A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

ÍZÜLETI FÁJDALOM HIDEG IDŐBEN

 

Ha rendszeresen sportolsz, és szeretnéd ha az izmaid, izületeid gyorsabban regenerálódjanak...

Ha egészségtudatos vagy, és a megelőzés a fő vezérfonal az életedben…

Ha a hideg idő beköszöntével izületi fájdalmak gyötörnek…

Akkor örömmel jelentjük: van egy aduász a kezedben!

A PORCBAJNOK MSM+KOLLAGÉN PORCERŐSÍTŐ ITALPOR GLÜKOZAMINNAL - a te segítőd lehet!

Miért?

Mert olyan összetevőkből áll, amelyek a megelőzésben, a regenerálódásban, a fájdalomcsillapításban egyaránt kiveszik a részüket:

 

PorcBajnok MSM+Kollagén porcerősítő italpor glükozaminnal

 

MSM

Az MSM olyan szerves kén vegyület amelynek természetes fájdalomcsillapító hatása van, mellékhatások nélkül. Blokkolhatja a gyulladásos folyamatokat, és a fájdalom-impulzusok átadását az idegrostokon. Javíthatja a vérkeringést, gyorsíthatja a méregtelenítést és a gyógyulást. Gátolhatja a csontvégek védelmét szolgáló porc lebomlását, a degenerációs folyamatok kialakulását, biztosítva a porcszövetek egészségét. Csökkentheti a hosszantartó megerőltető testmozgás okozta izomfájdalmat, amit az izmok és a környező kötőszövetek mikrosérülése okozta helyi gyulladásos reakció váltott ki.

(Egyetlen dologra azonban ügyelj mielőtt alkalmazni kezded: az MSM enyhe vérhígító hatása miatt nem ajánlott a vérhigítót szedőknek.)

KOLLAGÉN

A kollagén az egyik legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje a szervezetedben. Számtalan biológiai funkcióért felel, például szerkezeti alapot biztosít a kötőszövet, az izom és a bőr számára, de szerepet játszik az ízületek és a csontok egészségében is.
A kollagén természetes módon képződik, de idővel a termelése lelassul. A kollagén étrend-kiegészítők segíthetnek az ízületekben található porcszövetek helyreállításában vagy azok kopásának megelőzésében.

GLÜKOZAMIN

A glükozamin enyhítheti a porckopásos panaszokat, lassíthatja a porckopás folyamatát. Csökkentheti az ízületi fájdalmat és gyulladást azáltal, hogy gátolja a porcokat lebontó és gyulladást okozó enzimek termelődését. Helyreállítja a porc alapanyagcseréjét, ezzel a károsodott ízületi porc fokozatosan regenerálódik és újraképződik.

 

Felhasznált irodalom: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5372953/

Keresés