A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Kidobott pénz - szintetikus és megadózisú vitaminok

Kidobott pénz - szintetikus és megadózisú vitaminok

A hónapokon keresztül, krónikus betegsége gyógyítására szedett vitaminok és táplálkozáskiegészítők összetevői jelentős mértékben felhalmozódnak szervezetében. Néhány kivétellel szinte MINDEN vitamingyártó készítményére érvényes.

Legyen óvatos, a kiegészítők kiegészítőivel

A szintetikus vitaminok aktív összetevőin kívül nagyon sok gyártó magnézium sztearátot is használ. A magnézium sztearát hasonló a kréta töltőanyagához. Stimulálja a vékonybélfalon a biofilm létrehozását, mely hatásos védelmet nyújt nem csak egy bizonyos vitamin, hanem minden tápanyag felszívódása ellen, melyek normál táplálkozásából jutnának el beleibe!
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1384169/?tool=pubmed

REMÉLJÜK NEM VETTÜK EL A KEDVÉT A VITAMINOKTÓL!
Ha igen, táplálkozzon inkább zöldségekkel, gyümölcsökkel, csírákkal, algákkal!
Olcsóbb, egészségesebb, hatásosabb és veszélytelenebb.

A szintetikus kiegészítőket izolátumok néven ismerjük. Az Ön szervezete az izolált vitaminok és ásványi anyagok csak nagyon kis százalékát képes felszívni. Alkalmazni még kevesebbet. Ezenkívül mellékhatásokkal is számolhat, az izolátumok minőségétől függően. Talán olvasta szösszenésemet egyik útitársamtól hallottakról. Vitaminokat teszteltek a laborban. A C-vitaminnál 50%-os hatóanyag mennyiséget mérték.
A jegyzőkönyvbe 99%-ot kellett írnia.

Nos, ha a szintetikus vitamin 50% hatóanyagot tartalmaz, és ennek kb. 50%-a felszívódik, akkor 4-szeres mennyiség szükséges ahhoz, hogy a napi ajánlott mennyiséget bevigye szervezetébe. A napi ajánlott mennyiség kb. 30 éves ajánlás, és óvatosan ügyel arra, nehogy pozitív hatást érjen el.

Játék a számokkal: négyszeres bevitelnél - ez ugyan képtelenség - 4-szer több biofilm képződne vékonybele falán, azaz 4-szer több ideig nem szívódna fel semmilyen vitamin és tápanyag. Szervezete a teljes értékű élelmiszerekből sokkal többet képes hasznosan feldolgozni.

A szintetikus tápanyagok nem természetesek, mert önmagukban soha nem találhatók a természetben. Ezek az izolátumok rendszeresen, és ultra nagy mennyiségben találhatóak a formulákban.

Amikor olyan vitaminokat és antibiotikumokat fogyaszt, melyekben az izolátumok koncentrációja magasabb, mint a természetben, természetes körülmények között előforduló, akkor a vékonybele felszívódás elleni védelmet alakít ki. Úgy éri el, hogy biofilmet képez, egy határvonalat, mely az önvédelem formája és azzal hatásosan megakadályozza a tápanyagok felszívódását.

Dr. Dietrich Klinghardt, aki rendszeresen figyelemmel kíséri és vizsgálja betegei tápanyag szintjét, gyakran elmondja, hogy minél több táplálkozáskiegészítőt szed valaki, annál kevésbé szívja fel szervezete. Tanulmányok mutatják, hogy az izolátumokat és szintetikus tápanyagokat teste idegen anyagnak, xenobiotikumnak érzékeli. Ez az oka, amiért vizelete gyakran sötétbarnára szineződik. Szervezete egyszerűen kidobja ezeket a nem természetes anyagokat.

Ha multivitamint választ, bizonyosodjon meg, hogy a kiegészítő teljes értékű. A teljes értékű kiegészítők azok, melyeket a nevük is jelent. Teljes értékű ételek koncentrátumai. Vitaminjai nem izoláltak. Magasan és teljesen struktúrált enzimek, co-enzimek, antioxidánsok, nyomelemek, aktivátorok és sok más ismeretlen és felfedezetlen tényezők együttese, melyek együtt szinergikusan hatnak, és lehetővé teszik, hogy a vitamin komplexumok elvégezzék feladatukat a szervezetében.

Teljes értékű vitamint multiknál, akciós áron kínáló üzletekben ne keressen!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés