A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü
Épp itt vagy: > Kezdőlap >

inzulin

inzulin

2022. 05. 26. 16:44:34

Hogy miért jó a szervezeted számára a halolaj? Előző két cikkünkből már kiderült, hogy a halolaj és a benne található Omega-3 zsírsavak hogyan segíthetnek az agy és az idegrendszer, valamint a szív- és érrendszer egészségének megőrzésében vagy egészségének helyreállításában. De a jótékony élettani hatásoknak ezekkel még nincs vége - ugyanis amerikai kutatók vizsgálataiból fény derült arra, hogy az Omega-3 zsírsavak hatással lehetnek az inzulinrezisztenciára is. 

2022. 02. 19. 20:07:55
Vannak olyan hatóanyagok, amelyek nélkülözhetetlenek a szervezetünk számára, mert olyan sokféle élettani folyamatban részt vesznek, hogy a hiányuk komoly működésbeli zavarokhoz vezethet. Ilyen hatóanyag a folát is, amit sokan tévesen egy kalap alá vesznek a folsavval, pedig nem mindegy, hogy melyikről van szó.
2022. 01. 12. 21:49:36

Egyre többen küzdenek az inzulinrezisztencia és a cukorbetegség tüneteivel és szembesülnek a magas vércukorszint sejteket és szöveteket károsító hatásaival. Senkinek sem lenne szabad eljutnia addig a pontig, amikor már olyan visszafordíthatatlan szövődmények alakulnak ki, mint a látásromlás, veseelégtelenség, szív-és keringési problémák, idegrendszeri elváltozások.

2021. 08. 28. 21:23:47

A shiitake egy gyógygomba, melyet az ázsiaiak már évezredek óta ismernek. Olyan értékes volt, hogy a császároknak vitték ajándékba. A gyógyászatban ma is kiemelkedő helyen van. 

2021. 08. 19. 17:54:03
A Gaba – azaz a gamma-amino-vajsav – benned is megtalálható. Az akaraterő vegyületének is nevezik, mivel részt vesz a cselekvésre ösztönző folyamatokban az agyban, de a függőségek legyőzésében is komoly szerepe van, hisz ellenállásra sarkall. Összekapcsolja az idegsejtet más sejtekkel, mérsékli az idegi ingerlékenységet, ha már ‘kezd szakadni a cérna”. 

Keresés