A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

KENNI VAGY NEM KENNI? MITŐL 'NATÚR' EGY KOZMETIKUM?

Te is szereted tudni, milyen eredetű és tisztaságú összetevőket használsz a bőrödre? Ha a drogériákban kapható termékek nem győztek meg, vagy egyéni érzékenységed miatt szeretnéd tudni, mit is kensz magadra pontosan, akkor szeretettel ajánljuk a 100%-ban magyar, és 100%-ban természetes Lautus termékeket!

 

Lautus natúrkozmetikumok

Orsolya, a Lautus alapítója hosszú évekig küzdött betegségekkel, azok szövődményeivel. A sok gyógyszer és azokra való allergiás reakciója teljesen kikezdte a bőrét, már a háztartási rutin dolgok is nehézséget okoztak számára. Az orvosok azt mondták neki, hogy “sajnálom, ez van, éljen vele együtt”. Szerencsére Orsolya ennél jóval elszántabb volt, kidobott minden káros anyagot tartalmazó vackot, sőt, még a táplálkozását is teljesen megreformálta.
 

 

Vissza a természethez

Amúgy észrevetted már, hogy a nagy cégek is kezdenek átállni természetes(ebb) összetevőjű termékekre? A drogériákban már minden márka között találsz egy “nature” jelzőjűt. Egyre nagyobb a társadalmi elvárás, hogy végre ne szintetikus, környezetszennyező kozmetikumokat, tisztítószereket stb. használjunk, hanem térjünk vissza a természetes, fenntartható dolgokhoz.

Vess egy pillantást arra, hogy mások mit gondolnak a Lautus Jojoba nappali hidratáló arckrémről: "Nagyon kellemes meglepetés volt. Azontúl, hogy kiválóan megfelel, gyorsan és könnyedén beszívódik, s az illata is nagyon kellemesen természetes."

“Amíg ez a minőség tartósan megmarad biztos, hogy ezt fogom használni."


 

A Lautus latinul tisztaságot jelent. Attól lehet natúr kozmetikum, hogy kizár mindenféle mesterséges összetevőt, kizárólag természetes, gyógyhatású alapanyag jöhet szóba. Hogy mitől mentes? Sorolom: mesterséges színezék és illatanyag, SLS, parabén, kőolajszármazékok, pálmaolaj.

A Te döntésed, hogy maradsz a szintetikus kozmetikumok mellett, vagy búcsút intesz nekik!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír Lautus szépségápolás

Keresés