A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü
0

Jojoba olaj BIO (Simmondsia chinensis)

Jojoba olaj BIO (Simmondsia chinensis) - 30 ml Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
840 Ft
Készletünk Utolsó 2 db Raktáron

A bio jojoba olaj egy olyan viasz, mely nagyon hasonló szerkezetű a bőr sebumával, ezért a legjobban összeférhető olajként tartják számon. Gyakori alapanyaga az otthon készített krémeknek, ugyanis meglepő dolgokra képes a bőrünkkel! Önmagában bedörgölhető száraz, dehidratált és zsíros bőrbe, ráadásul hajra kenve, élénkíti és hidratálja azt.

Szerezhető hűségpontok: 9
Várható szállítás: 2017. augusztus 23.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Egységár: 28 Ft/ml
Kérjük válasszon kiszerelést
Menny.:db
Termékleírás

Jojoba olaj BIO (Simmondsia chinensis)

A jojoba olaj egy növényi viasz, melyet a sivatagban élő Simmondsia Chinensis cserje magjából préselik ki. A jojoba olajnak kiváló az összeférhetősége a bőrrel és a hajjal, épp ezért kedvelt alkotóeleme a minőségi naturkozmetikai-és higiénés termékeknek, és egyben a kozmetikusok, masszőrök egyik alapolaja. Gyorsan és maradéktalanul felszívódik, és hatékony hidratáló-ápolószer a vegyes, kombinált, vagy érzékeny bőrre, azaz gyakorta minden bőrtípusra. Alkalmas a fejbőr problémáinak enyhítésére is. Úgynevezett száraz olaj, ami nem hagy zsíros, csúszós réteget a bőrön.

A jojoba olaj hatása a bőrre

  • Természetes módon szabályozza a bőr faggyútermelését
  • Kiegyenlíti a zsíros és a száraz bőr működését
  • Kiválóan behatol a bőrbe, és evvel elősegíti az egyéb hatóanyagok penetrációját
  • Lágyítja a bőrt
  • Felgyorsítja az elasztin anyagcseréjét
  • Felszíni hidratáló, tartósan megőrzi a bőr nedvességtartalmát

Különlegességei a natúrkozmetikában

  • Nem hőérzékeny, így a feldolgozása kényelmes
  • Enyhén konzisztencianövelő hatású
  • Társemulgens, azaz enyhe emulgeáló hatású anyag
  • Magas az oxidációstabilitása, így tartósítja a vele készült keverékeket
  • Könnyen szétoszlatható a bőrön, gyorsan felszívódik
  • Alkalmas haj, köröm, és fejbőr ápolására is

Milyen bőrtípus tolerálja leginkább?

  • Tipikusan alkalmas a zsíros, pattanásos bőr ápolására
  • Kiemelkedően javasolt az érzékeny, gyulladásra hajlamos, törékeny bőr ápolására
  • Érzékeny bababőrre is kiváló alapolaj

Milyen készítményekbe ajánljuk?

  • Házi napolaj
  • Anti-age krém
  • Borotválkozás utáni balzsamokba
  • Dezodorokba
  • Gyógyolajak és parfümök alapolajának
  • Sminkalapnak vagy sminkkészítmények összetevőjeként
  • Önmagában hajra vihető, de hajpakolások, hajbalzsamok és krémek összetevőjeként is kiváló hatása van
  • Masszázsolajokba

Kémiai összetétele

  • 70% gadoleinsav,
  • 15% erukasav,
  • 10% olajsav,
  • 1-2% palmitinsav,
  • fitoszterolok,
  • 50mg/100g E-vitamin (γ-, ά-, és δ-tocopherol)

Tárolás

25°C alatt, szobahőmérsékleten, nedvességtől és napfénytől védett helyen, az eredeti csomagolásában.

 

RECEPT AJÁNLÓ

Keverjünk relaxáló masszázsolajat!

Hozzávalók:

Elkészítése:

  • A hozzávalókat keverjük össze
  • Tegyük barna, gyógyszertári üvegbe

 

Zsíros olajok

Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2017. 05. 22.

| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 05.

Kérjük mondja el véleményét!


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Gyengécske Kiváló

Mások ezeket is választották