

Influenza és 10 homeopatiás szer

1918-ban közel 100%-os túlélési aránnyal használták. A homeopatikus gyógyítók a lakosság nagy hányadától gyűjtik a tünetek jegyeit, észleléseket "genus epidemicus" néven.

A genus az orvosság vagy orvosságok csoportja, azokkal a szimptómákkal, melyek legtöbb embernél influenzát okoztak. Ezek az orvosságok a leginkább azok, melyekkel kezelhető egy bizonyos influenza törzs.

Az influenza kezeléséhez kevés orvosság szükséges.  Az 1918-as influenza járványhoz nagyjából hasonlóan, amikor két orvosság volt nagyon hatásos közel 100% túlélési aránnyal, a Bryonia és Gelsemium.

Az alábbi szereket találták hasznosnak a kezelések során:

1. Ferrum Phos mindig jó az influenza első szakaszában. 30c erejű Ferrum phos szedhető. Még a 6x erejű, mely szövetsóként kapható, is le tudja állítani az influenzát. Az influenza első napjaiban felváltva használható a Natrum Sulffal.

2. Dulcamara nagyon hasznos a magas láz beálltakor, mert a köhögés izomfájdalmakat okoz.

3. Nux vomica a hidegrázással és fájdalommal, izületi és csontfájdalmakkal járó influenza elleni szer.

4. Gelsemium alacsony láz esetén hatásos,

5. Arsenicum a remegéssel, nyugtalansággal és időnként égető fájdalommal járó lázat kezeli. A személy rendszerint szomjas, de csak időnként iszik kisebb mennyiséget.

6. Bryonia akkor hasznos, ha az influenzás személy nem akar mozogni. A száj száraz, de szomjas.

7. Rhus tox csontfájdalmakkal, nyugtalansággal  és vörös nyelvcsúccsal járó influenza esetén hasznos.

8. Belladonna a hirtelen jött magas lázat kezeli. Forróság és kivörösödés tüneteket okozhat.

9. Eupatorium perfoliatum komoly csontfájdalom és erős szomj esetén alkalmazzák.

10. Baptisia az emésztőrendszer központú influenza esetén alkalmazzák. Az influenza korai szakaszában is segítség lehet.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés