A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elfogadom
Termékek Menü

JomTom megmérgeződött

JomTom megmérgeződött Hosszú évek óta javarészt ásványvízet iszunk. Több fajtát váltogatunk, hogy a tipusonként kiemelkedő ásványi anyag ne borítsa fel szervezetünk működését. Régebben sok pléh konzerves ételt és dobozos gyümölcslevet ittam. Összhatásaként a biszfenolon kívül kellemesen magas szintet ér el szervezetemben és arzén, bróm és fluor, de a nehézfémek száma és mennyisége is több a nullánál.

Amíg olvasóink áttértek a reklámozott kapszulák, tabletták és gyógyszerek használatára, kihasználom az időt és többen törődök magammal.

Múlt héten egyik vásárlónk, aki ezzel foglalkozik, felajánlott egy biorezonanciás mérést. Eredményében olvasható, hogy az ásványvízes palackokból szobahőmérsékleten kiolvadó biszfenolon kívül, arzén, fluorid és bróm és néhány nehézfém is megtalálható szervezetemben. Az ajánlott mlm termék, mely kipucolja a beleket 14 ezer forint. (Időközben kiderült, nem mlm termék). Itthoni készletemben az autista protokollban 100%-os sikerrel használt vastagbéltisztító kúra kelléke megtalálható, beszerzési ára 800 Ft. Hatásosságáról több hónap óta naponta olvasok angolul, ahol képeken látható a bélférgek, pathogén elemek távozása képekkel és táblázatokkal. A hatás bizonyított, a bélrendszer kitisztításának eredményeként az autista személyek többsége visszakerült az általános csoportokba óvodában, iskolában.

Versenytársaink nagy bánatára bejelentem, hogy nem dobom fel a talpam, mert terveim vannak az elkövetkező 35-40 évre. 

Önöktől eltérőn engem nem vesznek palira a király és a 90 pontos amerikai hálózat, illetve az orvosból lett kapszula árus nagyméretű, színes dobozkáiban levő vízoldhatatlan és feloldódást gátló kapszulái, tablettái, valamint az egymás hatását kioltó ásványi anyagokat tartalmazó multivitaminok. Kerülöm, mint a forró parazsat a biológiailig inaktiv mgB6 és több haszontalan vitaminok használatát.

Folyamatosan áttérek ásványi anyagokra, így már többfajta vitamint, aminosavat itthon beöntök a kapszulába és annyi.
Zsírban oldódó szereket egy kiskanál bio kókuszolaj vagy akár ricinusolaj kiséretében lenyelem.


Mosolyt fakaszt, amikor az előző vizsgálat során a cég orvosa már öt perccel a tesztet követően rákos állapot gyanújáról beszélt. "Túl magas a gyomorsava." kezdetű bevezetővel. Elmondta, hogy mi a hatás, és megkérdezte voltam-e az utóbbi időben orvosnál, és milyen gyógyszert kaptam.
10 perccel később elmondtam, hogy nem szoktam reggelizni, és a korai időpont miatt még nem ittam meg a szokásos fél-1 liter testmeleg vizet sem, ezért magas a gyomorsav szintem.

Az orvostudomány tűzzel-vassal írtja a gyomorsavat, blokkolókat és gyomorsavszint csökkentő szereket ír fel, általában már 30-tól felfelé. A savhiány miatt lehetővé válik a baktériumok és pathogén kórokozók elszaporodása, melyek gyomorégést, gyomor- és bélfekélyt okozhatnak. Az emésztés is felborul gyomorsav hiányában. A gyomorsav csökkentése az orvostudomány nagy hazugságainak egyike. Egy kanál ecet lenyelése mutatja, hogy van-e elégséges gyomorsavunk. Ha csip, akkor nincs.

A gyomorsav képződés egyik legfontosabb összetevője a konyhasóban levő klorid és/vagy a belsőleg is fogyasztható jód. Jódból szinte mindenki hiányos, a konyhasótól meg egyre többeket tilt el az orvos.  Összességében az orvostudomány teszi a legtöbbet azért, hogy egyre többen életük utolsó percéig krónikus tünetekkel, állandó gyógyszeres kezelésre szoruljanak.


Az átlagos magyar úgy gondolja, hogy minden egészségügyi tünetére létezik egy kapszula, tabletta, amely 1-2 nap alatt helyrehozza a 10-30 év alatt elrontott állapotot.
A gyógyítás egyetlen kívétele a daganat. Mert az nem betegség. A diagnosztizálást megelőző 10-30 év alatt alakul ki, és az esetek túlnyomó részében 1 hét-1 hónap között eltüntethető. Persze a teljes gyógyuláshoz, az immunrendszer működésének teljes helyreállásához egy év is szükséges lehet.

A vizsgálat egyik ajánlása szerint "áttelepítettem" fekhelyemet a szoba másik részébe. Azzal együtt megszüntettem az évek óta megszokott, ágyból számítógépen olvasást.
Mélyen, ébredés nélkül alszom végig az éjszakát. Mostanában reggel ritkán "zavarnak" a vásárlók, ezért közel 9-kor magamtól ébredek.
Élvezem, hogy több év után lehetőségem van 9-9,5 órát aludni. Előbb vagy utóbb hálás lesz szervezetem.

Elkezdtem átdolgozni honlapunk egyik leglátogatottabb, "vastagbél tisztítás szelíden" olvasmányát. Itthon magamnak készítem a két egymásra épülő keveréket.
Az egyik betonkemény és merev bélrendszer esetén is segíti a napi 2-3-szori székletet, a másik kipucolja a férgeket, kórokozókat és esetleges nehézfémeket. A két keveréknél kíválóan lehet használni az 50 grammos csomagokat, hiszen 1 egységnyi kell minden összetevőből. Kőmozsara majdnem mindenkinek van othon, kapszulát könnyű beszerezni. A második keverék ételhez adva fogyasztható. Saccra az ajánlott 14 ezer ft-os szer helyett 3.000-ből kihoztam. Használatáról saját tapasztalataim alapján beszámolok. 

Fordítom a májat, epét, vesét és vérkeringést tisztító, és 2-3 hónapnyi használatot követően újra sötét színű szőrzet (haj, szakáll) növekedést biztosító protokoll leírását. Semmilyen kémiai eszközt nem kell használni az ősz haj festésére, mert a kúra eredményeként  helyrebillen a hormonrendszer működése és lecsökken a peroxid mennyisége. Ha valóban hatásos a szer, azt dús, de kissé mákos hajszinem fogja mutatni.

Hétvégenként teljes fejbőrömet ricinusolajjal kenem be (30-50 ml) és 2-3 óra múlva kimosom natúr samponunk egyszeri használatával.
Már a második használat után megszűnt felbőrömön a korpásodás, és hajam állaga lágy, puha, könnyen fésülhető.
Karjaimat, vállamat is kenem az olajjal, az eddig csak Canesten hatására eltűnő foltok teljesen megszűntek.

Egyik, közel 1.000 oldalas könyvemben találtam egy bevállt protokollt:
- fluorid mérgezés,
- növényvédő szer kémiai mérgezés,
- nehézfém mérgezés,
- penész és gombafertőzések,
- terméketlenség,
- hormonális egyensúly felborulása,
- paraziták, micoplazma, nano paraziták eltávolításának leírását.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog