A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

ÍZÜLETI GYULLADÁSOK

A porc ugyan szívós, rugalmas anyag, mégis könnyen megrongálódik.

Ha nélküle élnél, gyötrelmes lenne a mozgás, mivel párnaként funkciónál az ízületek között (nem súrlódnak össze a csontok), továbbá nélküle nem bírnád el a súlyodat mozgásnál, és nem hajlanál, nyúlnál semerre.

Mint mindennek, a porckopásnak is vannak okai, melyek közül némelyiket magadnak köszönheted, némelyiknek pedig csak passzív elszenvedője vagy.

Az egyik oka, ha túlzásba viszed a sportot, a másik, ha nem csinálsz semmit. 

A porcot megtépázza az extrém sportolás és versenyszerűen való űzés, de a semmittevés is ugyanúgy növeli a porckopás kockázatát.

PorcBajnok italpor
PorcBajnok italpor - alap csomag
6.140 Ft

A térdporc nem lehet tartós, ha túlsúlyos vagy, hisz az 2-4 szeresére növeli a térdízületek terhelését, ami fájdalomhoz és ízületi gyulladáshoz vezet.

Nemcsak az elhízás, hanem egy rossz táplálkozási szokás is elegendő már a porcbajhoz. Ne feledd, az vagy, amit megeszel!

Végül amiről egyikünk sem tehet, de mindannyiunknál jelentkezik, az az öregedés. A porcunk egy egész életen át tartó kopásnak van kitéve, és olykor már feladja a harcot. Ez egyszerűen egy öregedési rendellenesség.

Ha a porcod nincs jó formában, akkor könnyedén begyullad, emiatt fáj, duzzad, merev lesz, és korlátozza a mozgást.

A “tűzoltással” már csak a fájdalmat tudod kordában tartani. Ha minél tovább meg szeretnéd őrizni ízületeid épségét, akkor már ma kell cselekedned. Kifejezetten a porcproblémák kialakulása ellen fejlesztettük ki a PorcBajnok italport. A természetes porcerősítő hozzávalókon túl arra is odafigyeltünk, hogy ne legyen utálatos íze, amitől kirázza az embert a hideg. A PorcBajnokkal egy kellemesen fanyar frissítőt guríthatsz le reggelente :)

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés