A JomTom webáruház a felhasználói élmény növelése érdekében cookie-kat használ. Webáruházunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü
Épp itt vagy: > Kezdőlap >

koleszterin

koleszterin

2022. 02. 04. 21:13:38
Újévkor még nagy volt az elhatározás: ha törik, ha szakad, de változtatni fogsz az életmódodon. Többet mozogsz, leszoksz a dohányzásról, egészségesebb ételeket eszel, és.. És ledobsz pár kilót magadról.
2021. 12. 10. 18:11:12
Tokoferol. Ne ijedj meg! Te is ismered az egyszerűbb elnevezését. Ez az E-vitamin. Egy olyan zsírban oldódó antioxidáns hatással rendelkező létfontosságú anyag, amely sejtszinten fejti ki a hatásait és több fronton is véd a szabadgyökök hatásaitól. Egyrészt gátolja a sejtek oxidációs folyamatai során keletkező szabadgyökök termelődését, másrészt enyhíti azok sejtkárosító hatását.
2021. 10. 29. 09:23:13

A B-vitaminok olyan vízben oldódó szerves vegyületek, amelyek nélkülözhetetlenek a szervezeted egészséges működéséhez.

A B-vitaminok többféle típusát együttesen B-komplexnek nevezzük. Mindegyik fontos feladatot lát el az élettani folyamatokban. Hozzájárulhatnak az immunerősítéshez, a mentális frissesség megőrzéséhez, az anyagcsere-folyamatokhoz, a haj, a bőr és a körmök épségének megőrzéséhez.

2021. 09. 03. 15:17:20

A konjak vagy más nevén ördögnyelv valójában nem ördögtől való. Ázsiai gyógynövény, melynek a gyökeréből nyerik az értékes kivonatot. Érdekes, mert megköveteli a minőségi, szennyezetlen levegőt a jó termésért. Így főként 800 m feletti területeken termesztik. 
A konjak bővelkedik egy vízben oldódó étkezési rostban – glükömannánban – , így csökkentheti az éhségérzetet, mivel folyadék hatására megduzzad és teltségérzetet nyújthat. Emiatt reflektorfénybe kerül a fogyókúrázók számára. 

2021. 08. 28. 21:23:47

A shiitake egy gyógygomba, melyet az ázsiaiak már évezredek óta ismernek. Olyan értékes volt, hogy a császároknak vitték ajándékba. A gyógyászatban ma is kiemelkedő helyen van. 

Keresés